Zwangerschapsfotograaf | Brabant

Scroll naar beneden

Thania & Pieter

29 april 2019

Het zijn de laatste loodjes van de zwangerschap van Thania, dus werd het tijd voor een fotoshoot! De shoot stond gepland op een zondag die in de weersverwachtingen steeds kouder en natter werd. Uiteindelijk reden genoeg om de fotoshoot te verplaatsen.

Een dagje later stonden we met een prachtige avondzon in de Loonse en Drunense duinen; perfect voor een zwangerschapshoot! Tijdens de klim zei Pieter dat ik alle mooie plekjes hier wel zou moeten kennen omdat ik hier vaker kom. Ik kom er inderdaad vaak maar door de combinatie van het licht en de begroeiing in verschillende jaargetijden vind ik steeds weer ander hoekjes.

Bij een boom, waar ik normaal voorbij loop, viel het licht op deze avond prachtig. Dus al voordat we op de top van de heuvel waren hebben we al een mooie fotostop gemaakt. Wat mij al meteen opviel is dat dit stel niet bang is voor de camera. Het laatste jaar hebben ze meerdere keren voor de camera gestaan met een loveshoot en hun bruiloft. Het is duidelijk te merken.

We wandelen (Thania met een lichte waggel) een stukje verder en regelmatig zie ik dan opeens een mooie plek. Toen we een, voor mij nieuw, rondje hadden gewandeld, had de zon nog moeite om door de bomen te komen. Tijd om te stoppen.

Thania en Pieter, ik vond het een fijne avond. Het licht was prachtig en dit leverde met jullie een mooie combinatie op. Nog even en dan kunnen jullie de kleine vasthouden. Veel geluk met deze nieuwe fase in jullie leven!
Zwangerschapsfotograaf | Brabant Zwangerschapsfotograaf | Brabant Zwangerschapsfotograaf | Brabant Zwangerschapsfotograaf | Brabant Zwangerschapsfotograaf | Brabant Zwangerschapsfotograaf | Brabant Zwangerschapsfotograaf | Brabant Zwangerschapsfotograaf | Brabant Zwangerschapsfotograaf | Brabant Zwangerschapsfotograaf | Brabant Zwangerschapsfotograaf | Brabant Zwangerschapsfotograaf | Brabant Zwangerschapsfotograaf | Brabant Zwangerschapsfotograaf | Brabant Zwangerschapsfotograaf | Brabant Zwangerschapsfotograaf | Brabant Zwangerschapsfotograaf | Brabant Zwangerschapsfotograaf | Brabant
458

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Ontspannen fotoshoot thuis in Waalwijk

Ontspannen fotoshoot thuis in Waalwijk

Dit lieve stel Rian en Mark is na de geboorte van Bas, hun jongste zoon, weer thuis gesetteld! De kleine man was te vroeg geboren en moest daarom aansterken in het ziekenhuis. Een onrustige tijd waarbij er veel geregeld moest worden want thuis hadden ze grote broer Axel. Overigens heb ik vanuit Stichting Earlybirds Bas ook in het ziekenhuis gefotografeerd. (Meer informatie over deze stichting vind je in de link onderaan deze blog).....
lees verder →
Kopfoto Day In The Life fotografie | Oss

Day In The Life fotografie | Oss

Alice en Martin hadden al een babyshoot van een uur in de planning staan, maar omdat ze toch liever een Day In The Life reportage wilden hebben ze er een uur bijgeboekt. 2 uur is ook precies lang genoeg om hun leven van nu met hun tweeling in beeld te brengen.....
lees verder →
Kopfoto Newborn fotografie thuis | Noord Brabant

Newborn fotografie thuis | Noord Brabant

Meestal doe ik newborn fotografie bij pasgeboren baby's thuis. Zeker als er een ouder broertje of zusje mee op de foto gaat is het voor hun prettiger. En dit dotje Alexa heeft een ouder zusje, Alina van bijna vier! En helemaal gelukkig met haar kleine zusje :-) Zelf is ze ook op de foto gegaan toen ze klein was maar daar weet ze natuurlijk niets meer van.....
lees verder →