background

Fotoshoot bij HeuvelPark in Dongen

12 december 2020


Deze familie was een paar dagen in Brabant en het plan was om naar de Loonse en Drunense duinen te gaan. Echter, het weer zat niet mee en dus kwamen we terecht bij HeuvelPark in Dongen. Maar hé, deze industriële locatie paste perfect bij deze familie!

Ik had leuk contact met Sonja: Het zou een winter fotoshoot worden in de duinen! Ideeën werden geopperd en we hadden er zin in. Helaas sloeg het weer na een paar dagen mooi weer alsnog om. Kou zou deze familie wel kunnen trotseren maar regen tijdens een fotoshoot is niet handig. In de buurt hebben we een binnenlocatie gevonden waar een toevlucht mogelijk is; HeuvelPark in Dongen. Het was nog spannend of we er terecht zouden kunnen op de dag zelf. Maar Sonja liet al snel weten dat de shoot daar kon plaats vinden.

Met hun camper kwamen ze het terrein oprijden en de regen was die dag nog niet weggeweest. We zijn snel naar binnen gegaan waar we eerst beneden in de looierij foto's maakten. Ik fotografeer vaker jongere kinderen en het was daarom leuk om een keer een stel gezellige pubers te fotograferen. Toch was er een familielid die zich wel als een kleuter gedroeg en alle kanten op wilde...hun schattige hond! Die begreep er natuurlijk niets van maar een paar brokjes doen wonderen. Boven is ook nog een grote ruimte waar we natuurlijk gebruik van gemaakt hebben. Hier is het een stuk lichter waardoor er een fijne variaties aan foto's gemaakt konden worden.

Dit gezin his weer een fijne reeks foto's rijker!. Een shoot die buiten zou zijn werd een stoere shoot op een industriële locatie. Het was erg gezellig met jullie!


Fotoshoot bij HeuvelPark in DongenFotoshoot bij HeuvelPark in DongenFotoshoot bij HeuvelPark in DongenFotoshoot bij HeuvelPark in DongenFotoshoot bij HeuvelPark in DongenFotoshoot bij HeuvelPark in DongenFotoshoot bij HeuvelPark in DongenFotoshoot bij HeuvelPark in DongenFotoshoot bij HeuvelPark in DongenFotoshoot bij HeuvelPark in DongenFotoshoot bij HeuvelPark in DongenFotoshoot bij HeuvelPark in Dongen
556

Bekijk ook eens mijn andere blogjes