background

Familie fotoshoot in Heusden

Heusden

24 juni 2018


Hierbij onze neefjes Denzo en Livai! Twee mooie mannetjes die ook nog eens superlief zijn. Eens per jaar zetten wij ze op de foto zodat de drieluik in hun woonkamer elk jaar een nieuwe foto krijgt. De foto van 3 jaar terug wordt dan vervangen. Een leuk idee van Linda! Elk jaar wordt dit wel een stukje moeilijker ;-)

Versterkt door opa en oma zijn we Heusden ingegaan. Het leek wel een familie uitje! Michael en ik maakten de foto's, opa was er om gek te doen voor de kinderen, oma voor het vasthouden van de jassen en het uitlachen van opa. Een sterk team al zegt ik het zelf!

Maar het viel niet mee om deze 4 op de foto te zetten. Linda en Richard deden het perfect maar Denzo en Livai zagen het nut er niet zo van in. Keek de ene dan keek de andere de andere kant op. Na wat spelen op de trap van het stadhuis kwam toch het moment! Ik weet niet wat opa achter ons deed maar het was erg grappig volgens mij. De foto voor dit jaar is weer gemaakt en de foto van drie jaar terug kan vervangen worden.

Tot volgend jaar!


Familie fotoshoot in HeusdenFamilie fotoshoot in HeusdenFamilie fotoshoot in HeusdenFamilie fotoshoot in HeusdenFamilie fotoshoot in HeusdenFamilie fotoshoot in HeusdenFamilie fotoshoot in HeusdenFamilie fotoshoot in HeusdenFamilie fotoshoot in HeusdenFamilie fotoshoot in HeusdenFamilie fotoshoot in Heusden
392

Bekijk ook eens mijn andere blogjesFotograaf Breda 04
Fotograaf Breda 05
Fotograaf Breda 06
Fotograaf Den Bosch 10
Fotograaf Den Bosch 11
Fotograaf Rotterdam 13
Fotograaf Tilburg 08
Fotograaf Tilburg 09
Fotograaf Waalwijk 01
Fotograaf Waalwijk 02