Familie fotoshoot in Baarle Nassau

Scroll naar beneden

Laura en Thomas

27 mei 2018

In de rechter kamer hing 4 jaar geleden de trouwjurk van Carola en nu is het de kamer van Thomas. De kamer daarnaast heeft ook een andere invulling gekregen want daar slaapt zijn grote zus Laura. Wat kan er veel veranderen in een paar jaar!

De deur werd door Carola geopend die ondertussen de fles aan Thomas gaf. Laura kwam natuurlijk ook meteen kijken. Eerst in een nog wat afwachtende houding, maar ze kwam al snel ook op de bank zitten. Daar dronk Thomas geduldig zijn flesje. Nadat Laura's haarspeldjes in gedaan waren hielp ze nog even met de sokjes van Thomas wat natuurlijk veel te moeilijk is bij die kleine voetjes.

Boven fotografeerde ik Thomas op het grote bed en Laura wilde natuurlijk ook even kijken! Hop, ze klom op het bed en bij de vraag of ze Thomas even vast wilde houden werd volmondig ja gezegd. Hij kreeg zelfs nog een snelle kus. Daarna vond ze het goed en trok ze haar eigen plan. Knuffels werden erbij gehaald, naar een visje buiten gekeken en op bed gedold. Thomas lag ondertussen nog steeds ontspannen op bed. Die was al gewend aan zijn zus die graag dingen onderneemt.

Tijdens een fotoshoot met een peuter laat ik de fotoshoot eigenlijk door de peuter begeleiden. Ze moeten zichzelf blijven en op hun gemak voelen. De reden dat we later op haar kamer belandden en zij vanuit daar met haar rolkoffer 'op vakantie' ging. Huppelend ging ze naar de kamer van haar ouders om vervolgens weer thuis te komen op haar eigen kamer. Ondertussen merk je ook dat ze heel goed weet waar je het over hebt. Erg grappig omdat je niet verwacht dat een peuter dat allemaal oppikt.

Natuurlijk zijn we ook op de kamer van Thomas geweest. Een gezellig kamertje met een schommelstoel. Thomas, die nog steeds sliep, werd er in zijn bedje gelegd wat hem ook prima beviel totdat we beneden waren. Volgens mij werd het toen te rustig voor hem; hij kan de aanwezigheid van zusje wel waarderen denk ik. Nou Thomas, over een paar jaar kun je samen met je zus over de overloop rennen, samen 'op vakantie', samen op bed dollen en samen met de DUPLO spelen. Jouw zus zal je vast leren hoe dat moet!
Familie fotoshoot in Baarle Nassau
Familie fotoshoot in Baarle Nassau
Familie fotoshoot in Baarle Nassau
Familie fotoshoot in Baarle Nassau
Familie fotoshoot in Baarle Nassau
Familie fotoshoot in Baarle Nassau
Familie fotoshoot in Baarle Nassau
Familie fotoshoot in Baarle Nassau
Familie fotoshoot in Baarle Nassau
Familie fotoshoot in Baarle Nassau
Familie fotoshoot in Baarle Nassau
Familie fotoshoot in Baarle Nassau
Familie fotoshoot in Baarle Nassau
Familie fotoshoot in Baarle Nassau
Familie fotoshoot in Baarle Nassau
Familie fotoshoot in Baarle Nassau
Familie fotoshoot in Baarle Nassau
380

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Lifestyle shoot op thuis.

Newborn fotografie Etten-Leur

Bij Sandy en Cees is er weer een baby geboren, dus Etten-Leur is weer een knappe jongen rijker! Bij zijn zus Zoë had ik ook een newborn shoot gedaan en toen ik in de box keek zag ik meteen gelijkenis. Daar lag hetzelfde mooie product in jongetjes editie.....
lees verder →
Kopfoto Verjaardagsfeestje met een cake smash

Verjaardagsfeestje met een cake smash

Er was een feestje in Geertruidenberg! Jayce werd één jaar en dat werd gevierd met familie en vrienden waarbij deze lekkere knul liet zien hoe je een cake smash aanpakt.....
lees verder →
Kopfoto Familie fotoshoot in de Efteling

Familie fotoshoot in de Efteling

Gaan jullie als familie een paar dagen naar de Efteling dan is dat een leuke kans om als familie een fotoshoot te regelen. Vooral omdat de complete familie dan een paar dagen samen is wat meestal zelden voorkomt. Maar ook omdat de Efteling een fijne beleving is en met foto's een mooie herinnering ontstaat voor iedereen. En het hoeft niet in het pretpark, het kan ook bij Bosrijk of Het Loonsche Land, de vakantieparken van de Efteling.....
lees verder →