Header Loveshoot met hond in de Loonse duinen

Loveshoot met hond in de Loonse duinen

Maaike en Bjorn
09 augustus 2023
Als een bruidspaar aan de camera wil wennen of als ze foto's nodig hebben voor hun uitnodigingen boeken ze een fotoshoot bij ons. Normaal doet Hiske alle portret fotoshoots maar bij een shoot met een bruidspaar komt Michael mee. Dan leren wij en het toekomstig bruidspaar elkaar meteen beter kennen en elkaar weer even zien na de eerste kennismaking is ook erg leuk omdat er dan meer bekend is over de trouwdag. Een mooie gelegenheid om die nog een beetje te bespreken.


Maar goed dit zijn Maaike en Bjorn met hun hond Otje en volgend jaar geven ze elkaar het ja-woord! Maaike wil graag hun uitnodiging zelf ontwerpen en wilde een foto die ze er voor kon gebruiken. En zo stonden we begin augustus in een mooi avondzonnetje in de Loonse en Drunense duinen voor de loveshoot. Tijdens het fotograferen een stukje lopen ging ze alle drie prima af, alleen dat stilstaan was voor 1 van de aanwezigen best een moeilijke opdracht :-) Juist, voor Otje. Die vond wandelen veel leuker maar ook haar neus in het zand duwen vond ze een leuke bezigheid. Stilstaan was niet haar sterkste kant.

Maaike en Bjorn hadden geen moeite met de camera, die hadden het gezellig samen en deden zonder moeite wat we ze vroegen. Lopen, rennen, zitten, knuffelen en elkaar plagen met grassprieten. Toen de zon bijna onder was verlieten we de duinen met een geheugenkaart vol foto's. Wij zijn benieuwd welke ze kiezen voor hun uitnodiging en we kijken natuurlijk uit naar hun bruiloft!

Loveshoot met hond in de Loonse duinenLoveshoot met hond in de Loonse duinenLoveshoot met hond in de Loonse duinenLoveshoot met hond in de Loonse duinenLoveshoot met hond in de Loonse duinenLoveshoot met hond in de Loonse duinenLoveshoot met hond in de Loonse duinenLoveshoot met hond in de Loonse duinenLoveshoot met hond in de Loonse duinenLoveshoot met hond in de Loonse duinenLoveshoot met hond in de Loonse duinenLoveshoot met hond in de Loonse duinenLoveshoot met hond in de Loonse duinenLoveshoot met hond in de Loonse duinen
694

Bekijk ook eens mijn andere blogjes