Header Newborn en baby fotografie

Newborn en baby fotografie

Newbornshoot

De geboorte van jullie kind is een speciaal moment in jullie leven en een newbornshoot is een mooie manier om deze periode voor altijd vast te leggen. Tijdens deze fotoshoot fotografeer ik op een verhalende manier de kraamtijd. Het wordt een mooie herinnering van het prille begin.

Hoe een newbornshoot verloopt

Als jullie kindje tussen de 2 en 6 weken is kom ik bij jullie thuis langs. Vaak plan ik het zo in dat de kleine een voeding krijgt tijdens de fotoshoot. Misschien ligt het nog slapend in bedje of wordt hij of zij net omgekleed. Er zit geen vast verloop in en ik fotografeer wat er gebeurd. Daarnaast neem ik ook de tijd om jullie samen met de baby op de foto te zetten. Even een klein poseer momentje.

Baby fotoshoot

Misschien willen jullie even wachten tot jullie baby wat ouder is want elke leeftijd heeft wat moois. Bij 3 tot 5 maanden is de baby meer bewust van zijn of haar omgeving en zullen er ook lachjes gefotografeerd worden. Rond de 6 en 7 maanden begint een baby met rollen, kruipen en zitten wat ook weer een mooie fase is.

Waar een babyshoot plaats kan vinden?

Een babyshoot is altijd bij jullie thuis maar als een baby zelf kan zitten is het erg leuk om naar buiten te gaan. Samen spelend in de duinen of ontdekkend in de natuur. Zeker met een ouder broertje of zusje is er meer ruimte wat kinderen prettig vinden tijdens een fotoshoot.

Hoe ontvangen wij de fotobestanden?

Binnen 3 weken heb ik jullie foto's bewerkt en krijgen jullie de inlog gegevens voor jullie persoonlijke pagina. Op deze afgeschermde pagina staan minimaal 50 foto's waaruit jullie de favoriete foto's kunnen kiezen. Deze zet ik dan voor jullie klaar zodat ze via dezelfde pagina gedownload kunnen worden.

Wat kost het?Fotoshoot

€ 150,-1 uur fotografie

Inclusief 10 foto's digitaal in hoge resolutie

Keuze uit minimaal 50 foto's

Een extra digitale foto kost € 10,-

Exclusief reiskosten (€ 0,45 per kilometer)

Voor locaties in Waalwijk, Kaatsheuvel en Drunen reken ik geen reiskosten

Day in the Life reportage

€ 420,-3 uur journalistieke fotografie

Inclusief alle bewerkte foto's digitaal in hoge resolutie

Exclusief reiskosten (€ 0,45 per kilometer)

Voor locaties in Waalwijk, Kaatsheuvel en Drunen reken ik geen reiskosten

De mogelijkhedenNewborn fotografie blogjesNewborn fotoshoot | Oisterwijk

De ouders van baby Elin wilden een fotoshoot waarbij er niet teveel geposeerd hoefde te worden, maar vooral eentje waarbij er door de foto's een mooie herinnering zou ontstaan aan de prille babytijd. Het werd een leuke shoot waarbij Elin al haar kunnen liet zien. :-)

Fotoshoot van een jong gezin | Bergeijk

Ilse en Niels zijn trotse ouders geworden van baby Ties! Ze hadden al vroeg laten weten dat ze een babyshoot zouden willen als de kleine geboren zou zijn. Heel erg leuk want bij dit stel hebben we ook de bruiloft gefotografeerd. En kijk ze nu eens, 3 jaar later een prachtig huis dat ze zelf gebouwd hebben en een schat van een baby.

Familieshoot in Oisterwijk

Oisterwijk is een meisje rijker en ze draagt de gezellige naam Maite. De ouders wilden hun nieuw samengestelde gezin graag weer op de foto zetten, iets wat ze ook gedaan hadden toen hun oudste dochter Yinthe geboren was. Nu kon Yinthe, als oudste zus, de fotoshoot bewust mee maken.