background

Fotograaf voor een stoere industriële fotoshoot
Fotograaf voor een gezellige fotoshoot op een industriële locatie

Eens in de zoveel tijd is het weer tijd voor een fotoshoot. En ik hoop dat jullie er niet tegen op zien want het moet gewoon een gezellige fotoreportage worden met elkaar.

Mijn naam is Hiske Boon, portretfotograaf uit Brabant en maak kleurrijke frisse foto’s waarbij de achtergrond een belangrijke rol speelt. Hierbij laat ik jullie niet stijf poseren maar creëer momenten die ik vastleg. Geen geforceerde lach of oncomfortabele poses, maar gewoon zoals jullie zijn!
 Zwangerschapsshoot bij de Spoorzone in Tilburg.
Zwangerschapsshoot bij de Spoorzone in TilburgMarieke
quote symbool

Onlangs met de familie een fotoshoot laten doen in de Drunense Duinen. Hiske wat ben je een ontzettend leuk mens! Zo professioneel en ook zo persoonlijk.- Marieke -

Industriële locaties in Brabant:In Brabant ken ik vier locaties waar ik regelmatig kom voor een fotoshoot. Dat zijn De Tramkade in Den Bosch, De Spoorzone in Tilburg, CHV Noordkade (Koekbouw) in Veghel en Heuvelpark in Dongen.
Buiten mogen er foto's gemaakt worden maar mochten jullie binnen foto's willen maken moeten jullie contact op nemen met de locatie. Houd er rekening mee dat er voor deze locatie binnen betaald moet worden.
 Familieshoot op een industriële locatie
Tramkade Den Bosch
Loveshoot op een industriële locatie
 Spontane Fotoshoot met gezin op een industriële locatie

Erkende fotografie
Trots en blij ben ik met de Family Photojournalist Awards die ik heb ontvangen voor mijn werk! Elke inzending wordt door 4 internationale journalistieke fotografen beoordeeld die hun sporen al dik verdiend hebben. Zij kijken vooral naar het niet geposeerde, journalistieke karakter van een foto. Omdat mijn 'Day-in-the-Life' fotografie helemaal hierom draait is deze erkenning super belangrijk voor mij!

Ook interesse in een unieke 'Day-in-the-Life' fotoshoot waarbij ik een stukje van jullie leven documenteer zoals hij is? Neem snel contact met mij op!

FPJA Award winnaar
Fotoshoot met jongen op een industriële locatie

Het verloop van een fotoshoot:


Tijdens de fotoshoot lopen we een stukje en natuurlijk hoeven jullie niet de plekjes op de locatie te zoeken; die zie ik als we samen lopen.

Misschien vinden jullie poseren ongemakkelijk maar daar help ik jullie uiteraard mee. Het moet een gezellige ontspannen fotoshoot worden waarbij iedereen zichzelf kan zijn want dat wil ik terug laten zien in mijn foto's.

Hoe jullie de fotobestanden na de fotoshoot ontvangen:

Binnen 2 weken heb ik jullie foto’s bewerkt en ontvangen jullie de inloggegevens voor de persoonlijke pagina.

Op deze afgeschermde pagina staan minimaal 60 foto’s waaruit jullie de favoriete foto’s kunnen kiezen. Deze zet ik dan voor jullie klaar zodat ze via dezelfde pagina gedownload kunnen worden.

Iedereen van de familie kan inloggen om de foto’s te bekijken, alleen is verstandig als één persoon de favoriete foto’s van iedereen op deze pagina doorstuurt naar mij.
Loveshoot op een industriële locatie
Interesse of vragen over een stoere industriële fotoshoot?
Jullie namen
Jullie e-mail
Jullie telefoonnummer (niet verplicht wel handig)
Jullie vraag of opmerking
Hiske

Hiske Boon, aangenaam!

Hiske is al vroeg in aanraking gekomen met fotografie. Als dochter van een kunstenaar werd het kijken naar een beeld, de compositie en het licht met de paplepel ingegoten. Als ervaren lifestyle fotografe heeft ze oog voor detail en weet ze hoe ze een sfeervolle reportage neer moet zetten. Haar werkwijze is ongedwongen en journalistiek, waardoor iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. Zij woont samen met haar man, 2 kinderen en 2 konijnen, die naast fotografie haar grote hobby zijn. Tevens doet zij vrijwilligerswerk bij de stichting Earlybirds waar zij ook veel voldoening uit haalt.

Lees hieronder blogjes over mijn fotoshoots op industriële locaties:
Fotoshoot bij HeuvelPark in Dongen

Fotoshoot bij HeuvelPark in DongenDeze familie was een paar dagen in Brabant en het plan was om naar de Loonse en Drunense duinen te gaan. Echter, het weer zat niet mee en dus kwamen we terecht bij HeuvelPark in Dongen. Maar hé, deze industriële locatie paste perfect bij deze familie!bekijk deze blog →
Fotoshoot op 1,5 meter afstand tijdens de Coronatijd.

Familie fotoshoot bij de Noordkade in VeghelDe Noordkade in Veghel is een geweldige plek voor een stoere fotoshoot want er zijn veel hoekjes die als een gave achtergrond fungeren. Voor de zekerheid was de binnenlocatie ook gereserveerd. Erg slim want de avond ervoor leek het er op dat de regen niet meer zou stoppen.bekijk deze blog →
Zwangerschapsshoot in Tilburg | Spoorzone

Zwangerschapsshoot in Tilburg | SpoorzoneVoor deze zwangerschapsshoot waren we bij De Spoorzone in Tilburg. Een locatie die Nicole en Pim nog niet eerder bezocht hadden. Het is een toffe ruwe locatie die na de verbouwing van het station aantrekkelijk werd om te bezoeken. Zeker met de gezellige eettentjes is het de moeite waard ;-)bekijk deze blog →


Fotograaf Breda 04
Fotograaf Breda 05
Fotograaf Breda 06
Fotograaf Den Bosch 10
Fotograaf Den Bosch 11
Fotograaf Rotterdam 13
Fotograaf Tilburg 08
Fotograaf Tilburg 09
Fotograaf Waalwijk 01
Fotograaf Waalwijk 02