Zwangerschapsshoot en babyshoot in Soest

Scroll naar beneden

Sabine & Dennis

17 maart 2019

Deze keer een gecombineerde blog waarin ik de zwangerschap laat zien maar ook het wondertje dat er in zat. Nog binnen een week na de zwangerschapsshoot beviel Sabine van Lukas. Het is zo mooi om deze twee bijzondere tijden te mogen fotograferen bij een stel.

Dennis en Sabine hebben wij al eerder voor de lens gehad; na een loveshoot en een bruiloft werd het deze keer een zwangerschapsshoot. Wat een mooie volgorde! Op de dag dat we afgesproken hadden was het wisselvallig maar we zijn toch even naar buiten gegaan voor een afwisseling in de foto's. De Soester Duinen zijn dan een perfecte locatie. Sabine was toen 37 weken, en alles ging supergoed met haar en de kleine. Wel loopt het wat zwaarder door het mulle zand als je hoogzwanger bent. Met Dennis ging het trouwens ook erg goed :-) Bij hun thuis ben ik verder gegaan en daarbij ook de babykamer mogen bewonderen, een kamer helemaal klaar om de kleine te ontvangen! De kleertjes lagen strak gevouwen en op maat in de kast. Voor de papa en mama in spe is het nog zo onwerkelijk en moeilijk voor te stellen hoe het zal zijn met een kleine.

Maar deze ouders hoefden niet lang te wachten want 5 dagen later werd Lukas was geboren. De foto's van de zwangersshoot had ik nog maar net bewerkt en opgestuurd. Grappig dat Sabine aangaf het wel raar te vinden om de foto's van deze zwangerschapsshoot te zien; het leven zonder Lukas lijkt een ander leven. En zo stond ik een paar weken later weer in de babykamer, maar deze keer lag er een baby op de commode en waren Sabine en Dennis de zorgzame ouders. In een handomdraai verschoonde Dennis zijn zoontje en kreeg hij een nieuw pakje aan. Daarna kreeg hij zijn voeding van Sabine en viel daarna in zijn favoriete houding bij papa in slaap. Het leven is anders met een kleine erbij, het leven is zo mooi met die kleine er bij. Lukas, ik wens je heel veel geluk in je leven!
Zwangerschapsshoot en babyshoot in Soest
Zwangerschapsshoot en babyshoot in Soest
Zwangerschapsshoot en babyshoot in Soest
Zwangerschapsshoot en babyshoot in Soest
Zwangerschapsshoot en babyshoot in Soest
Zwangerschapsshoot en babyshoot in Soest
Zwangerschapsshoot en babyshoot in Soest
Zwangerschapsshoot en babyshoot in Soest
Zwangerschapsshoot en babyshoot in Soest
Zwangerschapsshoot en babyshoot in Soest
Zwangerschapsshoot en babyshoot in Soest
Zwangerschapsshoot en babyshoot in Soest
Zwangerschapsshoot en babyshoot in Soest
Zwangerschapsshoot en babyshoot in Soest
Zwangerschapsshoot en babyshoot in Soest
Zwangerschapsshoot en babyshoot in Soest
Zwangerschapsshoot en babyshoot in Soest
Zwangerschapsshoot en babyshoot in Soest
Zwangerschapsshoot en babyshoot in Soest
448

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Newborn fotografie thuis | Noord Brabant

Newborn fotografie thuis | Noord Brabant

Meestal doe ik newborn fotografie bij pasgeboren baby's thuis. Zeker als er een ouder broertje of zusje mee op de foto gaat is het voor hun prettiger. En dit dotje Alexa heeft een ouder zusje, Alina van bijna vier! En helemaal gelukkig met haar kleine zusje :-) Zelf is ze ook op de foto gegaan toen ze klein was maar daar weet ze natuurlijk niets meer van.....
lees verder →
Kopfoto Newborn fotoshoot thuis in Chaam

Newborn fotoshoot thuis in Chaam

Kijk, hier is de kleine meid van Joyce en Bas! In juli fotografeerde ik ze nog als aanstaande ouders in de Loonse en Drunense Duinen. 10 dagen later werd Dewi vroeger dan verwacht geboren. Maar ze was al sterk genoeg om alles zelf te doen en mocht al snel naar huis. Daar waar haar schattige kamertje al helemaal klaar was voor haar komst!....
lees verder →
Kopfoto Zwangerschapsshoot Loonse en Drunense Duinen

Zwangerschapsshoot Loonse en Drunense Duinen

Nina is met verlof en dat gaf haar de rust om op zoek te gaan naar een zwangerschapsfotograaf om haar mooie buik te fotograferen. Ergens was ze bang dat ze al te laat was omdat ze vaak op sites las dat een zwangerschapshoot tot een zwangerschap van 36 weken is. Maar dat is een indicatie van wanneer je het beste een fotoshoot kan plannen. Na 36 weken is het vaak wat zwaarder en baby's kunnen ook eerder geboren worden.....
lees verder →