background

Dieren fotografie in de Loonse en Drunense duinen

Bassie en Kentucky

19 oktober 2014


Twee meiden, twee paarden, Loonse en Drunense Duinen, en een herfstzon...een prachtige combinatie! De stal van Bassie en Kentucky ligt aan de voet van de Loonse en Drunense Duinen, een superlocatie om een stal te hebben. Nicole had aangegeven dat ze ook graag een foto van haar paard Bassie wilde hebben met een zwarte achtergrond. Dat vond ik meteen een leuke opdracht.

Toen ik bij de stal aankwam zag ik dat de zon precies goed stond voor de foto van Bassie met een zwarte achtergrond, dus die hebben we als eerste gemaakt. Bassie was ook nog schoon en dat zou hij niet meer lang blijven werd mij verteld. Het blijkt nogal een sloddervos te zijn, maar wel een schat van een sloddervos. Kentucky, het paard van Britt, had een ander karakter. Een pittige ding maar goed handelbaar, meer eigenwijs. Het was nog vroeg in de duinen en nog niet erg druk, en zo hobbelde ik gezellig, maar met stevige pas, met de moeders van de meiden achter de paarden aan. Even moest de moeder van Nicole ingrijpen, het grote reflectiescherm dat ik langzaam aan Bassie introduceerde maakte hem erg onrustig, dus bij Kentucky maar helemaal achterwege gelaten. Eenmaal bij de stal ontmoette ik ook het paard van de moeder van Britt, een zwarte Fries, Neel genaamd. De zon stond nog goed, dus beautiful Leen heb ik ook nog gefotografeerd. Het was een heerlijke ochtend en het was echt leuk om te doen. Weer een ervaring rijker!


Dieren fotografie in de Loonse en Drunense duinenDieren fotografie in de Loonse en Drunense duinenDieren fotografie in de Loonse en Drunense duinenDieren fotografie in de Loonse en Drunense duinenDieren fotografie in de Loonse en Drunense duinenDieren fotografie in de Loonse en Drunense duinenDieren fotografie in de Loonse en Drunense duinenDieren fotografie in de Loonse en Drunense duinenDieren fotografie in de Loonse en Drunense duinenDieren fotografie in de Loonse en Drunense duinen
105

Bekijk ook eens mijn andere blogjesKopfoto Loveshoot Strabrechtse heide

Loveshoot Strabrechtse heide

Nog een paar weekjes en dan gaan Saskia en Pascal trouwen! Voordat de grote dag zou aanbreken wilden ze nog een loveshoot. Normaal doe ik alle fotoshoots alleen maar Michael gaat mee als het om een loveshoot van een bruidspaar van ons gaat. Dan zien we elkaar weer even en dat wel zo fijn.....
lees verder →
Kopfoto Fotoshoot tijdens een avontuur | Drunense Duinen

Fotoshoot tijdens een avontuur | Drunense Duinen

Deze familie wilde geen geposeerde foto's van hun gezin en daarom werd het een fotoshoot waarbij ze lekker hun gang gingen in de Drunense Duinen. Een plek waar genoeg te beleven valt; zeker jonge kinderen vinden het er fijn.....
lees verder →
Silhoutette foto van ouders met hun pasgeboren baby.

Lifestyle baby fotoshoot thuis

Ik had weer een leuke baby fotoshoot thuis bij Patty en Gerrit! Deze keer was ik er voor baby Nika, op de foto's precies 2 weken oud. Daarnaast dwarrelde hun oudste dochter Sanna van bijna drie jaar rond. Die mijn aanwezigheid prima vond maar soms duidelijk zei dat ze niet op de foto wilde op een manier alsof ik haar een prikje kwam geven.....
lees verder →
Fotograaf Breda 04
Fotograaf Breda 05
Fotograaf Breda 06
Fotograaf Den Bosch 10
Fotograaf Den Bosch 11
Fotograaf Rotterdam 13
Fotograaf Tilburg 08
Fotograaf Tilburg 09
Fotograaf Waalwijk 01
Fotograaf Waalwijk 02