background

Zwangerschapsfotograaf | Brabant

Thania & Pieter

29 april 2019

Het zijn de laatste loodjes van de zwangerschap van Thania, dus werd het tijd voor een fotoshoot! De shoot stond gepland op een zondag die in de weersverwachtingen steeds kouder en natter werd. Uiteindelijk reden genoeg om de fotoshoot te verplaatsen.

Een dagje later stonden we met een prachtige avondzon in de Loonse en Drunense duinen; perfect voor een zwangerschapshoot! Tijdens de klim zei Pieter dat ik alle mooie plekjes hier wel zou moeten kennen omdat ik hier vaker kom. Ik kom er inderdaad vaak maar door de combinatie van het licht en de begroeiing in verschillende jaargetijden vind ik steeds weer ander hoekjes.

Bij een boom, waar ik normaal voorbij loop, viel het licht op deze avond prachtig. Dus al voordat we op de top van de heuvel waren hebben we al een mooie fotostop gemaakt. Wat mij al meteen opviel is dat dit stel niet bang is voor de camera. Het laatste jaar hebben ze meerdere keren voor de camera gestaan met een loveshoot en hun bruiloft. Het is duidelijk te merken.

We wandelen (Thania met een lichte waggel) een stukje verder en regelmatig zie ik dan opeens een mooie plek. Toen we een, voor mij nieuw, rondje hadden gewandeld, had de zon nog moeite om door de bomen te komen. Tijd om te stoppen.

Thania en Pieter, ik vond het een fijne avond. Het licht was prachtig en dit leverde met jullie een mooie combinatie op. Nog even en dan kunnen jullie de kleine vasthouden. Veel geluk met deze nieuwe fase in jullie leven!

Zwangerschapsfotograaf | BrabantZwangerschapsfotograaf | BrabantZwangerschapsfotograaf | BrabantZwangerschapsfotograaf | BrabantZwangerschapsfotograaf | BrabantZwangerschapsfotograaf | BrabantZwangerschapsfotograaf | BrabantZwangerschapsfotograaf | BrabantZwangerschapsfotograaf | BrabantZwangerschapsfotograaf | BrabantZwangerschapsfotograaf | BrabantZwangerschapsfotograaf | BrabantZwangerschapsfotograaf | BrabantZwangerschapsfotograaf | BrabantZwangerschapsfotograaf | BrabantZwangerschapsfotograaf | BrabantZwangerschapsfotograaf | BrabantZwangerschapsfotograaf | Brabant
458

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Day In The Life fotoshoot bij een familie uitje

Day In The Life fotoshoot bij een familie uitje

Deze familie had wat te vieren! De ouders waren 40 jaar getrouwd, en dit bracht hen bij IJsboerderij Jacobushoeve in Dorst. En omdat ze niet van poseren houden kozen ze voor een 'Day In The Life' reportage. Of beter gezegd, een 'Moment Of The Day' reportage. Terwijl zij genoten van het samen zijn bracht ik de momenten zonder te poseren in beeld.....
lees verder →
Kopfoto Familie fotoshoot in Eindhoven

Familie fotoshoot in Eindhoven

De familieshoot van deze familie uit Eindhoven werd bijna 2 jaar geleden door de dochters aan hun jarige moeder gegeven. Doordat er tweemaal een familie uitbreiding op komst was vond deze shoot nu pas plaats. Met 2 kleinkinderen rijker hadden we afgesproken bij de Philips Pluktuin in Eindhoven.....
lees verder →
Kopfoto Day In The Life | Waalwijk

Day In The Life | Waalwijk

Een Day In The Life in Waalwijk op een zonnige vrijdag in maart. Situatie: Deano had er een ochtend school op zitten, Mayra was een beetje moe van het oefenen op school die week, Silvan deed zijn middagdutje, papa zou bijna thuiskomen van zijn werk en mama maakte fruit klaar. Gewoon de alledaagse dingen maar daarom juist zo bijzonder en het fotograferen waard!....
lees verder →