Header Day in the Life reportage

Day in the Life reportage

Een 'Day in the Life' reportage is een fotoshoot waarbij jullie dagelijkse activiteiten worden gefotografeerd. Gezamenlijk eten, tandenpoetsen, naar de speeltuin, boekje lezen; deze 'normale' dingen worden vastgelegd zodat er een pure herinnering ontstaat. Er wordt niet geposeerd en opruimen tussendoor is eigenlijk niet de bedoeling tenzij je dat normaal ook doet. Het moet echt een stukje van jullie leven in beeld brengen, precies zoals jullie zijn, en de fotograaf vergeten.

Hoe een Day in the Life verloopt

Samen spreken we af welk gedeelte van de dag ik aanwezig mag zijn. Graag hoor ik vooraf hoe jullie dag er ongeveer uit zal zien. Tijdens de fotoshoot hoeven jullie niet te poseren of dingen in scene te zetten; ik volg jullie op deze dag en fotografeer de momenten om zo een mooi verhaal voor jullie te maken.

Voor wie is een Day in the Life fotosesie geschikt?

Ik kan een gezin volgen, maar ook opa en oma met hun kleinkinderen. Misschien gaan jullie met de familie een dagje weg en willen jullie daar graag foto’s van. Het is juist geschikt voor de dagen waarbij iedereen samen is.

Hoe ontvangen wij de fotobestanden?

Binnen 3 weken heb ik jullie foto’s bewerkt en ontvangen jullie de inlog gegevens voor de persoonlijke pagina. Op deze afgeschermde pagina staan alle bewerkte foto’s die jullie via dezelfde pagina kunnen downloaden.

Wat kost het?Fotoshoot

€ 150,-1 uur fotografie

Inclusief 10 foto's digitaal in hoge resolutie

Keuze uit minimaal 50 foto's

Een extra digitale foto kost € 10,-

Exclusief reiskosten (€ 0,45 per kilometer)

Voor locaties in Waalwijk, Kaatsheuvel en Drunen reken ik geen reiskosten

Day in the Life reportage

€ 420,-3 uur journalistieke fotografie

Inclusief alle bewerkte foto's digitaal in hoge resolutie

Exclusief reiskosten (€ 0,45 per kilometer)

Voor locaties in Waalwijk, Kaatsheuvel en Drunen reken ik geen reiskosten

De mogelijkhedenDay in the Life blogjesDay In The Life fotoshoot bij een familie uitje

Deze familie had wat te vieren! De ouders waren 40 jaar getrouwd, en dit bracht hen bij IJsboerderij Jacobushoeve in Dorst. En omdat ze niet van poseren houden kozen ze voor een 'Day In The Life' reportage. Of beter gezegd, een 'Moment Of The Day' reportage. Terwijl zij genoten van het samen zijn bracht ik de momenten zonder te poseren in beeld.

Day In The Life reportage | Oosterhout

Op een zondagmorgen vertrok ik naar Oosterhout om een gezin met twee jongens te fotograferen. De reportage over dit gezin begon die ochtend aan de ontbijttafel waar boterhammen met kaas en hagelslag als dagelijks ritueel gegeten werden. Ik heb een Masterclass over 'Day In The Life' reportages gevolgd en ik wilde alle geleerde punten toepassen!

Day In The Life | Tilburg

Deze keer een Day In The Life reportage in Tilburg! De dag was nog jong maar ik trof Laura samen met haar oudste dochter Ivy al knutselend aan tafel. Dat roze de lievelingskleur is van deze meiden was al meteen te zien. Lizzy lag boven nog in bedje maar liet merken dat ze erbij wilde zijn. Tijd om haar uit bedje te halen.