Fotoshoot op locatie | Drunense Duinen

Scroll naar beneden

25 maart 2018

Heerlijk dit weer! Perfect voor een gezellige fotoshoot op locatie. De Loonse en Drunense Duinen die je vanuit Drunen, Waalwijk en Udenhout kan benaderen is er erg geschikt voor. Deze keer had ik de opdracht om een foto voor opa en oma te maken, wat zullen ze trots zijn op hun kleinkinderen.

De jassen werden aan de moeders overhandigd en gezamenlijk namen ze nog onwennig plaats op een boomstronk. Dat onwennige was er al snel af en onderling hadden ze lol, leuk dat neven en nichten het vaak zo fijn hebben samen. Door het mooie weer was het best druk in de duinen maar er beleven genoeg plekjes over voor dit viertal. Als ik beknepen gezichten zag wist ik dat er een hond in de buurt was, daar hadden ze het niet zo op maar ook deze angst was alweer snel omgezet naar een vrolijk lach. Ik denk dat opa en oma erg blij zullen zijn met dit lieve viertal.
Fotoshoot op locatie | Drunense Duinen Fotoshoot op locatie | Drunense Duinen Fotoshoot op locatie | Drunense Duinen Fotoshoot op locatie | Drunense Duinen Fotoshoot op locatie | Drunense Duinen Fotoshoot op locatie | Drunense Duinen Fotoshoot op locatie | Drunense Duinen Fotoshoot op locatie | Drunense Duinen
353

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Newborn fotoshoot thuis in Chaam

Newborn fotoshoot thuis in Chaam

Kijk, hier is de kleine meid van Joyce en Bas! In juli fotografeerde ik ze nog als aanstaande ouders in de Loonse en Drunense Duinen. 10 dagen later werd Dewi vroeger dan verwacht geboren. Maar ze was al sterk genoeg om alles zelf te doen en mocht al snel naar huis. Daar waar haar schattige kamertje al helemaal klaar was voor haar komst!....
lees verder →
Kopfoto Zwangerschapsfotograaf | Brabant

Zwangerschapsfotograaf | Brabant

Het zijn de laatste loodjes van de zwangerschap van Thania, dus werd het tijd voor een fotoshoot! De shoot stond gepland op een zondag die in de weersverwachtingen steeds kouder en natter werd. Uiteindelijk reden genoeg om de fotoshoot te verplaatsen.....
lees verder →
Kopfoto Familie fotoshoot bij de Efteling | Bosrijk

Familie fotoshoot bij de Efteling | Bosrijk

Wat een super gezellige familie fotoshoot was dit bij Bosrijk! Deze familie had wat te vieren, want het oudste stel van deze familie is al 60 jaar getrouwd; een diamanten bruiloft dus! Reden genoeg om samen te komen en een paar dagen te genieten in de Efteling.....
lees verder →