background

Familie fotoshoot bij de Noordkade in Veghel

27 juni 2020


De Noordkade in Veghel is een geweldige plek voor een stoere fotoshoot want er zijn veel hoekjes die als een gave achtergrond fungeren. Voor de zekerheid was de binnenlocatie ook gereserveerd. Erg slim want de avond ervoor leek het er op dat de regen niet meer zou stoppen.

Terwijl ik naar de plek liep waar we afgesproken hadden zag ik al plekjes die ik wilde gaan gebruiken. Het weer was goed maar we zijn toch naar binnen gegaan omdat de locatie daar ook erg mooi is. De grote hal was helemaal leeg en de zon kwam er mooi naar binnen schijnen; perfect! Voor de afwisseling zijn we daarna naar buiten gegaan en hebben nog verschillende groepsfoto's en losse foto's gemaakt. En misschien was het al opgevallen, bij de fotoshoot heb ik rekening gehouden met de 1,5 meter afstand regel tussen de verschillende huishoudens. Iets dat in een industriƫle setting prima gaat.

Deze familie heeft weer nieuwe foto's, foto's gemaakt in 2020!


Familie fotoshoot bij de Noordkade in VeghelStoere industriele fotoshoot op de Noordkade in Veghel.Familie fotoshoot in Veghel.Stoere industriele fotoshoot bij de Noordkade in Veghel.Familie fotoshoot bij de Noordkade in VeghelFamilie fotoshoot bij de Noordkade in VeghelFamilie fotoshoot bij de Noordkade in Veghel
537

Bekijk ook eens mijn andere blogjesKopfoto Zwangerschapsshoot in Tilburg | Spoorzone

Zwangerschapsshoot in Tilburg | Spoorzone

Voor deze zwangerschapsshoot waren we bij De Spoorzone in Tilburg. Een locatie die Nicole en Pim nog niet eerder bezocht hadden. Het is een toffe ruwe locatie die na de verbouwing van het station aantrekkelijk werd om te bezoeken. Zeker met de gezellige eettentjes is het de moeite waard ;-)....
lees verder →
Kopfoto Een ontspannen newborn fotoshoot thuis

Een ontspannen newborn fotoshoot thuis

Dit gezin heeft sinds kort een nieuwe samenstelling, dagindeling en prioriteiten. Baby Jens is geboren! Tijd voor een newborn fotoshoot, al draait het tijdens mijn fotoshoots ook om het hele gezin.....
lees verder →
Kopfoto Ontspannen fotoshoot van een gezin met twee jonge kinderen

Ontspannen fotoshoot van een gezin met twee jonge kinderen

Alice en Martin hadden een combinatie van zwangerschap, newborn en eerste jaar fotoshoot bij mij geboekt. Superleuk want ik ben altijd erg nieuwsgierig wat er in de buik zit. Zeker als het om een tweeling gaat. En kijk wat een lekkere ventjes het zijn!....
lees verder →
Fotograaf Breda 04
Fotograaf Breda 05
Fotograaf Breda 06
Fotograaf Den Bosch 10
Fotograaf Den Bosch 11
Fotograaf Rotterdam 13
Fotograaf Tilburg 08
Fotograaf Tilburg 09
Fotograaf Waalwijk 01
Fotograaf Waalwijk 02