Newborn shoot in Hilvarenbeek

Scroll naar beneden

Baby Lola en zus Elise

31 januari 2019

Al een dag na de geboorte van haar 2e dochter nam de moeder van Lola contact met mij op voor een newborn shoot. Papa had nog twee weken vakantie dus werd er snel een datum geprikt om naar Hilvarenbeek te gaan. Daar in een lekker verwarmd huis kreeg Lola nog even een voeding.

Hun oudste dochter Elise kwam nieuwsgierig een kijkje nemen. Ze keek mij onderzoekend aan maar vond het meteen goed om op de foto te gaan. Toen Lola haar buikje rond had kwam Elise erbij en werd Lola meteen geknuffeld door haar oudste zus. Er werden spontaan kusjes gegeven en ze ging er vol trots naast liggen. Op de ouderlijke slaapkamer had ik mooi licht en heb ik het gezin gezamenlijk gefotografeerd. Om ook een mooie herinnering van de babykamer te hebben zijn we daar verder gegaan. Lola, die de hele shoot heerlijk geslapen had, werd als afsluiter in haar bedje gelegd waar ze rustig verder sliep.

Lola, wat heb jij een lieve grote zus, daar ga jij veel liefde van krijgen!
Newborn shoot in Hilvarenbeek
Newborn shoot in Hilvarenbeek
Newborn shoot in Hilvarenbeek
Newborn shoot in Hilvarenbeek
Newborn shoot in Hilvarenbeek
Newborn shoot in Hilvarenbeek
Newborn shoot in Hilvarenbeek
Newborn shoot in Hilvarenbeek
Newborn shoot in Hilvarenbeek
Newborn shoot in Hilvarenbeek
Newborn shoot in Hilvarenbeek
Newborn shoot in Hilvarenbeek
Newborn shoot in Hilvarenbeek
Newborn shoot in Hilvarenbeek
Newborn shoot in Hilvarenbeek
440

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Newborn fotoshoot thuis in Chaam

Newborn fotoshoot thuis in Chaam

Kijk, hier is de kleine meid van Joyce en Bas! In juli fotografeerde ik ze nog als aanstaande ouders in de Loonse en Drunense Duinen. 10 dagen later werd Dewi vroeger dan verwacht geboren. Maar ze was al sterk genoeg om alles zelf te doen en mocht al snel naar huis. Daar waar haar schattige kamertje al helemaal klaar was voor haar komst!....
lees verder →
Kopfoto Newborn shoot thuis in Baarle-Nassau

Newborn shoot thuis in Baarle-Nassau

Kijk dit lekkere mannetje Dex eens! Eigenlijk zou hij nu nog in de buik van zijn moeder moeten zitten maar daar dacht hij anders over. Bij een zwangerschap van 34 weken is hij op de wereld gekomen waardoor hij de eerste 9 dagen in het ziekenhuis moest aansterken.....
lees verder →
Kopfoto Newborn shoot in Etten-leur

Newborn shoot in Etten-leur

Vroeger dan verwacht kreeg ik een mailtje van Liesbeth; Oscar was geboren! En omdat hij toch nog geen ritme had prikte wij een datum en tijdstip voor een newborn fotoshoot. Ik was wel benieuwd naar de kleine van deze twee!....
lees verder →