Day in the Life reportageDay in the Life
Een ‘Day in the Life’ reportage is een fotoshoot waarbij jullie dagelijkse activiteiten worden gefotografeerd. Gezamenlijk eten, tandenpoetsen, naar de speeltuin, boekje lezen; deze 'normale' dingen worden vastgelegd zodat er een pure herinnering ontstaat. Er wordt niet geposeerd en opruimen tussendoor is eigenlijk niet de bedoeling tenzij je dat normaal ook doet. Het moet echt een stukje van jullie leven in beeld brengen, precies zoals jullie zijn , en de fotograaf vergeten.

Hoe een Day in the Life verloopt

Samen spreken we af welk gedeelte van de dag ik aanwezig mag zijn. Graag hoor ik vooraf hoe jullie dag er ongeveer uit zal zien. Tijdens de fotoshoot hoeven jullie niet te poseren of dingen in scene te zetten; ik volg jullie op deze dag en fotografeer de momenten om zo een mooi verhaal voor jullie te maken.

Voor wie is een Day in the Life fotosesie geschikt?

Ik kan een gezin volgen, maar ook opa en oma met hun kleinkinderen. Misschien gaan jullie met de familie een dagje weg en willen jullie daar graag foto’s van. Het is juist geschikt voor de dagen waarbij iedereen samen is.

Hoe ontvangen wij de fotobestanden?

Binnen 3 weken heb ik jullie foto’s bewerkt en ontvangen jullie de inlog gegevens voor de persoonlijke pagina. Op deze afgeschermde pagina staan alle bewerkte foto’s die jullie via dezelfde pagina kunnen downloaden.

contact


Day in the Life

Day In The Life fotoshoot bij een familie uitje

Day in the Life

Day In The Life reportage | Oosterhout

Day in the Life

Day In The Life | Tilburg

Day in the Life

Day In The Life | Waalwijk

Day in the Life

Day In The Life in Noord Brabant

Day in the Life

Fotograaf bij een doop | Brabant