Familie fotoshoot in Baarle Nassau

Scroll naar beneden

Laura en Thomas

27 mei 2018

In de rechter kamer hing 4 jaar geleden de trouwjurk van Carola en nu is het de kamer van Thomas. De kamer daarnaast heeft ook een andere invulling gekregen want daar slaapt zijn grote zus Laura. Wat kan er veel veranderen in een paar jaar!

De deur werd door Carola geopend die ondertussen de fles aan Thomas gaf. Laura kwam natuurlijk ook meteen kijken. Eerst in een nog wat afwachtende houding, maar ze kwam al snel ook op de bank zitten. Daar dronk Thomas geduldig zijn flesje. Nadat Laura's haarspeldjes in gedaan waren hielp ze nog even met de sokjes van Thomas wat natuurlijk veel te moeilijk is bij die kleine voetjes.

Boven fotografeerde ik Thomas op het grote bed en Laura wilde natuurlijk ook even kijken! Hop, ze klom op het bed en bij de vraag of ze Thomas even vast wilde houden werd volmondig ja gezegd. Hij kreeg zelfs nog een snelle kus. Daarna vond ze het goed en trok ze haar eigen plan. Knuffels werden erbij gehaald, naar een visje buiten gekeken en op bed gedold. Thomas lag ondertussen nog steeds ontspannen op bed. Die was al gewend aan zijn zus die graag dingen onderneemt.

Tijdens een fotoshoot met een peuter laat ik de fotoshoot eigenlijk door de peuter begeleiden. Ze moeten zichzelf blijven en op hun gemak voelen. De reden dat we later op haar kamer belandden en zij vanuit daar met haar rolkoffer 'op vakantie' ging. Huppelend ging ze naar de kamer van haar ouders om vervolgens weer thuis te komen op haar eigen kamer. Ondertussen merk je ook dat ze heel goed weet waar je het over hebt. Erg grappig omdat je niet verwacht dat een peuter dat allemaal oppikt.

Natuurlijk zijn we ook op de kamer van Thomas geweest. Een gezellig kamertje met een schommelstoel. Thomas, die nog steeds sliep, werd er in zijn bedje gelegd wat hem ook prima beviel totdat we beneden waren. Volgens mij werd het toen te rustig voor hem; hij kan de aanwezigheid van zusje wel waarderen denk ik. Nou Thomas, over een paar jaar kun je samen met je zus over de overloop rennen, samen 'op vakantie', samen op bed dollen en samen met de DUPLO spelen. Jouw zus zal je vast leren hoe dat moet!
Familie fotoshoot in Baarle Nassau Familie fotoshoot in Baarle Nassau Familie fotoshoot in Baarle Nassau Familie fotoshoot in Baarle Nassau Familie fotoshoot in Baarle Nassau Familie fotoshoot in Baarle Nassau Familie fotoshoot in Baarle Nassau Familie fotoshoot in Baarle Nassau Familie fotoshoot in Baarle Nassau Familie fotoshoot in Baarle Nassau Familie fotoshoot in Baarle Nassau Familie fotoshoot in Baarle Nassau Familie fotoshoot in Baarle Nassau Familie fotoshoot in Baarle Nassau Familie fotoshoot in Baarle Nassau Familie fotoshoot in Baarle Nassau Familie fotoshoot in Baarle Nassau
380

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Familiefotografie in vakantiepark Beekse Bergen

Familiefotografie in vakantiepark Beekse Bergen

Deze familie ging een weekend naar vakantiepark Beekse Bergen om het 50 jarig huwelijk van hun ouders te vieren. Omdat ik in de buurt van Hilvarenbeek woon was het een leuke opdracht voor mij om deze fotosessie met ze te doen. Een fotoreportage op het gezellige vakantiepark zelf, met af en toe een heerlijk zonnetje erbij en lekker in de natuur; wat wil een mens nog meer? :-)....
lees verder →
Kopfoto Newborn shoot in Etten-leur

Newborn shoot in Etten-leur

Vroeger dan verwacht kreeg ik een mailtje van Liesbeth; Oscar was geboren! En omdat hij toch nog geen ritme had prikte wij een datum en tijdstip voor een newborn fotoshoot. Ik was wel benieuwd naar de kleine van deze twee!....
lees verder →
Kopfoto Newborn fotografie thuis | Noord Brabant

Newborn fotografie thuis | Noord Brabant

Meestal doe ik newborn fotografie bij pasgeboren baby's thuis. Zeker als er een ouder broertje of zusje mee op de foto gaat is het voor hun prettiger. En dit dotje Alexa heeft een ouder zusje, Alina van bijna vier! En helemaal gelukkig met haar kleine zusje :-) Zelf is ze ook op de foto gegaan toen ze klein was maar daar weet ze natuurlijk niets meer van.....
lees verder →