Zwangerschapsshoot of Bolle buik shootZwangerschaps fotoshoot
Zwangerschapsfotografie is een mooie manier om een herinnering te maken over deze speciale tijd. Na de zwangerschap vergeet je al snel hoe het was en hoe het er uit zag. Maar natuurlijk is het ook leuk om de foto's aan je kind te laten zien in de toekomst. De mooiste periode bij een zwangerschap is tussen de 32 en 35 weken.

Hoe een zwangerschapsshoot verloopt

Een shoot duurt ongeveer een uur en in die tijd zorg ik voor afwisselde foto’s. Natuurlijk hoeven jullie niet de plekjes op de locatie te zoeken; die zie ik als we samen een klein stukje lopen. Ik fotografeer de aanstaande moeder alleen maar ook samen met de vader of eventuele kinderen die jullie al hebben. Misschien vinden jullie poseren eng maar daar help ik jullie uiteraard mee. Want eigenlijk is het niet poseren, je moet gewoon van elkaar genieten tijdens de shoot.

Op welke locaties een zwangerschapsshoot gedaan kan worden

Zwangerschapsfotografie kan overal plaats vinden. Als jullie huis licht en ruim is kan ik ook bij jullie thuis fotograferen. Het moet een locatie zijn die bij jullie past. Zo hebben jullie misschien een favoriete stad of zoeken jullie liever de rust op in een natuurgebied. Maar ook een stoere industriële setting is erg geschikt. Houd er wel rekening mee dat je misschien niet zo ver meer kan lopen als je zwanger bent.

Hoe ontvangen wij de fotobestanden?

Binnen 3 weken heb ik jullie foto’s bewerkt en krijgen jullie de inlog gegevens voor jullie persoonlijke pagina. Op deze afgeschermde pagina staan minimaal 50 foto’s waaruit jullie de favoriete foto’s kunnen kiezen. Deze zet ik dan voor jullie klaar zodat ze via dezelfde pagina gedownload kunnen worden.

contact


Zwangerschaps fotoshoot

Zwangerschapsshoot in het gouden uur

Zwangerschaps fotoshoot

Zwangerschap fotoshoot in de duinen

Zwangerschaps fotoshoot

Zwangerschapsshoot in Tilburg | Spoorzone

Zwangerschaps fotoshoot

Zwangerschapsshoot op locatie | Kaatsheuvel | Waalwijk

Zwangerschaps fotoshoot

Zwangerschapsfotografie in Noord Brabant

Zwangerschaps fotoshoot

Zwangerschapsshoot | Strijbeekse heide