Header Loveshoot of pre-weddingshoot

Loveshoot of pre-weddingshoot

Loveshoots: Een ongedwongen en gezellige fotoshoot met degene die je lief hebt op een locatie die bij jullie past. Het wordt ook wel een pre-weddingshoot genoemd om zo ook casual foto's van elkaar te hebben voor jullie bruiloft. Tevens is een shoot net voor jullie bruiloft een fijne manier om alvast aan de camera te wennen. Maar ook als jullie samen al 5 jaar getrouwd zijn of niet willen trouwen is het natuurlijk leuk om samen op de foto te gaan.

Hoe verloopt een loveshoot?

Een shoot duurt ongeveer een uur en in die tijd zorg ik voor afwisselde foto's. Natuurlijk hoeven jullie niet de plekjes op de locatie te zoeken; die zie ik als we samen wat lopen. Misschien vinden jullie poseren eng maar daar help ik jullie uiteraard mee. Want eigenlijk is het niet poseren, je moet gewoon van elkaar genieten tijdens de shoot. Laat aan mij maar zien hoe fijn jullie het hebben samen.

Op welke locatie kan een loveshoot gedaan worden?

Loveshoots kunnen overal plaats vinden maar het moet een locatie zijn die bij jullie past. Zo hebben jullie misschien een favoriete stad of zoeken jullie liever de rust op in een natuurgebied. Maar ook een stoere industriële setting is erg geschikt. Mij maken jullie ook erg enthousiast als het op een kermis is of in een voetbalstadion.

Hoe ontvangen wij de fotobestanden?

Binnen 3 weken heb ik jullie foto's bewerkt en krijgen jullie de inlog gegevens voor jullie persoonlijke pagina. Op deze afgeschermde pagina staan minimaal 50 foto's waaruit jullie de favoriete foto's kunnen kiezen. Deze zet ik dan voor jullie klaar zodat ze via dezelfde pagina gedownload kunnen worden.

Wat kost het?Fotoshoot

€ 150,-1 uur fotografie

Inclusief 10 foto's digitaal in hoge resolutie

Keuze uit minimaal 50 foto's

Een extra digitale foto kost € 10,-

Exclusief reiskosten (€ 0,45 per kilometer)

Voor locaties in Waalwijk, Kaatsheuvel en Drunen reken ik geen reiskosten

Day in the Life reportage

€ 420,-3 uur journalistieke fotografie

Inclusief alle bewerkte foto's digitaal in hoge resolutie

Exclusief reiskosten (€ 0,45 per kilometer)

Voor locaties in Waalwijk, Kaatsheuvel en Drunen reken ik geen reiskosten

De mogelijkhedenLoveshoot blogjesLoveshoot bij avondlicht | Brabant

Dorine en Joost gaan volgend jaar trouwen! Deze dag mogen Michael en ik vastleggen maar daarnaast wilden ze ook graag een loveshoot. Ze gaan misschien een foto voor hun uitnodig gebruiken of om andere dingen op hun bruiloft aan te kleden. Slim bedacht!

Een pre-weddingshoot bij avondzon

Dit lieve bruidspaar-to-be vond de loveshoot in oktober zo leuk dat ze nog een keer wilden voor hun grote dag. En zo spraken wij af in Strijbeek bij de heide, een andere setting dan in oktober want toen waren we bij Surae in Dorst!

Loveshoot in de Drunense Duinen

Ilse en Mark gaan over een paar weekjes trouwen en wilden voor die tijd nog een loveshoot met ons. De locatie werd de Loonse en Drunense Duinen. Bij Bosch en Duin hadden we afgesproken en met dat zonnetje erbij was het er weer prachtig!