Fotoshoot op locatie | Drunense Duinen

Scroll naar beneden

25 maart 2018

Heerlijk dit weer! Perfect voor een gezellige fotoshoot op locatie. De Loonse en Drunense Duinen die je vanuit Drunen, Waalwijk en Udenhout kan benaderen is er erg geschikt voor. Deze keer had ik de opdracht om een foto voor opa en oma te maken, wat zullen ze trots zijn op hun kleinkinderen.

De jassen werden aan de moeders overhandigd en gezamenlijk namen ze nog onwennig plaats op een boomstronk. Dat onwennige was er al snel af en onderling hadden ze lol, leuk dat neven en nichten het vaak zo fijn hebben samen. Door het mooie weer was het best druk in de duinen maar er beleven genoeg plekjes over voor dit viertal. Als ik beknepen gezichten zag wist ik dat er een hond in de buurt was, daar hadden ze het niet zo op maar ook deze angst was alweer snel omgezet naar een vrolijk lach. Ik denk dat opa en oma erg blij zullen zijn met dit lieve viertal.
Fotoshoot op locatie | Drunense Duinen
Fotoshoot op locatie | Drunense Duinen
Fotoshoot op locatie | Drunense Duinen
Fotoshoot op locatie | Drunense Duinen
Fotoshoot op locatie | Drunense Duinen
Fotoshoot op locatie | Drunense Duinen
Fotoshoot op locatie | Drunense Duinen
Fotoshoot op locatie | Drunense Duinen
353

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Love shoot met hond.

Loveshoot in Brabant met je hond, gezellig!

Michelle en Raymond namen hun hond Flynn mee naar hun loveshoot. Dus dat betekend dat we nog een fotomodel erbij hebben :-) Gezellig! We hadden die ochtend om 9 uur afgesproken bij natuurgebied Surae in Dorst. Ze hadden er al een fietstocht opzitten die ochtend om Flynn een beetje af te matten.....
lees verder →
Kopfoto Familie fotoshoot in Heusden

Familie fotoshoot in Heusden

Hierbij onze neefjes Denzo en Livai! Twee mooie mannetjes die ook nog eens superlief zijn. Eens per jaar zetten wij ze op de foto zodat de drieluik in hun woonkamer elk jaar een nieuwe foto krijgt. De foto van 3 jaar terug wordt dan vervangen. Een leuk idee van Linda! Elk jaar wordt dit wel een stukje moeilijker ;-)....
lees verder →
Kopfoto Loveshoot bij avondlicht | Brabant

Loveshoot bij avondlicht | Brabant

Dorine en Joost gaan volgend jaar trouwen! Deze dag mogen Michael en ik vastleggen maar daarnaast wilden ze ook graag een loveshoot. Ze gaan misschien een foto voor hun uitnodig gebruiken of om andere dingen op hun bruiloft aan te kleden. Slim bedacht!....
lees verder →