Zwangerschapsshoot Loonse en Drunense Duinen

Scroll naar beneden

Nina

15 april 2019

Nina is met verlof en dat gaf haar de rust om op zoek te gaan naar een zwangerschapsfotograaf om haar mooie buik te fotograferen. Ergens was ze bang dat ze al te laat was omdat ze vaak op sites las dat een zwangerschapshoot tot een zwangerschap van 36 weken is. Maar dat is een indicatie van wanneer je het beste een fotoshoot kan plannen. Na 36 weken is het vaak wat zwaarder en baby's kunnen ook eerder geboren worden.

Op mijn weer-app zag ik dat het mooi weer zou zijn op die maandag en we planden de shoot meteen in. Omdat Nina nog niet wist op welke locatie ze de foto's wilde laten maken mailde ik haar een paar suggesties. Het werd de Loonse en Drunense Duinen in Kaatsheuvel. Het is echt een mooi gebied en elk jaargetijde zie ik weer wat anders. Een nadeel; in Kaatsheuvel begint het gebied met een stevige heuvel die voor een hoogzwangere vrouw best pittig kan zijn. Maar we hebben de heuvel rustig beklommen en omdat het achter de zandheuvel zo mooi is heb je tijdens de klim veel afleiding. Nina klonk een beetje teleurstellend toen ze zei dat de bomen nog geen bladeren hadden maar dat waren alleen de eikenbomen; de rest van de bomen zaten vol met frisgroene blaadjes die door de zon echt de sfeer van lente in de foto's bracht. Daarnaast waren sommige nieuwe blaadjes oranje van kleur die mooi kleurde bij de okergele vest en jas van haar. Maar ook de eikenbomen, kaal, ruw en slingerend van vorm waren tof om mee te nemen in de foto.

We hebben heel rustig een rondje gelopen en na een uurtje had ik een fijne reeks met afwisselden foto's van frisse lente foto's tot stoere foto's. Nina, het was erg gezellig met je, het was echt leuk om je op de foto te zetten!
Zwangerschapsshoot Loonse en Drunense Duinen Zwangerschapsshoot Loonse en Drunense Duinen Zwangerschapsshoot Loonse en Drunense Duinen Zwangerschapsshoot Loonse en Drunense Duinen Zwangerschapsshoot Loonse en Drunense Duinen Zwangerschapsshoot Loonse en Drunense Duinen Zwangerschapsshoot Loonse en Drunense Duinen Zwangerschapsshoot Loonse en Drunense Duinen Zwangerschapsshoot Loonse en Drunense Duinen Zwangerschapsshoot Loonse en Drunense Duinen Zwangerschapsshoot Loonse en Drunense Duinen Zwangerschapsshoot Loonse en Drunense Duinen
457

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Fotoshoot van een jong gezin | Bergeijk

Fotoshoot van een jong gezin | Bergeijk

Ilse en Niels zijn trotse ouders geworden van baby Ties! Ze hadden al vroeg laten weten dat ze een babyshoot zouden willen als de kleine geboren zou zijn. Heel erg leuk want bij dit stel hebben we ook de bruiloft gefotografeerd. En kijk ze nu eens, 3 jaar later een prachtig huis dat ze zelf gebouwd hebben en een schat van een baby.....
lees verder →
Kopfoto Zwangerschapsshoot | Teteringen | Noord-Brabant

Zwangerschapsshoot | Teteringen | Noord-Brabant

Een zwangerschapsshoot in Brabant met een stel die wij al in eerdere levensfases gefotografeerd hebben! Deze keer met hun lieve hond Odie en hun nog lievere zoontje Mathis. Mathis was zeker niet verlegen maar had wel 1 duidelijke wens: Dicht tegen papa aan blijven :-) En Odie...ach die was gewoon even lekker hond en rende rond achter de andere honden aan. Maar nog steeds goed luisteren naar de bazen als het even moest!....
lees verder →
Kopfoto Fotoshoot buiten op locatie in Noord-Brabant

Fotoshoot buiten op locatie in Noord-Brabant

De mama van Sofie wilde papa op zijn verjaardag verrassen met foto's van hun dochtertje. Mijn agenda zit in deze maanden snel vol in de weekenden maar omdat ze doordeweeks konden was er die week nog plaats. Wat mooi uitkwam want de papa van Sofie was al bijna jarig.....
lees verder →