background

Zwangerschapsshoot en babyshoot in Soest

Sabine & Dennis

17 maart 2019


Deze keer een gecombineerde blog waarin ik de zwangerschap laat zien maar ook het wondertje dat er in zat. Nog binnen een week na de zwangerschapsshoot beviel Sabine van Lukas. Het is zo mooi om deze twee bijzondere tijden te mogen fotograferen bij een stel.

Dennis en Sabine hebben wij al eerder voor de lens gehad; na een loveshoot en een bruiloft werd het deze keer een zwangerschapsshoot. Wat een mooie volgorde! Op de dag dat we afgesproken hadden was het wisselvallig maar we zijn toch even naar buiten gegaan voor een afwisseling in de foto's. De Soester Duinen zijn dan een perfecte locatie. Sabine was toen 37 weken, en alles ging supergoed met haar en de kleine. Wel loopt het wat zwaarder door het mulle zand als je hoogzwanger bent. Met Dennis ging het trouwens ook erg goed :-) Bij hun thuis ben ik verder gegaan en daarbij ook de babykamer mogen bewonderen, een kamer helemaal klaar om de kleine te ontvangen! De kleertjes lagen strak gevouwen en op maat in de kast. Voor de papa en mama in spe is het nog zo onwerkelijk en moeilijk voor te stellen hoe het zal zijn met een kleine.

Maar deze ouders hoefden niet lang te wachten want 5 dagen later werd Lukas was geboren. De foto's van de zwangersshoot had ik nog maar net bewerkt en opgestuurd. Grappig dat Sabine aangaf het wel raar te vinden om de foto's van deze zwangerschapsshoot te zien; het leven zonder Lukas lijkt een ander leven. En zo stond ik een paar weken later weer in de babykamer, maar deze keer lag er een baby op de commode en waren Sabine en Dennis de zorgzame ouders. In een handomdraai verschoonde Dennis zijn zoontje en kreeg hij een nieuw pakje aan. Daarna kreeg hij zijn voeding van Sabine en viel daarna in zijn favoriete houding bij papa in slaap. Het leven is anders met een kleine erbij, het leven is zo mooi met die kleine er bij. Lukas, ik wens je heel veel geluk in je leven!


Zwangerschapsshoot en babyshoot in SoestZwangerschapsshoot en babyshoot in SoestZwangerschapsshoot en babyshoot in SoestZwangerschapsshoot en babyshoot in SoestZwangerschapsshoot en babyshoot in SoestZwangerschapsshoot en babyshoot in SoestZwangerschapsshoot en babyshoot in SoestZwangerschapsshoot en babyshoot in SoestZwangerschapsshoot en babyshoot in SoestZwangerschapsshoot en babyshoot in SoestZwangerschapsshoot en babyshoot in SoestZwangerschapsshoot en babyshoot in SoestZwangerschapsshoot en babyshoot in SoestZwangerschapsshoot en babyshoot in SoestZwangerschapsshoot en babyshoot in SoestZwangerschapsshoot en babyshoot in SoestZwangerschapsshoot en babyshoot in SoestZwangerschapsshoot en babyshoot in SoestZwangerschapsshoot en babyshoot in Soest
448

Bekijk ook eens mijn andere blogjes