background

Fotoshoot met jonge kinderen

Stan & Dominique

30 augustus 2019


Wat leuk om weer een berichtje van Noortje en Ger te krijgen! Ze waren deze keer ouders geworden van een meisje. Dominique was al een paar weken oud en ze wilden het gezin opnieuw vast laten leggen. Dat kom ik natuurlijk graag doen en ik was ook wel benieuwd hoe Stan zich ontwikkeld had. Die had ik namelijk ook gefotografeerd toen hij nog klein was.

Nou Stan herkende ik helemaal niet toen hij met zijn vader de deur open kwam doen. Meteen liet hij zijn busje zien, zijn favoriete autootje die hij bijna de gehele fotoshoot vasthield. Er werd een huppel dansje gedaan in de kamer en even later zat ik met hem een boekje te lezen. Conclusie; Stan is niet echt verlegen. Dominique had net haar voeding gehad en was voldaan in slaap gevallen. Nadat ik een paar foto's van haar had gemaakt kwam Stan erbij. Hij kroop meteen met zijn hoofdje dicht tegen zijn zusje aan. Wat een knuffelkontje! Bof jij even Dominique. Het jonge gezin heb ik thuis gefotografeerd en daarna zijn we naar buiten gegaan. Best grappig want er is onverwachts een gewoonte ontstaan om foto's bij de Amstel te maken. Bij hun bruidsreportage hebben wij ook een foto gemaakt met tegenlicht zoals de eerste foto. Na de geboorte van Stan zijn we ook naar dezelfde plek gegaan. En kijk ze nu eens met z'n vieren :-)

Bij thuiskomst werd Dominique naar haar wiegje gebracht, maar vanuit de wieg keek ze haar moeder zo wakker aan dat ze toch gezellig aan tafel kwam zitten. Stan kreeg daar een boterham met pindakaas en ging intussen al voor de tweede. Was zat die knul te smullen! Zijn handen zaten helemaal onder en hij kreeg nog pindakaas in zijn oogjes toen hij er in ging wrijven omdat hij moe was. Het werd een gezellige ochtend met dit jonge gezin. Noortje en Ger, ik wens jullie veel geluk met jullie twee schatjes!


Fotoshoot met jonge kinderenFotoshoot met jonge kinderenFotoshoot met jonge kinderenFotoshoot met jonge kinderenFotoshoot met jonge kinderenFotoshoot met jonge kinderenFotoshoot met jonge kinderenFotoshoot met jonge kinderen
486

Bekijk ook eens mijn andere blogjesNewbornshoot zonder poseren met ouders.

Newborn fotoshoot in Drunen

Jolinde en Dirk zijn vader en moeder geworden van Thomas! Een lekker mannetje die zijn ouders heel erg interessant vindt. Meestal krijgen zijn ouders een lachje op zijn gezicht maar op de dag van de shoot keek hij zijn ouders een beetje vragend aan wat ze aan het doen waren.....
lees verder →
Kopfoto Baby fotoshoot in Best

Baby fotoshoot in Best

Graziƫlla had met haar babyshower een cadeaubon gekregen voor een babyfotoshoot. Altijd leuk om dan weken later een mailtje te krijgen dat de kleine geboren is. En kijk, hier is ze, Kaitlyn! Tijdens de shoot 7 weken oud samen met papa en mama op de bank. En hond Blicksey, die is er niet denkt ze :-)....
lees verder →
Kopfoto Fotoshoot tijdens een avontuur | Drunense Duinen

Fotoshoot tijdens een avontuur | Drunense Duinen

Deze familie wilde geen geposeerde foto's van hun gezin en daarom werd het een fotoshoot waarbij ze lekker hun gang gingen in de Drunense Duinen. Een plek waar genoeg te beleven valt; zeker jonge kinderen vinden het er fijn.....
lees verder →
Fotograaf Breda 04
Fotograaf Breda 05
Fotograaf Breda 06
Fotograaf Den Bosch 10
Fotograaf Den Bosch 11
Fotograaf Rotterdam 13
Fotograaf Tilburg 08
Fotograaf Tilburg 09
Fotograaf Waalwijk 01
Fotograaf Waalwijk 02