background

Fotoshoot met jonge kinderen

Stan & Dominique

30 augustus 2019


Wat leuk om weer een berichtje van Noortje en Ger te krijgen! Ze waren deze keer ouders geworden van een meisje. Dominique was al een paar weken oud en ze wilden het gezin opnieuw vast laten leggen. Dat kom ik natuurlijk graag doen en ik was ook wel benieuwd hoe Stan zich ontwikkeld had. Die had ik namelijk ook gefotografeerd toen hij nog klein was.

Nou Stan herkende ik helemaal niet toen hij met zijn vader de deur open kwam doen. Meteen liet hij zijn busje zien, zijn favoriete autootje die hij bijna de gehele fotoshoot vasthield. Er werd een huppel dansje gedaan in de kamer en even later zat ik met hem een boekje te lezen. Conclusie; Stan is niet echt verlegen. Dominique had net haar voeding gehad en was voldaan in slaap gevallen. Nadat ik een paar foto's van haar had gemaakt kwam Stan erbij. Hij kroop meteen met zijn hoofdje dicht tegen zijn zusje aan. Wat een knuffelkontje! Bof jij even Dominique. Het jonge gezin heb ik thuis gefotografeerd en daarna zijn we naar buiten gegaan. Best grappig want er is onverwachts een gewoonte ontstaan om foto's bij de Amstel te maken. Bij hun bruidsreportage hebben wij ook een foto gemaakt met tegenlicht zoals de eerste foto. Na de geboorte van Stan zijn we ook naar dezelfde plek gegaan. En kijk ze nu eens met z'n vieren :-)

Bij thuiskomst werd Dominique naar haar wiegje gebracht, maar vanuit de wieg keek ze haar moeder zo wakker aan dat ze toch gezellig aan tafel kwam zitten. Stan kreeg daar een boterham met pindakaas en ging intussen al voor de tweede. Was zat die knul te smullen! Zijn handen zaten helemaal onder en hij kreeg nog pindakaas in zijn oogjes toen hij er in ging wrijven omdat hij moe was. Het werd een gezellige ochtend met dit jonge gezin. Noortje en Ger, ik wens jullie veel geluk met jullie twee schatjes!


Fotoshoot met jonge kinderenFotoshoot met jonge kinderenFotoshoot met jonge kinderenFotoshoot met jonge kinderenFotoshoot met jonge kinderenFotoshoot met jonge kinderenFotoshoot met jonge kinderenFotoshoot met jonge kinderen
486

Bekijk ook eens mijn andere blogjes