background

Baby fotoshoot thuis | Tilburg

Baby Mitch

20 april 2021


Kijk dit lekkere mannetje eens! Dit is Mitch, het zoontje van Peggy en Niels van wie wij in 2017 (jeeh, waar blijft de tijd) de bruiloft hebben gefotografeerd. Tijdens de shoot is hij 4 maanden en dat is te merken want hij houdt alles goed in de gaten en de lachjes zijn geen toevallige maar hele bewuste tandeloze lachjes.

Mitch was net klaar met de fles toen ik binnen kwam. Hij wierp mij meteen een glimlach toe terwijl hij aan het uitbuiken was. Daarna werd het tijd om zijn andere pakje aan te doen op zijn stoere kamer. Zelf vindt hij zijn kamer ook geweldig want tijdens het omkleden kijkt hij altijd omhoog naar het plankje. Daar staan dingentjes waar je dadelijk mee kan spelen Mitch! Strak in zijn schattige outfit werd hij op het grote bed gelegd waar hij de do-do-da-da's die boven zijn hoofd plaatsvond gezellig vond. Maar ook de rest van de fotoshoot vond hij goed te doen. Beetje knuffelen met papa en mama op bed, in mama's armen liggen en zijn favoriete houding bij papa; rechtop zodat hij een beetje kan rondkijken.

Dat deed je supergoed Mitch, het was een leuke en vrolijke fotoshoot. Er zijn fijne herinneringen gemaakt met jou!


Baby fotoshoot thuis | TilburgBaby fotoshoot thuis | TilburgBaby fotoshoot thuis | TilburgBaby fotoshoot thuis | TilburgBaby fotoshoot thuis | TilburgBaby fotoshoot thuis | TilburgBaby fotoshoot thuis | TilburgBaby fotoshoot thuis | TilburgBaby fotoshoot thuis | TilburgBaby fotoshoot thuis | TilburgBaby fotoshoot thuis | TilburgBaby fotoshoot thuis | TilburgBaby fotoshoot thuis | TilburgBaby fotoshoot thuis | TilburgBaby fotoshoot thuis | Tilburg
560

Bekijk ook eens mijn andere blogjes