Ontspannen fotoshoot thuis in Waalwijk

Scroll naar beneden

30 maart 2019

Dit lieve stel Rian en Mark is na de geboorte van Bas, hun jongste zoon, weer thuis gesetteld! De kleine man was te vroeg geboren en moest daarom aansterken in het ziekenhuis. Een onrustige tijd waarbij er veel geregeld moest worden want thuis hadden ze grote broer Axel. Overigens heb ik vanuit Stichting Earlybirds Bas ook in het ziekenhuis gefotografeerd. (Meer informatie over deze stichting vind je in de link onderaan deze blog).

Axel vond Bas toen nog een beetje eng, maar dat is iets dat helemaal over was toen ik hem weer zag. Want nadat hij mij een paar boekjes had laten zien bracht hij mij naar baby Bas die boven in zijn wieg lag te slapen. Een kleine déjà vu want ook Axel heb ik in die wieg gefotografeerd met hetzelfde pakje aan. Bas werd langzaam wakker, maar of het honger was of de enthousiasme van zijn grote broer weet ik niet. Een ding is zeker, hij vond het prima om wakker te zijn met alle knuffels die hij kreeg van iedereen. Beneden werd er een boekje gelezen op de bank en kreeg Bas daarna zijn voeding. Axel kwam er even bij zitten maar vertrok daarna de tuin in voor nieuw avontuur. Baby Bas werd verschoond en er werd afgetast of hij naar zijn wiegje moest. Papa en Axel gingen verder op avontuur in de voortuin. Heerlijk als je als gezin weer samen een zaterdag thuis kan zijn. Geniet er van Rian en Mark!
Ontspannen fotoshoot thuis in Waalwijk Ontspannen fotoshoot thuis in Waalwijk Ontspannen fotoshoot thuis in Waalwijk Ontspannen fotoshoot thuis in Waalwijk Ontspannen fotoshoot thuis in Waalwijk Ontspannen fotoshoot thuis in Waalwijk Ontspannen fotoshoot thuis in Waalwijk Ontspannen fotoshoot thuis in Waalwijk Ontspannen fotoshoot thuis in Waalwijk Ontspannen fotoshoot thuis in Waalwijk Ontspannen fotoshoot thuis in Waalwijk
452

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Familie fotoshoot in de Efteling

Familie fotoshoot in de Efteling

Gaan jullie als familie een paar dagen naar de Efteling dan is dat een leuke kans om als familie een fotoshoot te regelen. Vooral omdat de complete familie dan een paar dagen samen is wat meestal zelden voorkomt. Maar ook omdat de Efteling een fijne beleving is en met foto's een mooie herinnering ontstaat voor iedereen. En het hoeft niet in het pretpark, het kan ook bij Bosrijk of Het Loonsche Land, de vakantieparken van de Efteling.....
lees verder →
Kopfoto Newborn fotoshoot thuis in Chaam

Newborn fotoshoot thuis in Chaam

Kijk, hier is de kleine meid van Joyce en Bas! In juli fotografeerde ik ze nog als aanstaande ouders in de Loonse en Drunense Duinen. 10 dagen later werd Dewi vroeger dan verwacht geboren. Maar ze was al sterk genoeg om alles zelf te doen en mocht al snel naar huis. Daar waar haar schattige kamertje al helemaal klaar was voor haar komst!....
lees verder →
Lifestyle shoot op thuis.

Newborn fotografie Etten-Leur

Bij Sandy en Cees is er weer een baby geboren, dus Etten-Leur is weer een knappe jongen rijker! Bij zijn zus Zoë had ik ook een newborn shoot gedaan en toen ik in de box keek zag ik meteen gelijkenis. Daar lag hetzelfde mooie product in jongetjes editie.....
lees verder →