background

Ontspannen fotoshoot thuis in Waalwijk

30 maart 2019

Dit lieve stel Rian en Mark is na de geboorte van Bas, hun jongste zoon, weer thuis gesetteld! De kleine man was te vroeg geboren en moest daarom aansterken in het ziekenhuis. Een onrustige tijd waarbij er veel geregeld moest worden want thuis hadden ze grote broer Axel. Overigens heb ik vanuit Stichting Earlybirds Bas ook in het ziekenhuis gefotografeerd. (Meer informatie over deze stichting vind je in de link onderaan deze blog).

Axel vond Bas toen nog een beetje eng, maar dat is iets dat helemaal over was toen ik hem weer zag. Want nadat hij mij een paar boekjes had laten zien bracht hij mij naar baby Bas die boven in zijn wieg lag te slapen. Een kleine déjà vu want ook Axel heb ik in die wieg gefotografeerd met hetzelfde pakje aan. Bas werd langzaam wakker, maar of het honger was of de enthousiasme van zijn grote broer weet ik niet. Een ding is zeker, hij vond het prima om wakker te zijn met alle knuffels die hij kreeg van iedereen. Beneden werd er een boekje gelezen op de bank en kreeg Bas daarna zijn voeding. Axel kwam er even bij zitten maar vertrok daarna de tuin in voor nieuw avontuur. Baby Bas werd verschoond en er werd afgetast of hij naar zijn wiegje moest. Papa en Axel gingen verder op avontuur in de voortuin. Heerlijk als je als gezin weer samen een zaterdag thuis kan zijn. Geniet er van Rian en Mark!

Ontspannen fotoshoot thuis in WaalwijkOntspannen fotoshoot thuis in WaalwijkOntspannen fotoshoot thuis in WaalwijkOntspannen fotoshoot thuis in WaalwijkOntspannen fotoshoot thuis in WaalwijkOntspannen fotoshoot thuis in WaalwijkOntspannen fotoshoot thuis in WaalwijkOntspannen fotoshoot thuis in WaalwijkOntspannen fotoshoot thuis in WaalwijkOntspannen fotoshoot thuis in WaalwijkOntspannen fotoshoot thuis in Waalwijk
452

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Day In The Life reportage | Oosterhout

Day In The Life reportage | Oosterhout

Op een zondagmorgen vertrok ik naar Oosterhout om een gezin met twee jongens te fotograferen. De reportage over dit gezin begon die ochtend aan de ontbijttafel waar boterhammen met kaas en hagelslag als dagelijks ritueel gegeten werden. Ik heb een Masterclass over 'Day In The Life' reportages gevolgd en ik wilde alle geleerde punten toepassen!....
lees verder →
Kopfoto Familie fotoshoot bij de Efteling | Bosrijk

Familie fotoshoot bij de Efteling | Bosrijk

Wat een super gezellige familie fotoshoot was dit bij Bosrijk! Deze familie had wat te vieren, want het oudste stel van deze familie is al 60 jaar getrouwd; een diamanten bruiloft dus! Reden genoeg om samen te komen en een paar dagen te genieten in de Efteling.....
lees verder →
Kopfoto Day In The Life fotografie | Oss

Day In The Life fotografie | Oss

Alice en Martin hadden al een babyshoot van een uur in de planning staan, maar omdat ze toch liever een Day In The Life reportage wilden hebben ze er een uur bijgeboekt. 2 uur is ook precies lang genoeg om hun leven van nu met hun tweeling in beeld te brengen.....
lees verder →