background

Fotoshoot tijdens een avontuur | Drunense Duinen

24 september 2019


Deze familie wilde geen geposeerde foto's van hun gezin en daarom werd het een fotoshoot waarbij ze lekker hun gang gingen in de Drunense Duinen. Een plek waar genoeg te beleven valt; zeker jonge kinderen vinden het er fijn.

Op die ochtend was het wel wat fris dus werd er eerst even hard gelopen om warm te worden. Daarna werd er gezamenlijk een hut gebouwd dus dat betekende samen grote takken sjouwen en rollen. Daar kregen ze het ook lekker warm van. Hun dochter vond het allemaal meteen leuk maar hun zoon begon helemaal op te bloeien toen ze naar dinosaurussen gingen zoeken in de open zandvlakte. Daar wist hij wel het een en ander over te vertellen want hij was pas ook in het Natuurmuseum in Tilburg geweest. En zo ging de familie opzoek naar dino botten en vonden ze een verloren dino heup en slagtand. De grootste vondst was wel een dino onder een hoge zandheuvel, gespot door de punt van zijn rug die door het zand stak. Vast een Gigantspinosaurus :-) En zo hebben we een leuk rondje gelopen door de duinen. Als het aan hun dochter lag was het rondje veel groter geworden want die zag steeds leuke dingen verder op. De duinen zijn ook zo heerlijk!

Het was een leuke en zeer avontuurlijke tocht met jullie, leuk dat ik erbij mocht zijn!


Fotoshoot tijdens een avontuur | Drunense DuinenFotoshoot tijdens een avontuur | Drunense DuinenFotoshoot tijdens een avontuur | Drunense DuinenFotoshoot tijdens een avontuur | Drunense DuinenFotoshoot tijdens een avontuur | Drunense DuinenFotoshoot tijdens een avontuur | Drunense DuinenFotoshoot tijdens een avontuur | Drunense DuinenFotoshoot tijdens een avontuur | Drunense DuinenFotoshoot tijdens een avontuur | Drunense DuinenFotoshoot tijdens een avontuur | Drunense DuinenFotoshoot tijdens een avontuur | Drunense DuinenFotoshoot tijdens een avontuur | Drunense DuinenFotoshoot tijdens een avontuur | Drunense DuinenFotoshoot tijdens een avontuur | Drunense DuinenFotoshoot tijdens een avontuur | Drunense DuinenFotoshoot tijdens een avontuur | Drunense DuinenFotoshoot tijdens een avontuur | Drunense Duinen
493

Bekijk ook eens mijn andere blogjes