Zwangere vrouw in de heide in de Loonse en Drunense duinen.

Zwangerschap fotoshoot in de herfst | Loonse en Drunense duinen

Nathalie, Marco en Viktor
28 november 2023
Nathalie is zwanger van hun tweede kindje. De zwangerschap van haar eerste had ik ook gefotografeerd en dat mannetje was er nu ook bij. Deze shoot hadden we toen in de Loonse en Drunense duinen gedaan, al was het toen lente. Deze foto’s zijn anders met al de herfstkleuren en het bijzijn van dit vrolijke mannetje Viktor. Als fotograaf is het natuurlijk heel erg leuk om kinderen na een tijdje weer te fotograferen. Bij de laatste fotoshoot met hem was hij pas een paar weken oud.


En wat een heerlijk vrolijk jongetje is Viktor! Hij moest bij aankomst nog wel even wakker worden want natuurlijk was hij net tijdens het laatste stukje van de autorit in slaap gevallen. Maar al snel was hij er helemaal. We klommen de zandheuvel op wat Nathalie nog goed af ging want met een dikke buik is dit best een flinke klim. Maar er werden nog meer boomwortels en heuvels getrotseerd tijdens deze fotoshoot. Het landschap liet echt zien dat het herfst was en Nathalie stond prachtig te zijn in de heide. En Viktor, die heb ik alleen maar zien lachen, wachtend samen met zijn vader terwijl ik zijn moeder fotografeerde en vrolijk lachend als ik hem op de foto zette. Het was super gezellig!
Zwangerschap fotoshoot in de herfst | Loonse en Drunense duinenZwangerschap fotoshoot in de herfst | Loonse en Drunense duinenZwangerschap fotoshoot in de herfst | Loonse en Drunense duinenZwangerschap fotoshoot in de herfst | Loonse en Drunense duinenZwangerschap fotoshoot in de herfst | Loonse en Drunense duinenZwangerschap fotoshoot in de herfst | Loonse en Drunense duinenZwangerschap fotoshoot in de herfst | Loonse en Drunense duinenZwangerschap fotoshoot in de herfst | Loonse en Drunense duinenZwangerschap fotoshoot in de herfst | Loonse en Drunense duinenZwangerschap fotoshoot in de herfst | Loonse en Drunense duinenZwangerschap fotoshoot in de herfst | Loonse en Drunense duinen
702

Bekijk ook eens mijn andere blogjes