background

Familie fotoshoot bij de Noordkade in Veghel

27 juni 2020


De Noordkade in Veghel is een geweldige plek voor een stoere fotoshoot want er zijn veel hoekjes die als een gave achtergrond fungeren. Voor de zekerheid was de binnenlocatie ook gereserveerd. Erg slim want de avond ervoor leek het er op dat de regen niet meer zou stoppen.

Terwijl ik naar de plek liep waar we afgesproken hadden zag ik al plekjes die ik wilde gaan gebruiken. Het weer was goed maar we zijn toch naar binnen gegaan omdat de locatie daar ook erg mooi is. De grote hal was helemaal leeg en de zon kwam er mooi naar binnen schijnen; perfect! Voor de afwisseling zijn we daarna naar buiten gegaan en hebben nog verschillende groepsfoto's en losse foto's gemaakt. En misschien was het al opgevallen, bij de fotoshoot heb ik rekening gehouden met de 1,5 meter afstand regel tussen de verschillende huishoudens. Iets dat in een industriƫle setting prima gaat.

Deze familie heeft weer nieuwe foto's, foto's gemaakt in 2020!


Familie fotoshoot bij de Noordkade in VeghelStoere industriele fotoshoot op de Noordkade in Veghel.Familie fotoshoot in Veghel.Stoere industriele fotoshoot bij de Noordkade in Veghel.Familie fotoshoot bij de Noordkade in VeghelFamilie fotoshoot bij de Noordkade in VeghelFamilie fotoshoot bij de Noordkade in Veghel
537

Bekijk ook eens mijn andere blogjesFotograaf Breda 04
Fotograaf Breda 05
Fotograaf Breda 06
Fotograaf Den Bosch 10
Fotograaf Den Bosch 11
Fotograaf Rotterdam 13
Fotograaf Tilburg 08
Fotograaf Tilburg 09
Fotograaf Waalwijk 01
Fotograaf Waalwijk 02