background

Zwangerschapsfotograaf | Brabant

Thania & Pieter

29 april 2019


Het zijn de laatste loodjes van de zwangerschap van Thania, dus werd het tijd voor een fotoshoot! De shoot stond gepland op een zondag die in de weersverwachtingen steeds kouder en natter werd. Uiteindelijk reden genoeg om de fotoshoot te verplaatsen.

Een dagje later stonden we met een prachtige avondzon in de Loonse en Drunense duinen; perfect voor een zwangerschapshoot! Tijdens de klim zei Pieter dat ik alle mooie plekjes hier wel zou moeten kennen omdat ik hier vaker kom. Ik kom er inderdaad vaak maar door de combinatie van het licht en de begroeiing in verschillende jaargetijden vind ik steeds weer ander hoekjes.

Bij een boom, waar ik normaal voorbij loop, viel het licht op deze avond prachtig. Dus al voordat we op de top van de heuvel waren hebben we al een mooie fotostop gemaakt. Wat mij al meteen opviel is dat dit stel niet bang is voor de camera. Het laatste jaar hebben ze meerdere keren voor de camera gestaan met een loveshoot en hun bruiloft. Het is duidelijk te merken.

We wandelen (Thania met een lichte waggel) een stukje verder en regelmatig zie ik dan opeens een mooie plek. Toen we een, voor mij nieuw, rondje hadden gewandeld, had de zon nog moeite om door de bomen te komen. Tijd om te stoppen.

Thania en Pieter, ik vond het een fijne avond. Het licht was prachtig en dit leverde met jullie een mooie combinatie op. Nog even en dan kunnen jullie de kleine vasthouden. Veel geluk met deze nieuwe fase in jullie leven!


Zwangerschapsfotograaf | BrabantZwangerschapsfotograaf | BrabantZwangerschapsfotograaf | BrabantZwangerschapsfotograaf | BrabantZwangerschapsfotograaf | BrabantZwangerschapsfotograaf | BrabantZwangerschapsfotograaf | BrabantZwangerschapsfotograaf | BrabantZwangerschapsfotograaf | BrabantZwangerschapsfotograaf | BrabantZwangerschapsfotograaf | BrabantZwangerschapsfotograaf | BrabantZwangerschapsfotograaf | BrabantZwangerschapsfotograaf | BrabantZwangerschapsfotograaf | BrabantZwangerschapsfotograaf | BrabantZwangerschapsfotograaf | BrabantZwangerschapsfotograaf | Brabant
458

Bekijk ook eens mijn andere blogjesKopfoto Fotograaf bij de doop van Lucas

Fotograaf bij de doop van Lucas

Wij mogen Jolanda en Berry intussen wel vaste klanten noemen; niet alleen hebben wij de zwangerschappen van hun 1e kind Tim en van Lucas mogen vastleggen, maar ook de doop van Tim is door ons vastgelegd. En nu was het de beurt aan Lucas om dit sacrament te ontvangen. Erg leuk natuurlijk als wij dan weer gevraagd worden om dit ook vast te leggen!....
lees verder →
Kopfoto Fotoshoot met jonge kinderen

Fotoshoot met jonge kinderen

Wat leuk om weer een berichtje van Noortje en Ger te krijgen! Ze waren deze keer ouders geworden van een meisje. Dominique was al een paar weken oud en ze wilden het gezin opnieuw vast laten leggen. Dat kom ik natuurlijk graag doen en ik was ook wel benieuwd hoe Stan zich ontwikkeld had. Die had ik namelijk ook gefotografeerd toen hij nog klein was.....
lees verder →
Kopfoto Familie fotoshoot bij de Efteling | Bosrijk

Familie fotoshoot bij de Efteling | Bosrijk

Wat een super gezellige familie fotoshoot was dit bij Bosrijk! Deze familie had wat te vieren, want het oudste stel van deze familie is al 60 jaar getrouwd; een diamanten bruiloft dus! Reden genoeg om samen te komen en een paar dagen te genieten in de Efteling.....
lees verder →
Fotograaf Breda 04
Fotograaf Breda 05
Fotograaf Breda 06
Fotograaf Den Bosch 10
Fotograaf Den Bosch 11
Fotograaf Rotterdam 13
Fotograaf Tilburg 08
Fotograaf Tilburg 09
Fotograaf Waalwijk 01
Fotograaf Waalwijk 02