Header Familie en gezins fotoshoot

Familie en gezins fotoshoot

Eens in de zoveel tijd is het weer tijd voor een familie of gezin fotoshoot. En ik hoop dat jullie er niet tegen op zien want het moet gewoon een gezellige fotoreportage worden met elkaar. Ik laat jullie niet stijf poseren maar creëer momenten die ik vastleg. Geen geforceerde lach of oncomfortabele poses, maar gewoon zoals jullie zijn!

Welke locaties zijn geschikt voor een familieshoot?

Het moet een locatie zijn die bij jullie past of belangrijk voor jullie is. Van gezellige straatjes in een oud dorpje tot industriële locaties; de mogelijkheden zijn eindeloos. Kleine kinderen vinden het fijn om ondertussen te kunnen spelen waardoor bossen en duinen een geschikte plek is voor een gezinshoot.

Voor hoeveel personen is een familieshoot?

Mijn prijs is per uur en mocht jullie familie groot zijn raad ik extra tijd aan. Dit kan per half uur en daarbij krijgen jullie natuurlijk ook meer fotobestanden. Als ik weet om hoeveel personen het gaat en hoeveel kinderen met welke leeftijd kan ik een inschatting maken welke tijd het beste bij jullie past.

Hoe ontvangen wij de fotobestanden?

Binnen 3 weken heb ik jullie foto’s bewerkt en ontvangen jullie de inlog gegevens voor de persoonlijke pagina. Op deze afgeschermde pagina staan minimaal 50 foto’s waaruit jullie de favoriete foto’s kunnen kiezen. Deze zet ik dan voor jullie klaar zodat ze via dezelfde pagina gedownload kunnen worden. Iedereen van de familie kan inloggen om de foto’s te bekijken, alleen is verstandig als één persoon de favoriete foto’s van iedereen op deze pagina doorstuurt naar mij.

Wat kost het?Fotoshoot

€ 150,-1 uur fotografie

Inclusief 10 foto's digitaal in hoge resolutie

Keuze uit minimaal 50 foto's

Een extra digitale foto kost € 10,-

Exclusief reiskosten (€ 0,45 per kilometer)

Voor locaties in Waalwijk, Kaatsheuvel en Drunen reken ik geen reiskosten

Day in the Life reportage

€ 420,-3 uur journalistieke fotografie

Inclusief alle bewerkte foto's digitaal in hoge resolutie

Exclusief reiskosten (€ 0,45 per kilometer)

Voor locaties in Waalwijk, Kaatsheuvel en Drunen reken ik geen reiskosten

De mogelijkhedenBlogjes van familie foto'sOntspannen fotoshoot van een gezin met twee jonge kinderen

Alice en Martin hadden een combinatie van zwangerschap, newborn en eerste jaar fotoshoot bij mij geboekt. Superleuk want ik ben altijd erg nieuwsgierig wat er in de buik zit. Zeker als het om een tweeling gaat. En kijk wat een lekkere ventjes het zijn!

Familie fotoshoot bij de Efteling | Bosrijk

Wat een super gezellige familie fotoshoot was dit bij Bosrijk! Deze familie had wat te vieren, want het oudste stel van deze familie is al 60 jaar getrouwd; een diamanten bruiloft dus! Reden genoeg om samen te komen en een paar dagen te genieten in de Efteling.

Stoere industriële fotoshoot in Brabant

Voor een stoere industriële fotoshoot kun je terecht bij de Tramkade in Den Bosch. Steeds meer van dit soort verlaten industriële locaties worden hippe, ruwe ontmoetingsplekken waar verschillende culturele activiteiten zijn. Perfect voor een loveshoot of familieshoot!