background

Fotoshoot met jonge kinderen

Stan & Dominique

30 augustus 2019


Wat leuk om weer een berichtje van Noortje en Ger te krijgen! Ze waren deze keer ouders geworden van een meisje. Dominique was al een paar weken oud en ze wilden het gezin opnieuw vast laten leggen. Dat kom ik natuurlijk graag doen en ik was ook wel benieuwd hoe Stan zich ontwikkeld had. Die had ik namelijk ook gefotografeerd toen hij nog klein was.

Nou Stan herkende ik helemaal niet toen hij met zijn vader de deur open kwam doen. Meteen liet hij zijn busje zien, zijn favoriete autootje die hij bijna de gehele fotoshoot vasthield. Er werd een huppel dansje gedaan in de kamer en even later zat ik met hem een boekje te lezen. Conclusie; Stan is niet echt verlegen. Dominique had net haar voeding gehad en was voldaan in slaap gevallen. Nadat ik een paar foto's van haar had gemaakt kwam Stan erbij. Hij kroop meteen met zijn hoofdje dicht tegen zijn zusje aan. Wat een knuffelkontje! Bof jij even Dominique. Het jonge gezin heb ik thuis gefotografeerd en daarna zijn we naar buiten gegaan. Best grappig want er is onverwachts een gewoonte ontstaan om foto's bij de Amstel te maken. Bij hun bruidsreportage hebben wij ook een foto gemaakt met tegenlicht zoals de eerste foto. Na de geboorte van Stan zijn we ook naar dezelfde plek gegaan. En kijk ze nu eens met z'n vieren :-)

Bij thuiskomst werd Dominique naar haar wiegje gebracht, maar vanuit de wieg keek ze haar moeder zo wakker aan dat ze toch gezellig aan tafel kwam zitten. Stan kreeg daar een boterham met pindakaas en ging intussen al voor de tweede. Was zat die knul te smullen! Zijn handen zaten helemaal onder en hij kreeg nog pindakaas in zijn oogjes toen hij er in ging wrijven omdat hij moe was. Het werd een gezellige ochtend met dit jonge gezin. Noortje en Ger, ik wens jullie veel geluk met jullie twee schatjes!


Fotoshoot met jonge kinderenFotoshoot met jonge kinderenFotoshoot met jonge kinderenFotoshoot met jonge kinderenFotoshoot met jonge kinderenFotoshoot met jonge kinderenFotoshoot met jonge kinderenFotoshoot met jonge kinderen
486

Bekijk ook eens mijn andere blogjesKopfoto Fotoshoot van een jong gezin | Bergeijk

Fotoshoot van een jong gezin | Bergeijk

Ilse en Niels zijn trotse ouders geworden van baby Ties! Ze hadden al vroeg laten weten dat ze een babyshoot zouden willen als de kleine geboren zou zijn. Heel erg leuk want bij dit stel hebben we ook de bruiloft gefotografeerd. En kijk ze nu eens, 3 jaar later een prachtig huis dat ze zelf gebouwd hebben en een schat van een baby.....
lees verder →
Kopfoto Newborn fotoshoot | Oisterwijk

Newborn fotoshoot | Oisterwijk

De ouders van baby Elin wilden een fotoshoot waarbij er niet teveel geposeerd hoefde te worden, maar vooral eentje waarbij er door de foto's een mooie herinnering zou ontstaan aan de prille babytijd. Het werd een leuke shoot waarbij Elin al haar kunnen liet zien. :-)....
lees verder →
Kopfoto Familie fotoshoot bij de Efteling | Bosrijk

Familie fotoshoot bij de Efteling | Bosrijk

Wat een super gezellige familie fotoshoot was dit bij Bosrijk! Deze familie had wat te vieren, want het oudste stel van deze familie is al 60 jaar getrouwd; een diamanten bruiloft dus! Reden genoeg om samen te komen en een paar dagen te genieten in de Efteling.....
lees verder →
Fotograaf Breda 04
Fotograaf Breda 05
Fotograaf Breda 06
Fotograaf Den Bosch 10
Fotograaf Den Bosch 11
Fotograaf Rotterdam 13
Fotograaf Tilburg 08
Fotograaf Tilburg 09
Fotograaf Waalwijk 01
Fotograaf Waalwijk 02