Newborn en baby fotografieNewborn fotoshoot

Newbornshoot

De geboorte van jullie kind is een speciaal moment in jullie leven en een newbornshoot is een mooie manier om deze periode voor altijd vast te leggen. Tijdens deze fotoshoot fotografeer ik op een verhalende manier de kraamtijd. Het wordt een mooie herinnering van het prille begin.

Hoe een newbornshoot verloopt

Als jullie kindje tussen de 2 en 6 weken is kom ik bij jullie thuis langs. Vaak plan ik het zo in dat de kleine een voeding krijgt tijdens de fotoshoot. Misschien ligt het nog slapend in bedje of wordt hij of zij net omgekleed. Er zit geen vast verloop in en ik fotografeer wat er gebeurd. Daarnaast neem ik ook de tijd om jullie samen met de baby op de foto te zetten. Even een klein poseer momentje.

Baby fotoshoot

Misschien willen jullie even wachten tot jullie baby wat ouder is want elke leeftijd heeft wat moois. Bij 3 tot 5 maanden is de baby meer bewust van zijn of haar omgeving en zullen er ook lachjes gefotografeerd worden. Rond de 6 en 7 maanden begint een baby met rollen, kruipen en zitten wat ook weer een mooie fase is.

Waar een babyshoot plaats kan vinden?

Een babyshoot is altijd bij jullie thuis maar als een baby zelf kan zitten is het erg leuk om naar buiten te gaan. Samen spelend in de duinen of ontdekkend in de natuur. Zeker met een ouder broertje of zusje is er meer ruimte wat kinderen prettig vinden tijdens een fotoshoot.

Hoe ontvangen wij de fotobestanden?

Binnen 3 weken heb ik jullie foto’s bewerkt en krijgen jullie de inlog gegevens voor jullie persoonlijke pagina. Op deze afgeschermde pagina staan minimaal 50 foto’s waaruit jullie de favoriete foto’s kunnen kiezen. Deze zet ik dan voor jullie klaar zodat ze via dezelfde pagina gedownload kunnen worden.

contact


Newborn fotoshoot

Newborn fotoshoot | Oisterwijk

Newborn fotoshoot

Fotoshoot van een jong gezin | Bergeijk

Newborn fotoshoot

Familieshoot in Oisterwijk

Newborn fotoshoot

Baby lifestyle fotoshoot in Brabant

Newborn fotoshoot

Newborn shoot thuis in Baarle-Nassau

Newborn fotoshoot

Newborn babyshoot in Brabant