background

Newborn shoot in Hilvarenbeek

Baby Lola en zus Elise

31 januari 2019


Al een dag na de geboorte van haar 2e dochter nam de moeder van Lola contact met mij op voor een newborn shoot. Papa had nog twee weken vakantie dus werd er snel een datum geprikt om naar Hilvarenbeek te gaan. Daar in een lekker verwarmd huis kreeg Lola nog even een voeding.

Hun oudste dochter Elise kwam nieuwsgierig een kijkje nemen. Ze keek mij onderzoekend aan maar vond het meteen goed om op de foto te gaan. Toen Lola haar buikje rond had kwam Elise erbij en werd Lola meteen geknuffeld door haar oudste zus. Er werden spontaan kusjes gegeven en ze ging er vol trots naast liggen. Op de ouderlijke slaapkamer had ik mooi licht en heb ik het gezin gezamenlijk gefotografeerd. Om ook een mooie herinnering van de babykamer te hebben zijn we daar verder gegaan. Lola, die de hele shoot heerlijk geslapen had, werd als afsluiter in haar bedje gelegd waar ze rustig verder sliep.

Lola, wat heb jij een lieve grote zus, daar ga jij veel liefde van krijgen!


Newborn shoot in HilvarenbeekNewborn shoot in HilvarenbeekNewborn shoot in HilvarenbeekNewborn shoot in HilvarenbeekNewborn shoot in HilvarenbeekNewborn shoot in HilvarenbeekNewborn shoot in HilvarenbeekNewborn shoot in HilvarenbeekNewborn shoot in HilvarenbeekNewborn shoot in HilvarenbeekNewborn shoot in HilvarenbeekNewborn shoot in HilvarenbeekNewborn shoot in HilvarenbeekNewborn shoot in HilvarenbeekNewborn shoot in Hilvarenbeek
440

Bekijk ook eens mijn andere blogjes