background

Fotoshoot met vriendinnen op een vrijgezellendag

Vriendinnen fotoshoot

28 oktober 2018


In oktober was het weer nog heerlijk, wat een geluk want waar moest ik anders heen met deze grote gezellige vriendinnengroep? Op deze dag kon de fotoshoot gewoon plaatsvinden in de duinen, een fijne plek voor deze groep, als waren er wel twee dames hoogzwanger.

Deze groep met vriendinnen waren samen gekomen voor een vrijgezellenfeest. Ze hadden er al een ochtend op zitten en waren nu belandt bij het volgende stukje dagbesteding, de fotoshoot. De aanstaande bruid kwam blanco bij mij aan maar omdat ik een camera vasthield wist ze al meteen wat er ging gebeuren. Ze had er meteen zin in. Langzaam liepen we de heuvel op zodat de zwangere dames ons bij konden houden en op de berg werd het al meteen gezellig.

Tijdens de shoot heb ik de hele groep op de foto gezet, iedereen los met de aanstaande bruid en groepjes die bij elkaar horen. De tijd vloog voorbij en al snel was het tijd voor het volgende avontuur. Volgens mij ging het een gezellige lange dag worden met die meiden.


Fotoshoot met vriendinnen op een vrijgezellendagFotoshoot met vriendinnen op een vrijgezellendagFotoshoot met vriendinnen op een vrijgezellendagFotoshoot met vriendinnen op een vrijgezellendagFotoshoot met vriendinnen op een vrijgezellendagFotoshoot met vriendinnen op een vrijgezellendagFotoshoot met vriendinnen op een vrijgezellendagFotoshoot met vriendinnen op een vrijgezellendagFotoshoot met vriendinnen op een vrijgezellendagFotoshoot met vriendinnen op een vrijgezellendag
447

Bekijk ook eens mijn andere blogjes