Ontspannen fotoshoot thuis in Waalwijk

Scroll naar beneden

30 maart 2019

Dit lieve stel Rian en Mark is na de geboorte van Bas, hun jongste zoon, weer thuis gesetteld! De kleine man was te vroeg geboren en moest daarom aansterken in het ziekenhuis. Een onrustige tijd waarbij er veel geregeld moest worden want thuis hadden ze grote broer Axel. Overigens heb ik vanuit Stichting Earlybirds Bas ook in het ziekenhuis gefotografeerd. (Meer informatie over deze stichting vind je in de link onderaan deze blog).

Axel vond Bas toen nog een beetje eng, maar dat is iets dat helemaal over was toen ik hem weer zag. Want nadat hij mij een paar boekjes had laten zien bracht hij mij naar baby Bas die boven in zijn wieg lag te slapen. Een kleine déjà vu want ook Axel heb ik in die wieg gefotografeerd met hetzelfde pakje aan. Bas werd langzaam wakker, maar of het honger was of de enthousiasme van zijn grote broer weet ik niet. Een ding is zeker, hij vond het prima om wakker te zijn met alle knuffels die hij kreeg van iedereen. Beneden werd er een boekje gelezen op de bank en kreeg Bas daarna zijn voeding. Axel kwam er even bij zitten maar vertrok daarna de tuin in voor nieuw avontuur. Baby Bas werd verschoond en er werd afgetast of hij naar zijn wiegje moest. Papa en Axel gingen verder op avontuur in de voortuin. Heerlijk als je als gezin weer samen een zaterdag thuis kan zijn. Geniet er van Rian en Mark!
Ontspannen fotoshoot thuis in Waalwijk
Ontspannen fotoshoot thuis in Waalwijk
Ontspannen fotoshoot thuis in Waalwijk
Ontspannen fotoshoot thuis in Waalwijk
Ontspannen fotoshoot thuis in Waalwijk
Ontspannen fotoshoot thuis in Waalwijk
Ontspannen fotoshoot thuis in Waalwijk
Ontspannen fotoshoot thuis in Waalwijk
Ontspannen fotoshoot thuis in Waalwijk
Ontspannen fotoshoot thuis in Waalwijk
Ontspannen fotoshoot thuis in Waalwijk
452

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Zwangerschapsshoot op locatie | Kaatsheuvel | Waalwijk

Zwangerschapsshoot op locatie | Kaatsheuvel | Waalwijk

Alice is zwanger! En niet een beetje zwanger. Nee, dubbel zo zwanger want in deze mooie buik zitten twee jongens. Deze periode wilden ze graag vastleggen door middel van een zwangerschap fotoshoot en ze kwamen mijn kant op voor een fotoreportage in de Loonse en Drunense Duinen van Kaatsheuvel.....
lees verder →
Kopfoto Newborn shoot in Hilvarenbeek

Newborn shoot in Hilvarenbeek

Al een dag na de geboorte van haar 2e dochter nam de moeder van Lola contact met mij op voor een newborn shoot. Papa had nog twee weken vakantie dus werd er snel een datum geprikt om naar Hilvarenbeek te gaan. Daar in een lekker verwarmd huis kreeg Lola nog even een voeding.....
lees verder →
Kopfoto Stoere industriële fotoshoot in Brabant

Stoere industriële fotoshoot in Brabant

Voor een stoere industriële fotoshoot kun je terecht bij de Tramkade in Den Bosch. Steeds meer van dit soort verlaten industriële locaties worden hippe, ruwe ontmoetingsplekken waar verschillende culturele activiteiten zijn. Perfect voor een loveshoot of familieshoot!....
lees verder →