background

Fotoshoot tijdens een avontuur | Drunense Duinen

24 september 2019

Deze familie wilde geen geposeerde foto's van hun gezin en daarom werd het een fotoshoot waarbij ze lekker hun gang gingen in de Drunense Duinen. Een plek waar genoeg te beleven valt; zeker jonge kinderen vinden het er fijn.

Op die ochtend was het wel wat fris dus werd er eerst even hard gelopen om warm te worden. Daarna werd er gezamenlijk een hut gebouwd dus dat betekende samen grote takken sjouwen en rollen. Daar kregen ze het ook lekker warm van. Hun dochter vond het allemaal meteen leuk maar hun zoon begon helemaal op te bloeien toen ze naar dinosaurussen gingen zoeken in de open zandvlakte. Daar wist hij wel het een en ander over te vertellen want hij was pas ook in het Natuurmuseum in Tilburg geweest. En zo ging de familie opzoek naar dino botten en vonden ze een verloren dino heup en slagtand. De grootste vondst was wel een dino onder een hoge zandheuvel, gespot door de punt van zijn rug die door het zand stak. Vast een Gigantspinosaurus :-) En zo hebben we een leuk rondje gelopen door de duinen. Als het aan hun dochter lag was het rondje veel groter geworden want die zag steeds leuke dingen verder op. De duinen zijn ook zo heerlijk!

Het was een leuke en zeer avontuurlijke tocht met jullie, leuk dat ik erbij mocht zijn!

Fotoshoot tijdens een avontuur | Drunense DuinenFotoshoot tijdens een avontuur | Drunense DuinenFotoshoot tijdens een avontuur | Drunense DuinenFotoshoot tijdens een avontuur | Drunense DuinenFotoshoot tijdens een avontuur | Drunense DuinenFotoshoot tijdens een avontuur | Drunense DuinenFotoshoot tijdens een avontuur | Drunense DuinenFotoshoot tijdens een avontuur | Drunense DuinenFotoshoot tijdens een avontuur | Drunense DuinenFotoshoot tijdens een avontuur | Drunense DuinenFotoshoot tijdens een avontuur | Drunense DuinenFotoshoot tijdens een avontuur | Drunense DuinenFotoshoot tijdens een avontuur | Drunense DuinenFotoshoot tijdens een avontuur | Drunense DuinenFotoshoot tijdens een avontuur | Drunense DuinenFotoshoot tijdens een avontuur | Drunense DuinenFotoshoot tijdens een avontuur | Drunense Duinen
493

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Babyshoot in Dongen

Babyshoot in Dongen

Dit is baby Hannah! Een nieuwe burger van Dongen. Eind juli kreeg ik al een mailtje van haar ouders dat ze een meisje verwachten en dat ze een babyshoot bij hun thuis wilden. Er werd meteen een datum geprikt en zo reed ik begin oktober naar Dongen om de nieuwe spruit van Angelique en Sander te fotograferen.....
lees verder →
Kopfoto Fotoshoot van een jong gezin | Bergeijk

Fotoshoot van een jong gezin | Bergeijk

Ilse en Niels zijn trotse ouders geworden van baby Ties! Ze hadden al vroeg laten weten dat ze een babyshoot zouden willen als de kleine geboren zou zijn. Heel erg leuk want bij dit stel hebben we ook de bruiloft gefotografeerd. En kijk ze nu eens, 3 jaar later een prachtig huis dat ze zelf gebouwd hebben en een schat van een baby.....
lees verder →
Kopfoto Day In The Life fotografie | Oss

Day In The Life fotografie | Oss

Alice en Martin hadden al een babyshoot van een uur in de planning staan, maar omdat ze toch liever een Day In The Life reportage wilden hebben ze er een uur bijgeboekt. 2 uur is ook precies lang genoeg om hun leven van nu met hun tweeling in beeld te brengen.....
lees verder →