Header Dieren fotografie in de Loonse en Drunense duinen

Dieren fotografie in de Loonse en Drunense duinen

Bassie en Kentucky
19 oktober 2014
Twee meiden, twee paarden, Loonse en Drunense Duinen, en een herfstzon...een prachtige combinatie! De stal van Bassie en Kentucky ligt aan de voet van de Loonse en Drunense Duinen, een superlocatie om een stal te hebben. Nicole had aangegeven dat ze ook graag een foto van haar paard Bassie wilde hebben met een zwarte achtergrond. Dat vond ik meteen een leuke opdracht.


Toen ik bij de stal aankwam zag ik dat de zon precies goed stond voor de foto van Bassie met een zwarte achtergrond, dus die hebben we als eerste gemaakt. Bassie was ook nog schoon en dat zou hij niet meer lang blijven werd mij verteld. Het blijkt nogal een sloddervos te zijn, maar wel een schat van een sloddervos. Kentucky, het paard van Britt, had een ander karakter. Een pittige ding maar goed handelbaar, meer eigenwijs. Het was nog vroeg in de duinen en nog niet erg druk, en zo hobbelde ik gezellig, maar met stevige pas, met de moeders van de meiden achter de paarden aan. Even moest de moeder van Nicole ingrijpen, het grote reflectiescherm dat ik langzaam aan Bassie introduceerde maakte hem erg onrustig, dus bij Kentucky maar helemaal achterwege gelaten. Eenmaal bij de stal ontmoette ik ook het paard van de moeder van Britt, een zwarte Fries, Neel genaamd. De zon stond nog goed, dus beautiful Leen heb ik ook nog gefotografeerd. Het was een heerlijke ochtend en het was echt leuk om te doen. Weer een ervaring rijker!
Dieren fotografie in de Loonse en Drunense duinenDieren fotografie in de Loonse en Drunense duinenDieren fotografie in de Loonse en Drunense duinenDieren fotografie in de Loonse en Drunense duinenDieren fotografie in de Loonse en Drunense duinenDieren fotografie in de Loonse en Drunense duinenDieren fotografie in de Loonse en Drunense duinenDieren fotografie in de Loonse en Drunense duinenDieren fotografie in de Loonse en Drunense duinenDieren fotografie in de Loonse en Drunense duinen
105

Bekijk ook eens mijn andere blogjes