background

Zwangerschaps fotoshoot in Alphen

't Zand

01 maart 2020


Wat is het licht mooi bij t'Zand in Alphen! Daphne en Neel verwachten hun tweede kindje en hadden deze locatie gekozen om samen met hun dochtertje Evi de zwangerschap te fotograferen. Evi vond het prima, zeker de locatie beviel haar prima want ze is erg van het ontdekken, klimmen en rennen. Even zitten was geen optie, alleen maar verloren ontdek-tijd.

We hebben kleine stukjes gelopen en op verschillende locaties haar even haar ding laten doen. Dennenappels en takjes rapen, hondjes kijken, grote stappen door het omgeploegde zand...tot het water. Stop! Hier moest ze even tegengehouden worden want ze zou echt als een enthousiaste hond te water zijn gegaan. Ze is gek op water. We hebben een goed stuk gelopen en leuke plekjes kunnen vinden. Het was een zeer geslaagde shoot/wandeling. Ze hebben nu foto's van hoe het nu is. Daphne met haar mooie ronde buik, Evi nog geen grote zus en papa nog geen last van ruzie over wie er in zijn nek mag zitten. Maar er is nog een vervolg; ik ga ze met hun nieuwe samenstelling weer fotograferen! Superleuk natuurlijk.


Jong gezin loopt in het bos bij 't zand in Alphen.Zwangerschaps fotoshoot in AlphenZwangere vrouw poseert voor de foto in de groene natuur.Zwangerschaps fotoshoot in AlphenMoeder en vrolijk kind tijdens een fotoshoot.Vader tilt dochter boven het hoofd tijdens een fotoshoot.Jong gezin spelen in de natuur met bellenblaas.Zwangerschaps fotoshoot in AlphenLifestijl fotoshoot tijdens een wandeling met een jong gezin in Alphen.Zwangerschaps fotoshoot in AlphenZwangerschaps fotoshoot in Alphen
515

Bekijk ook eens mijn andere blogjes