Newborn shoot in Hilvarenbeek

Scroll naar beneden

Baby Lola en zus Elise

31 januari 2019

Al een dag na de geboorte van haar 2e dochter nam de moeder van Lola contact met mij op voor een newborn shoot. Papa had nog twee weken vakantie dus werd er snel een datum geprikt om naar Hilvarenbeek te gaan. Daar in een lekker verwarmd huis kreeg Lola nog even een voeding.

Hun oudste dochter Elise kwam nieuwsgierig een kijkje nemen. Ze keek mij onderzoekend aan maar vond het meteen goed om op de foto te gaan. Toen Lola haar buikje rond had kwam Elise erbij en werd Lola meteen geknuffeld door haar oudste zus. Er werden spontaan kusjes gegeven en ze ging er vol trots naast liggen. Op de ouderlijke slaapkamer had ik mooi licht en heb ik het gezin gezamenlijk gefotografeerd. Om ook een mooie herinnering van de babykamer te hebben zijn we daar verder gegaan. Lola, die de hele shoot heerlijk geslapen had, werd als afsluiter in haar bedje gelegd waar ze rustig verder sliep.

Lola, wat heb jij een lieve grote zus, daar ga jij veel liefde van krijgen!
Newborn shoot in Hilvarenbeek Newborn shoot in Hilvarenbeek Newborn shoot in Hilvarenbeek Newborn shoot in Hilvarenbeek Newborn shoot in Hilvarenbeek Newborn shoot in Hilvarenbeek Newborn shoot in Hilvarenbeek Newborn shoot in Hilvarenbeek Newborn shoot in Hilvarenbeek Newborn shoot in Hilvarenbeek Newborn shoot in Hilvarenbeek Newborn shoot in Hilvarenbeek Newborn shoot in Hilvarenbeek Newborn shoot in Hilvarenbeek Newborn shoot in Hilvarenbeek
440

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Newborn fotoshoot thuis in Chaam

Newborn fotoshoot thuis in Chaam

Kijk, hier is de kleine meid van Joyce en Bas! In juli fotografeerde ik ze nog als aanstaande ouders in de Loonse en Drunense Duinen. 10 dagen later werd Dewi vroeger dan verwacht geboren. Maar ze was al sterk genoeg om alles zelf te doen en mocht al snel naar huis. Daar waar haar schattige kamertje al helemaal klaar was voor haar komst!....
lees verder →
Kopfoto Day In The Life | Tilburg

Day In The Life | Tilburg

Deze keer een Day In The Life reportage in Tilburg! De dag was nog jong maar ik trof Laura samen met haar oudste dochter Ivy al knutselend aan tafel. Dat roze de lievelingskleur is van deze meiden was al meteen te zien. Lizzy lag boven nog in bedje maar liet merken dat ze erbij wilde zijn. Tijd om haar uit bedje te halen.....
lees verder →
Kopfoto Fotoshoot baby | 7 maanden

Fotoshoot baby | 7 maanden

Dit is Stijn, een vrolijke baby van 7 maanden! Kijkt graag rond en vond het meteen gezellig dat ik er was. De camera vond hij ook erg interessant en hield die goed in de gaten. Het is dat hij er nog niet snel naar toe kon kruipen, anders had hij volgens mij zijn neus tegen de lens geduwd.....
lees verder →