Header Zwangerschapsshoot of Bolle buik shoot

Zwangerschapsshoot of Bolle buik shoot

Zwangerschapsfotografie is een mooie manier om een herinnering te maken over deze speciale tijd. Na de zwangerschap vergeet je al snel hoe het was en hoe het er uit zag. Maar natuurlijk is het ook leuk om de foto's aan je kind te laten zien in de toekomst. De mooiste periode bij een zwangerschap is tussen de 32 en 35 weken.

Hoe een zwangerschapsshoot verloopt

Een shoot duurt ongeveer een uur en in die tijd zorg ik voor afwisselde foto's. Natuurlijk hoeven jullie niet de plekjes op de locatie te zoeken; die zie ik als we samen een klein stukje lopen. Ik fotografeer de aanstaande moeder alleen maar ook samen met de vader of eventuele kinderen die jullie al hebben. Misschien vinden jullie poseren eng maar daar help ik jullie uiteraard mee. Want eigenlijk is het niet poseren, je moet gewoon van elkaar genieten tijdens de shoot.

Op welke locaties een zwangerschapsshoot gedaan kan worden

Zwangerschapsfotografie kan overal plaats vinden. Als jullie huis licht en ruim is kan ik ook bij jullie thuis fotograferen. Het moet een locatie zijn die bij jullie past. Zo hebben jullie misschien een favoriete stad of zoeken jullie liever de rust op in een natuurgebied. Maar ook een stoere industriële setting is erg geschikt. Houd er wel rekening mee dat je misschien niet zo ver meer kan lopen als je zwanger bent.

Hoe ontvangen wij de fotobestanden?

Binnen 3 weken heb ik jullie foto's bewerkt en krijgen jullie de inlog gegevens voor jullie persoonlijke pagina. Op deze afgeschermde pagina staan minimaal 50 foto's waaruit jullie de favoriete foto's kunnen kiezen. Deze zet ik dan voor jullie klaar zodat ze via dezelfde pagina gedownload kunnen worden.

Wat kost het?Fotoshoot

€ 150,-1 uur fotografie

Inclusief 10 foto's digitaal in hoge resolutie

Keuze uit minimaal 50 foto's

Een extra digitale foto kost € 10,-

Exclusief reiskosten (€ 0,45 per kilometer)

Voor locaties in Waalwijk, Kaatsheuvel en Drunen reken ik geen reiskosten

Day in the Life reportage

€ 420,-3 uur journalistieke fotografie

Inclusief alle bewerkte foto's digitaal in hoge resolutie

Exclusief reiskosten (€ 0,45 per kilometer)

Voor locaties in Waalwijk, Kaatsheuvel en Drunen reken ik geen reiskosten

De mogelijkhedenZwangerschap blogjesZwangerschapsshoot in het gouden uur

Ik ben echt gek op fotoshoots in het gouden uur, wat is het licht dan prachtig! Zo ook bij de zwangerschapsshoot van Daniëlle en Niels die ik in de Loonse en Drunense Duinen had. Eigenlijk is het dan al bedtijd voor peuter Guus, maar omdat eind april het licht pas om 19:30 prachtig te worden mocht hij wat langer op blijven :-)

Zwangerschap fotoshoot in de duinen

Dit zijn Danielle en Brian, in volle verwachting van hun kindje! We hadden bij de Roestelberg in Kaatsheuvel afgesproken op een maandagmorgen; ik kende ze niet maar ik pikte ze er zo tussen uit. Ten eerste omdat ze geen hond bij zich hadden zoals de rest van de mensen daar en ten tweede natuurlijk door de mooie ronde buik van Danielle :-)

Zwangerschapsshoot in Tilburg | Spoorzone

Voor deze zwangerschapsshoot waren we bij De Spoorzone in Tilburg. Een locatie die Nicole en Pim nog niet eerder bezocht hadden. Het is een toffe ruwe locatie die na de verbouwing van het station aantrekkelijk werd om te bezoeken. Zeker met de gezellige eettentjes is het de moeite waard ;-)