Newborn babyshoot in Brabant

Scroll naar beneden

Baby Lars

12 maart 2018

Kijk deze Brabantse nieuwkomer eens! Zijn naam is Lars en op de foto is hij nog geen twee weken oud. Naar een ritme in het leven wordt nog gezocht maar met dit ventje kan je volgens mij elk dagritme aan want hij weet je met zijn uitdrukkingen goed te vermaken. Zeker met dat eigenwijze mutsje op heb je verder niets meer nodig om verliefd te worden op hem!

Lars lag nog te slapen op zijn kamertje en ik ging met de ouders mee naar boven om hem te ontmoeten. Daar lag hij vredig in zijn bedje en liet schattige lachjes zien. Natuurlijk zijn dat nog geen echte lachjes maar het is altijd leuk om dit bij een baby te zien. Terwijl hij sliep heb ik foto's van hem in zijn bedje gemaakt. Hierbij gaf hij geen reactie op het geklik. Volgens de ouders konden we hem ook verleggen omdat hij niet snel wakker wordt. Deze kleine is nog geen twee weken oud maar papa en mama weten al dat het een diepe slaper is. We verhuizen naar de slaapkamer van de ouders waar ik hem op het grote bed fotografeer. Lars rekt zich een beetje uit en gaat weer door met slapen. Wat een dotje!

Beneden op de bank komt hij lekker bij zijn ouders zitten en voor mijn camera had ik een gelukkig jong gezinnetje! Het leven had opeens een andere draai gekregen, ook voor hun hond die opeens zijn aandacht moet verdelen ;-) Bij het wandelen vraagt hij zich wel af waarom zijn baasjes die bak op wielen meenemen; hij heeft totaal niet door dat daarin zijn kleine concurrent onder een warm dekentje ligt!

De fotoshoot verliep erg goed, we hebben zelfs de trouwringen om zijn teentjes gehad. Langzaam werd hij wakker en keek toen zijn ouders strak aan. Ongelooflijk dat hij dat al zo bewust deed. Maar toen vond hij dat er een tegenprestatie moest komen; drinken! Lieve Lars, dat had jij wel verdiend en dat kwartiertje eerder wordt door de vingers gezien.

Janet en Michiel, wat leuk om jullie zo met Lars te zien. Een prachtige product! Heel veel geluk samen!
Newborn babyshoot in Brabant
Newborn babyshoot in Brabant
Newborn babyshoot in Brabant
Newborn babyshoot in Brabant
Newborn babyshoot in Brabant
Newborn babyshoot in Brabant
Newborn babyshoot in Brabant
Newborn babyshoot in Brabant
Newborn babyshoot in Brabant
Newborn babyshoot in Brabant
Newborn babyshoot in Brabant
Newborn babyshoot in Brabant
Newborn babyshoot in Brabant
Newborn babyshoot in Brabant
Newborn babyshoot in Brabant
Newborn babyshoot in Brabant
Newborn babyshoot in Brabant
350

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Newborn shoot in Etten-leur

Newborn shoot in Etten-leur

Vroeger dan verwacht kreeg ik een mailtje van Liesbeth; Oscar was geboren! En omdat hij toch nog geen ritme had prikte wij een datum en tijdstip voor een newborn fotoshoot. Ik was wel benieuwd naar de kleine van deze twee!....
lees verder →
Kopfoto Newborn fotografie thuis | Noord Brabant

Newborn fotografie thuis | Noord Brabant

Meestal doe ik newborn fotografie bij pasgeboren baby's thuis. Zeker als er een ouder broertje of zusje mee op de foto gaat is het voor hun prettiger. En dit dotje Alexa heeft een ouder zusje, Alina van bijna vier! En helemaal gelukkig met haar kleine zusje :-) Zelf is ze ook op de foto gegaan toen ze klein was maar daar weet ze natuurlijk niets meer van.....
lees verder →
Kopfoto Ontspannen fotoshoot thuis in Waalwijk

Ontspannen fotoshoot thuis in Waalwijk

Dit lieve stel Rian en Mark is na de geboorte van Bas, hun jongste zoon, weer thuis gesetteld! De kleine man was te vroeg geboren en moest daarom aansterken in het ziekenhuis. Een onrustige tijd waarbij er veel geregeld moest worden want thuis hadden ze grote broer Axel. Overigens heb ik vanuit Stichting Earlybirds Bas ook in het ziekenhuis gefotografeerd. (Meer informatie over deze stichting vind je in de link onderaan deze blog).....
lees verder →