Header Fotoshoot voor Stichting Earlybirds

Fotoshoot voor Stichting Earlybirds

Baby Stan
22 november 2019
Ik mocht weer op pad voor de Stichting Earlybirds. Deze keer voor Stef, geboren in het WKZ in Utrecht bij een zwangerschap van 30 weken en 5 dagen. Met 30 weken waren de vliezen gebroken en moest zijn moeder naar het ziekenhuis. 5 extra dagen kon ze het nog rekken maar toen werd op 20 oktober hun zoontje Stan geboren. Na 5 dagen op de NICU in Utrecht mochten ze naar het ETZ in Tilburg, waar ze ook wonen. Stef ligt hier 4 weken en is al een kilo zwaarder dan zijn geboortegewicht.


En wat een lekker ding is Stef toch! Al na een minuut liet hij mij schattige lachstuipjes zien; brede lachjes mét tandvlees. Ondertussen werd hij rustig wakker in zijn lekkere bedje waarna het tijd werd voor een schone luier, wegen en andere kleertjes. Terwijl zijn papa en mama het daar druk mee hadden liet hij mij verschillende poses zien. :-) Toen hij in zijn nieuwe pakje zat werd het tijd voor zijn voeding. Omdat hij zo actief was werd er eerst geprobeerd om hem uit een flesje te laten drinken. Het begin ging hem goed af, rustig dronk hij zijn flesje een goed stuk leeg terwijl hij zijn vader met grote ogen aan keek. De rest van zijn voeding kreeg hij met de sonde. Hij sloofde zich goed uit want hij was nog goed wakker en wilde niets missen.

Lekker slapen Stef want dan kan je daarna weer goed drinken, daar wordt je sterk van! Het was leuk om jou te ontmoeten en ik wens je veel geluk in je leven! x Hiske.
Fotoshoot voor Stichting EarlybirdsFotoshoot voor Stichting EarlybirdsFotoshoot voor Stichting EarlybirdsFotoshoot voor Stichting EarlybirdsFotoshoot voor Stichting EarlybirdsFotoshoot voor Stichting EarlybirdsFotoshoot voor Stichting EarlybirdsFotoshoot voor Stichting EarlybirdsFotoshoot voor Stichting EarlybirdsFotoshoot voor Stichting EarlybirdsFotoshoot voor Stichting EarlybirdsFotoshoot voor Stichting EarlybirdsFotoshoot voor Stichting EarlybirdsFotoshoot voor Stichting EarlybirdsFotoshoot voor Stichting Earlybirds
501Stichting Earlybirds:www.earlybirds.nl

Bekijk ook eens mijn andere blogjes