Earlybirds fotografie | Den-Bosch | JBZ | baby Givano

Scroll naar beneden

Stichting Earlybirds: Givano

12 juni 2016

Eigenlijk ben ik altijd wel nieuwsgierig hoe het met de kindjes gaat die ik voor Stichting Earlybirds heb gefotografeerd. Bij de aanvraag voor Givano zou ik 1 van de kindjes gaan ontmoeten! Givano's grote zus is Jaycee die ik vorig jaar ook voor de stichting heb gefotografeerd!

Deze kleine man maakte zulke grote sprongen dat hij al snel na de aanmelding bij Earlybirds naar huis zou mogen. Gelukkig was de afspraak snel gemaakt want hij zou misschien zelfs al binnen 3 dagen naar huis mogen. De ouders hadden dit eigenlijk helemaal niet verwacht want bij hun dochtertje verliep het langzamer. Bij binnenkomst kreeg hij net een schone luier om en Jaycee kwam nieuwsgierig even kijken wat ik nou allemaal deed. Nadat Givano in zijn pakje zat vond hij het echt tijd voor zijn flesje en dronk deze geduldig op. Hij nam echt zijn tijd en was heel ontspannen. "hij is zo anders dan Jaycee" zei zijn moeder. De reden dat zij langer in het ziekenhuis moest blijven was omdat ze zich vaak verslikte.

Nadat Givano zijn flesje op had ging Chantal met hem op bed liggen. Omdat het licht op deze kamer hetzelfde was als een jaar terug kon ik dezelfde soort foto maken als bij Jaycee. Grappig om deze foto's naast elkaar te zien.

Givano meldde zich al bij een zwangerschap van 26 weken. Ergens wisten de ouders dat er kans was dat hij te vroeg geboren zou worden maar hier schrokken ze wel van. Chantal heeft toen een paar weken in het ziekenhuis van Veldhoven gelegen maar het vertrouwen kwam weer terug en is toen naar huis gegaan. Daar heeft ze rustig aan gedaan, wat mij heel moeilijk lijkt met een kleine in huis. Maar samen met Luc, die al het tilwerk deed, lukte het aardig. Helaas kwam hij toch te vroeg, bij 34 weken en 5 dagen.

Deze keer verliep de opname in het ziekenhuis beter maar was het plannen om naar het ziekenhuis te gaan wat moeilijker. Als je al een kindje hebt kan je vaak niet samen gaan. Een ziekenhuiskamer is voor een kindje erg saai en omdat ze zich overal aan optrok niet echt een veilige plaats.

Ondertussen heb ik gehoord dat hij, na twee weken ziekenhuis, naar huis mocht. Daar kan hij nu lekker in zijn eigen bedje slapen met zijn ouders en grote zus altijd dicht bij hem. Het gezinsleven kan beginnen. Veel geluk samen!
Earlybirds fotografie | Den-Bosch | JBZ |  baby Givano Earlybirds fotografie | Den-Bosch | JBZ |  baby Givano Earlybirds fotografie | Den-Bosch | JBZ |  baby Givano Earlybirds fotografie | Den-Bosch | JBZ |  baby Givano Earlybirds fotografie | Den-Bosch | JBZ |  baby Givano Earlybirds fotografie | Den-Bosch | JBZ |  baby Givano Earlybirds fotografie | Den-Bosch | JBZ |  baby Givano Earlybirds fotografie | Den-Bosch | JBZ |  baby Givano
226

Stichting Earlybirds: Givano's adresjes:

Stichting Earlybirds:   www.earlybirdsfotografie.nl

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Earlybirds fotoreportage bij JBZ | Den-bosch

Earlybirds fotoreportage bij JBZ | Den-bosch

Voor de Earlybirds fotoreportage had ik al contact met de ouders van Bas. Rian was zwanger van de tweede en wilde graag weer een newbornshoot als de kleine geboren zou zijn. Een week later kreeg ik een mailtje met het bericht dat Bas, na een zwangerschap van 32 weken, al geboren was. Omdat ze wisten dat ik ook voor Earlybirds fotografeer hadden ze mijn naam gemeld bij de aanvraag van de fotoshoot. Natuurlijk heel erg leuk om deze shoot voor hun te mogen verzorgen, want de ouders ken ik niet alleen van de newbornshoot van hun zoontje Axel; wij hebben ook hun bruiloft ook gefotografeerd!....
lees verder →
Kopfoto Fotoreportage voor Stichting Earlybirds

Fotoreportage voor Stichting Earlybirds

Door een losgelaten placenta werd Stijn met een spoed keizersnee geboren bij een zwangerschap van 32 weken. Dat is natuurlijk te vroeg en hij moest daarom na zijn geboorte in het ETZ in Tilburg naar het ziekenhuis in Veldhoven. Maar daar bleek hij na een dag observatie toch een hele sterke knul te zijn. En voordat zijn moeder goed en wel gesetteld was in Veldhoven mochten ze beide weer terug naar Tilburg. Alleen maar fijn omdat ze ook in deze stad wonen.....
lees verder →
Kopfoto Earlybirds fotoreportage bij ETZ | Tilburg

Earlybirds fotoreportage bij ETZ | Tilburg

Hierbij een reportage die ik gemaakt heb voor stichting Earlybirds bij het ETZ in Tilburg. Baby Lauren werd daar bij een zwangerschap van 34 weken geboren en moet daar aansterken voordat ze naar huis mag. Een fijn plekje waar goed voor haar gezorgd wordt.....
lees verder →