Familie en gezins fotoshootFamilie fotoshoot
Eens in de zoveel tijd is het weer tijd voor een familie of gezin fotoshoot. En ik hoop dat jullie er niet tegen op zien want het moet gewoon een gezellige fotoreportage worden met elkaar. Ik laat jullie niet stijf poseren maar creëer momenten die ik vastleg. Geen geforceerde lach of oncomfortabele poses, maar gewoon zoals jullie zijn!

Welke locaties zijn geschikt voor een familieshoot?

Het moet een locatie zijn die bij jullie past of belangrijk voor jullie is. Van gezellige straatjes in een oud dorpje tot industriële locaties; de mogelijkheden zijn eindeloos. Kleine kinderen vinden het fijn om ondertussen te kunnen spelen waardoor bossen en duinen een geschikte plek is voor een gezinshoot.

Voor hoeveel personen is een familieshoot?

Mijn prijs is per uur en mocht jullie familie groot zijn raad ik extra tijd aan. Dit kan per half uur en daarbij krijgen jullie natuurlijk ook meer fotobestanden. Als ik weet om hoeveel personen het gaat en hoeveel kinderen met welke leeftijd kan ik een inschatting maken welke tijd het beste bij jullie past.

Hoe ontvangen wij de fotobestanden?

Binnen 3 weken heb ik jullie foto’s bewerkt en ontvangen jullie de inlog gegevens voor de persoonlijke pagina. Op deze afgeschermde pagina staan minimaal 50 foto’s waaruit jullie de favoriete foto’s kunnen kiezen. Deze zet ik dan voor jullie klaar zodat ze via dezelfde pagina gedownload kunnen worden. Iedereen van de familie kan inloggen om de foto’s te bekijken, alleen is verstandig als één persoon de favoriete foto’s van iedereen op deze pagina doorstuurt naar mij.

contact


Familie fotoshoot

Ontspannen fotoshoot van een gezin met twee jonge kinderen

Familie fotoshoot

Familie fotoshoot bij de Efteling | Bosrijk

Familie fotoshoot

Stoere industriële fotoshoot in Brabant

Familie fotoshoot

Familie fotoshoot in de Efteling

Familie fotoshoot

Familie fotoshoot in de natuur

Familie fotoshoot

Familie fotoshoot in de Brabantse duinen