background

Zwangerschaps fotoshoot in Alphen

't Zand

01 maart 2020


Wat is het licht mooi bij t'Zand in Alphen! Daphne en Neel verwachten hun tweede kindje en hadden deze locatie gekozen om samen met hun dochtertje Evi de zwangerschap te fotograferen. Evi vond het prima, zeker de locatie beviel haar prima want ze is erg van het ontdekken, klimmen en rennen. Even zitten was geen optie, alleen maar verloren ontdek-tijd.

We hebben kleine stukjes gelopen en op verschillende locaties haar even haar ding laten doen. Dennenappels en takjes rapen, hondjes kijken, grote stappen door het omgeploegde zand...tot het water. Stop! Hier moest ze even tegengehouden worden want ze zou echt als een enthousiaste hond te water zijn gegaan. Ze is gek op water. We hebben een goed stuk gelopen en leuke plekjes kunnen vinden. Het was een zeer geslaagde shoot/wandeling. Ze hebben nu foto's van hoe het nu is. Daphne met haar mooie ronde buik, Evi nog geen grote zus en papa nog geen last van ruzie over wie er in zijn nek mag zitten. Maar er is nog een vervolg; ik ga ze met hun nieuwe samenstelling weer fotograferen! Superleuk natuurlijk.


Jong gezin loopt in het bos bij 't zand in Alphen.Zwangerschaps fotoshoot in AlphenZwangere vrouw poseert voor de foto in de groene natuur.Zwangerschaps fotoshoot in AlphenMoeder en vrolijk kind tijdens een fotoshoot.Vader tilt dochter boven het hoofd tijdens een fotoshoot.Jong gezin spelen in de natuur met bellenblaas.Zwangerschaps fotoshoot in AlphenLifestijl fotoshoot tijdens een wandeling met een jong gezin in Alphen.Zwangerschaps fotoshoot in AlphenZwangerschaps fotoshoot in Alphen
515

Bekijk ook eens mijn andere blogjesKopfoto Fotograaf bij de doop van Lucas

Fotograaf bij de doop van Lucas

Wij mogen Jolanda en Berry intussen wel vaste klanten noemen; niet alleen hebben wij de zwangerschappen van hun 1e kind Tim en van Lucas mogen vastleggen, maar ook de doop van Tim is door ons vastgelegd. En nu was het de beurt aan Lucas om dit sacrament te ontvangen. Erg leuk natuurlijk als wij dan weer gevraagd worden om dit ook vast te leggen!....
lees verder →
Kopfoto Zwangerschapsshoot in Tilburg | Spoorzone

Zwangerschapsshoot in Tilburg | Spoorzone

Voor deze zwangerschapsshoot waren we bij De Spoorzone in Tilburg. Een locatie die Nicole en Pim nog niet eerder bezocht hadden. Het is een toffe ruwe locatie die na de verbouwing van het station aantrekkelijk werd om te bezoeken. Zeker met de gezellige eettentjes is het de moeite waard ;-)....
lees verder →
Kopfoto Zwangerschap fotoshoot in de duinen

Zwangerschap fotoshoot in de duinen

Dit zijn Danielle en Brian, in volle verwachting van hun kindje! We hadden bij de Roestelberg in Kaatsheuvel afgesproken op een maandagmorgen; ik kende ze niet maar ik pikte ze er zo tussen uit. Ten eerste omdat ze geen hond bij zich hadden zoals de rest van de mensen daar en ten tweede natuurlijk door de mooie ronde buik van Danielle :-)....
lees verder →
Fotograaf Breda 04
Fotograaf Breda 05
Fotograaf Breda 06
Fotograaf Den Bosch 10
Fotograaf Den Bosch 11
Fotograaf Rotterdam 13
Fotograaf Tilburg 08
Fotograaf Tilburg 09
Fotograaf Waalwijk 01
Fotograaf Waalwijk 02