Lifestyle babyshoot in Geertruidenberg

Scroll naar beneden

Jayce

23 december 2017

Met Selina en Robin hadden we een afspraak voor een zwangerschapshoot genoteerd staan, een afspraak die niet door kon gaan omdat Jayce prematuur geboren werd. Op de dag van zijn geboorte zette zijn moeder de zwangerschapsshoot om in een babyshoot. En zo werd er een afspraak gemaakt op die ene zondag toen het zo sneeuwde. het sneeuwde zo erg dat wij simpelweg de brug naar Geertruidenberg niet eens konden nemen zonder terug te glijden! Maar op 23 december was het een makkie en opende Selina de deur met op haar arm Jaycn die mij met een grote lach aankeek.

Selina en Robin zijn een bruidspaar van ons geweest en daarom extra leuk om hun kleine te zien. Jayce bleef maar naar mij lachen en ik dacht dat we op moesten schieten om zijn gezellige stemming op de foto te krijgen. Maar dat bleek helemaal niet zo te zijn! Het was geen gezellige stemming, het was gewoon Jayce! Deze knul is een echt lachebekje :-) Toen hij in zijn stoere outfit moest was er wel even een sippe blik want omkleden was niet zijn favoriete onderdeel. Maar daarna was het al weer snel gezellig genoeg voor hem. Heel tevreden kon hij rondkijken, uitbundig lachen en aandachtig in de lens kijken. Selina en Robin, ik werd helemaal vrolijk van jullie Jayce tijdens het bewerken van de foto's. Wat een heerlijk ventje hebben jullie. Veel geluk samen!
Lifestyle babyshoot in Geertruidenberg Lifestyle babyshoot in Geertruidenberg Lifestyle babyshoot in Geertruidenberg Lifestyle babyshoot in Geertruidenberg Lifestyle babyshoot in Geertruidenberg Lifestyle babyshoot in Geertruidenberg Lifestyle babyshoot in Geertruidenberg Lifestyle babyshoot in Geertruidenberg Lifestyle babyshoot in Geertruidenberg Lifestyle babyshoot in Geertruidenberg Lifestyle babyshoot in Geertruidenberg Lifestyle babyshoot in Geertruidenberg Lifestyle babyshoot in Geertruidenberg Lifestyle babyshoot in Geertruidenberg Lifestyle babyshoot in Geertruidenberg Lifestyle babyshoot in Geertruidenberg Lifestyle babyshoot in Geertruidenberg
334

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Newborn fotografie thuis | Noord Brabant

Newborn fotografie thuis | Noord Brabant

Meestal doe ik newborn fotografie bij pasgeboren baby's thuis. Zeker als er een ouder broertje of zusje mee op de foto gaat is het voor hun prettiger. En dit dotje Alexa heeft een ouder zusje, Alina van bijna vier! En helemaal gelukkig met haar kleine zusje :-) Zelf is ze ook op de foto gegaan toen ze klein was maar daar weet ze natuurlijk niets meer van.....
lees verder →
Kopfoto Zwangerschapsshoot op locatie | Kaatsheuvel | Waalwijk

Zwangerschapsshoot op locatie | Kaatsheuvel | Waalwijk

Alice is zwanger! En niet een beetje zwanger. Nee, dubbel zo zwanger want in deze mooie buik zitten twee jongens. Deze periode wilden ze graag vastleggen door middel van een zwangerschap fotoshoot en ze kwamen mijn kant op voor een fotoreportage in de Loonse en Drunense Duinen van Kaatsheuvel.....
lees verder →
Kopfoto Familie fotoshoot in Eindhoven

Familie fotoshoot in Eindhoven

De familieshoot van deze familie uit Eindhoven werd bijna 2 jaar geleden door de dochters aan hun jarige moeder gegeven. Doordat er tweemaal een familie uitbreiding op komst was vond deze shoot nu pas plaats. Met 2 kleinkinderen rijker hadden we afgesproken bij de Philips Pluktuin in Eindhoven.....
lees verder →