Zwangerschapsshoot Loonse en Drunense Duinen

Scroll naar beneden

Nina

15 april 2019

Nina is met verlof en dat gaf haar de rust om op zoek te gaan naar een zwangerschapsfotograaf om haar mooie buik te fotograferen. Ergens was ze bang dat ze al te laat was omdat ze vaak op sites las dat een zwangerschapshoot tot een zwangerschap van 36 weken is. Maar dat is een indicatie van wanneer je het beste een fotoshoot kan plannen. Na 36 weken is het vaak wat zwaarder en baby's kunnen ook eerder geboren worden.

Op mijn weer-app zag ik dat het mooi weer zou zijn op die maandag en we planden de shoot meteen in. Omdat Nina nog niet wist op welke locatie ze de foto's wilde laten maken mailde ik haar een paar suggesties. Het werd de Loonse en Drunense Duinen in Kaatsheuvel. Het is echt een mooi gebied en elk jaargetijde zie ik weer wat anders. Een nadeel; in Kaatsheuvel begint het gebied met een stevige heuvel die voor een hoogzwangere vrouw best pittig kan zijn. Maar we hebben de heuvel rustig beklommen en omdat het achter de zandheuvel zo mooi is heb je tijdens de klim veel afleiding. Nina klonk een beetje teleurstellend toen ze zei dat de bomen nog geen bladeren hadden maar dat waren alleen de eikenbomen; de rest van de bomen zaten vol met frisgroene blaadjes die door de zon echt de sfeer van lente in de foto's bracht. Daarnaast waren sommige nieuwe blaadjes oranje van kleur die mooi kleurde bij de okergele vest en jas van haar. Maar ook de eikenbomen, kaal, ruw en slingerend van vorm waren tof om mee te nemen in de foto.

We hebben heel rustig een rondje gelopen en na een uurtje had ik een fijne reeks met afwisselden foto's van frisse lente foto's tot stoere foto's. Nina, het was erg gezellig met je, het was echt leuk om je op de foto te zetten!
Zwangerschapsshoot Loonse en Drunense Duinen Zwangerschapsshoot Loonse en Drunense Duinen Zwangerschapsshoot Loonse en Drunense Duinen Zwangerschapsshoot Loonse en Drunense Duinen Zwangerschapsshoot Loonse en Drunense Duinen Zwangerschapsshoot Loonse en Drunense Duinen Zwangerschapsshoot Loonse en Drunense Duinen Zwangerschapsshoot Loonse en Drunense Duinen Zwangerschapsshoot Loonse en Drunense Duinen Zwangerschapsshoot Loonse en Drunense Duinen Zwangerschapsshoot Loonse en Drunense Duinen Zwangerschapsshoot Loonse en Drunense Duinen
457

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Familie fotoshoot bij de Efteling | Bosrijk

Familie fotoshoot bij de Efteling | Bosrijk

Wat een super gezellige familie fotoshoot was dit bij Bosrijk! Deze familie had wat te vieren, want het oudste stel van deze familie is al 60 jaar getrouwd; een diamanten bruiloft dus! Reden genoeg om samen te komen en een paar dagen te genieten in de Efteling.....
lees verder →
Kopfoto Newborn fotografie thuis | Noord Brabant

Newborn fotografie thuis | Noord Brabant

Meestal doe ik newborn fotografie bij pasgeboren baby's thuis. Zeker als er een ouder broertje of zusje mee op de foto gaat is het voor hun prettiger. En dit dotje Alexa heeft een ouder zusje, Alina van bijna vier! En helemaal gelukkig met haar kleine zusje :-) Zelf is ze ook op de foto gegaan toen ze klein was maar daar weet ze natuurlijk niets meer van.....
lees verder →
Kopfoto Day In The Life in Noord Brabant

Day In The Life in Noord Brabant

Een gewone middag bij een jong gezin in Brabant. Zo gewoon dat je denkt dat het te saai is voor een fotoreportage. Maar juist die momenten vergeten we snel terwijl ze zo waardevol kunnen zijn om erop terug te kijken. Een fotoreportage over een stukje uit hun leven; puur, niet geposeerd en echt.....
lees verder →