background

Fotoshoot tijdens een avontuur | Drunense Duinen

24 september 2019


Deze familie wilde geen geposeerde foto's van hun gezin en daarom werd het een fotoshoot waarbij ze lekker hun gang gingen in de Drunense Duinen. Een plek waar genoeg te beleven valt; zeker jonge kinderen vinden het er fijn.

Op die ochtend was het wel wat fris dus werd er eerst even hard gelopen om warm te worden. Daarna werd er gezamenlijk een hut gebouwd dus dat betekende samen grote takken sjouwen en rollen. Daar kregen ze het ook lekker warm van. Hun dochter vond het allemaal meteen leuk maar hun zoon begon helemaal op te bloeien toen ze naar dinosaurussen gingen zoeken in de open zandvlakte. Daar wist hij wel het een en ander over te vertellen want hij was pas ook in het Natuurmuseum in Tilburg geweest. En zo ging de familie opzoek naar dino botten en vonden ze een verloren dino heup en slagtand. De grootste vondst was wel een dino onder een hoge zandheuvel, gespot door de punt van zijn rug die door het zand stak. Vast een Gigantspinosaurus :-) En zo hebben we een leuk rondje gelopen door de duinen. Als het aan hun dochter lag was het rondje veel groter geworden want die zag steeds leuke dingen verder op. De duinen zijn ook zo heerlijk!

Het was een leuke en zeer avontuurlijke tocht met jullie, leuk dat ik erbij mocht zijn!


Fotoshoot tijdens een avontuur | Drunense DuinenFotoshoot tijdens een avontuur | Drunense DuinenFotoshoot tijdens een avontuur | Drunense DuinenFotoshoot tijdens een avontuur | Drunense DuinenFotoshoot tijdens een avontuur | Drunense DuinenFotoshoot tijdens een avontuur | Drunense DuinenFotoshoot tijdens een avontuur | Drunense DuinenFotoshoot tijdens een avontuur | Drunense DuinenFotoshoot tijdens een avontuur | Drunense DuinenFotoshoot tijdens een avontuur | Drunense DuinenFotoshoot tijdens een avontuur | Drunense DuinenFotoshoot tijdens een avontuur | Drunense DuinenFotoshoot tijdens een avontuur | Drunense DuinenFotoshoot tijdens een avontuur | Drunense DuinenFotoshoot tijdens een avontuur | Drunense DuinenFotoshoot tijdens een avontuur | Drunense DuinenFotoshoot tijdens een avontuur | Drunense Duinen
493

Bekijk ook eens mijn andere blogjesKopfoto Newborn fotoshoot | Oisterwijk

Newborn fotoshoot | Oisterwijk

De ouders van baby Elin wilden een fotoshoot waarbij er niet teveel geposeerd hoefde te worden, maar vooral eentje waarbij er door de foto's een mooie herinnering zou ontstaan aan de prille babytijd. Het werd een leuke shoot waarbij Elin al haar kunnen liet zien. :-)....
lees verder →
Newbornshoot zonder poseren met ouders.

Newborn fotoshoot in Drunen

Jolinde en Dirk zijn vader en moeder geworden van Thomas! Een lekker mannetje die zijn ouders heel erg interessant vindt. Meestal krijgen zijn ouders een lachje op zijn gezicht maar op de dag van de shoot keek hij zijn ouders een beetje vragend aan wat ze aan het doen waren.....
lees verder →
Kopfoto Baby fotoshoot in Best

Baby fotoshoot in Best

Graziƫlla had met haar babyshower een cadeaubon gekregen voor een babyfotoshoot. Altijd leuk om dan weken later een mailtje te krijgen dat de kleine geboren is. En kijk, hier is ze, Kaitlyn! Tijdens de shoot 7 weken oud samen met papa en mama op de bank. En hond Blicksey, die is er niet denkt ze :-)....
lees verder →
Fotograaf Breda 04
Fotograaf Breda 05
Fotograaf Breda 06
Fotograaf Den Bosch 10
Fotograaf Den Bosch 11
Fotograaf Rotterdam 13
Fotograaf Tilburg 08
Fotograaf Tilburg 09
Fotograaf Waalwijk 01
Fotograaf Waalwijk 02