Loveshoot of pre-weddingshootLoveshoot
Loveshoots: Een ongedwongen en gezellige fotoshoot met degene die je lief hebt op een locatie die bij jullie past. Het wordt ook wel een pre-weddingshoot genoemd om zo ook casual foto’s van elkaar te hebben voor jullie bruiloft. Tevens is een shoot net voor jullie bruiloft een fijne manier om alvast aan de camera te wennen. Maar ook als jullie samen al 5 jaar getrouwd zijn of niet willen trouwen is het natuurlijk leuk om samen op de foto te gaan.

Hoe verloopt een loveshoot?

Een shoot duurt ongeveer een uur en in die tijd zorg ik voor afwisselde foto’s. Natuurlijk hoeven jullie niet de plekjes op de locatie te zoeken; die zie ik als we samen wat lopen. Misschien vinden jullie poseren eng maar daar help ik jullie uiteraard mee. Want eigenlijk is het niet poseren, je moet gewoon van elkaar genieten tijdens de shoot. Laat aan mij maar zien hoe fijn jullie het hebben samen.

Op welke locatie kan een loveshoot gedaan worden?

Loveshoots kunnen overal plaats vinden maar het moet een locatie zijn die bij jullie past. Zo hebben jullie misschien een favoriete stad of zoeken jullie liever de rust op in een natuurgebied. Maar ook een stoere industriële setting is erg geschikt. Mij maken jullie ook erg enthousiast als het op een kermis is of in een voetbalstadion.

Hoe ontvang ik de fotobestanden?

Binnen 3 weken heb ik jullie foto’s bewerkt en krijgen jullie de inlog gegevens voor jullie persoonlijke pagina. Op deze afgeschermde pagina staan minimaal 50 foto’s waaruit jullie de favoriete foto’s kunnen kiezen. Deze zet ik dan voor jullie klaar zodat ze via dezelfde pagina gedownload kunnen worden.

contact


Loveshoot

Loveshoot bij avondlicht | Brabant

Loveshoot

Een pre-weddingshoot bij avondzon

Loveshoot

Loveshoot in de Drunense Duinen

Loveshoot

Loveshoot in Kaatsheuvel

Loveshoot

Loveshoot bij Strijp-S in Eindhoven

Loveshoot

Loveshoot in Waalwijk | Loonsche en Drunense Duinen