Header (Huis)dieren fotoshoot

(Huis)dieren fotoshoot

Voor velen van ons hoort het huisdier bij het gezin! Dus het is niet vreemd dat je samen met je huisdier(en) op de foto wil. Natuurlijk hoeven het niet perse huisdieren te zijn; je paard is ook welkom! Ook het dier alleen fotograferen behoort tot de mogelijkheden. Neem onderaan deze pagina contact met ons op voor meer informatie!

Wat kost het?Fotoshoot

€ 150,-1 uur fotografie

Inclusief 10 foto's digitaal in hoge resolutie

Keuze uit minimaal 50 foto's

Een extra digitale foto kost € 10,-

Exclusief reiskosten (€ 0,45 per kilometer)

Voor locaties in Waalwijk, Kaatsheuvel en Drunen reken ik geen reiskosten

Day in the Life reportage

€ 420,-3 uur journalistieke fotografie

Inclusief alle bewerkte foto's digitaal in hoge resolutie

Exclusief reiskosten (€ 0,45 per kilometer)

Voor locaties in Waalwijk, Kaatsheuvel en Drunen reken ik geen reiskosten

De mogelijkhedenBlogjes met (huis)dierenFotoshoot met Paard

Ik kreeg een appje of ik een fotoshoot in de bloeiende heide kon doen met een paard. Dit zou ook snel moeten gebeuren omdat de heide bijna uitgebloeid was. Het weer zou die week al snel slechter worden maar gelukkig hadden we allebei de dag erna plek in onze agenda.

Fotoshoot met huisdier

Deze keer een fotoshoot met een huisdier die luistert naar de naam Kobus. En luisteren doet hij ook echt wel maar soms vind hij mensen een beetje spannend. Dat is ook de reden dat we naar een rustig plekje zijn gegaan. Anders waren we naar de honden loslooproute bij de Roestelberg gegaan maar het Lido in Waalwijk paste meer bij hem.

Dieren fotografie in de Loonse en Drunense duinen

Twee meiden, twee paarden, Loonse en Drunense Duinen, en een herfstzon...een prachtige combinatie! De stal van Bassie en Kentucky ligt aan de voet van de Loonse en Drunense Duinen, een superlocatie om een stal te hebben. Nicole had aangegeven dat ze ook graag een foto van haar paard Bassie wilde hebben met een zwarte achtergrond. Dat vond ik meteen een leuke opdracht.