Newborn babyshoot in Brabant

Scroll naar beneden

Baby Lars

12 maart 2018

Kijk deze Brabantse nieuwkomer eens! Zijn naam is Lars en op de foto is hij nog geen twee weken oud. Naar een ritme in het leven wordt nog gezocht maar met dit ventje kan je volgens mij elk dagritme aan want hij weet je met zijn uitdrukkingen goed te vermaken. Zeker met dat eigenwijze mutsje op heb je verder niets meer nodig om verliefd te worden op hem!

Lars lag nog te slapen op zijn kamertje en ik ging met de ouders mee naar boven om hem te ontmoeten. Daar lag hij vredig in zijn bedje en liet schattige lachjes zien. Natuurlijk zijn dat nog geen echte lachjes maar het is altijd leuk om dit bij een baby te zien. Terwijl hij sliep heb ik foto's van hem in zijn bedje gemaakt. Hierbij gaf hij geen reactie op het geklik. Volgens de ouders konden we hem ook verleggen omdat hij niet snel wakker wordt. Deze kleine is nog geen twee weken oud maar papa en mama weten al dat het een diepe slaper is. We verhuizen naar de slaapkamer van de ouders waar ik hem op het grote bed fotografeer. Lars rekt zich een beetje uit en gaat weer door met slapen. Wat een dotje!

Beneden op de bank komt hij lekker bij zijn ouders zitten en voor mijn camera had ik een gelukkig jong gezinnetje! Het leven had opeens een andere draai gekregen, ook voor hun hond die opeens zijn aandacht moet verdelen ;-) Bij het wandelen vraagt hij zich wel af waarom zijn baasjes die bak op wielen meenemen; hij heeft totaal niet door dat daarin zijn kleine concurrent onder een warm dekentje ligt!

De fotoshoot verliep erg goed, we hebben zelfs de trouwringen om zijn teentjes gehad. Langzaam werd hij wakker en keek toen zijn ouders strak aan. Ongelooflijk dat hij dat al zo bewust deed. Maar toen vond hij dat er een tegenprestatie moest komen; drinken! Lieve Lars, dat had jij wel verdiend en dat kwartiertje eerder wordt door de vingers gezien.

Janet en Michiel, wat leuk om jullie zo met Lars te zien. Een prachtige product! Heel veel geluk samen!
Newborn babyshoot in Brabant
Newborn babyshoot in Brabant
Newborn babyshoot in Brabant
Newborn babyshoot in Brabant
Newborn babyshoot in Brabant
Newborn babyshoot in Brabant
Newborn babyshoot in Brabant
Newborn babyshoot in Brabant
Newborn babyshoot in Brabant
Newborn babyshoot in Brabant
Newborn babyshoot in Brabant
Newborn babyshoot in Brabant
Newborn babyshoot in Brabant
Newborn babyshoot in Brabant
Newborn babyshoot in Brabant
Newborn babyshoot in Brabant
Newborn babyshoot in Brabant
350

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Fotoshoot in Eindhoven tijdens GLOW

Fotoshoot in Eindhoven tijdens GLOW

Dit jaar eindelijk een fotoshoot met 2 personen tijden GLOW in Eindhoven! Elk jaar denken wij tijdens dit lichtgevende evenement: "Hadden we maar modellen geregeld waar we mee zouden kunnen oefenen". Dit jaar dachten we er op tijd aan! Marieke en René, een gezellig stel dat in september van dit jaar getrouwd is, leken ons geschikte modellen voor deze oefensessie.....
lees verder →
Kopfoto Babyshoot thuis in Rijen

Babyshoot thuis in Rijen

Begin vorig jaar kreeg ik al het leuke nieuws dat er een kleine op komst was bij Denise en Erwin. Altijd erg leuk om te horen van een oud bruidspaar dat er gezinsuitbreiding is. En zo kreeg ik een mailtje voor kerst dat Emily geboren was en of ik foto's van hun gezin wilde maken. Tuurlijk!....
lees verder →
Kopfoto Familiefotografie in vakantiepark Beekse Bergen

Familiefotografie in vakantiepark Beekse Bergen

Deze familie ging een weekend naar vakantiepark Beekse Bergen om het 50 jarig huwelijk van hun ouders te vieren. Omdat ik in de buurt van Hilvarenbeek woon was het een leuke opdracht voor mij om deze fotosessie met ze te doen. Een fotoreportage op het gezellige vakantiepark zelf, met af en toe een heerlijk zonnetje erbij en lekker in de natuur; wat wil een mens nog meer? :-)....
lees verder →