Een pre-weddingshoot bij avondzon

Scroll naar beneden

Joy & René

03 mei 2018

Dit lieve bruidspaar-to-be vond de loveshoot in oktober zo leuk dat ze nog een keer wilden voor hun grote dag. En zo spraken wij af in Strijbeek bij de heide, een andere setting dan in oktober want toen waren we bij Surae in Dorst!

Niet alleen de plaats was anders, ook de bladeren aan de bomen waren deze keer fris groen en de zon gaf een warme gloed. Een ding was ook anders...de grote hoeveelheid muggen die hongerig in zwermen op ons zaten te wachten in de schaduwrijke bossen. Volgens mij hebben wij er veel van een goede maaltijd voorzien.

Gelukkig waren ze op de heide minder aanwezig en konden we zonder te veel om ons heen slaan de fotoshoot vervolgen. Joy en René werden door ons op plekjes geplaatst waarna ze gewoon zichzelf moesten zijn. Dat wil zeggen, doen alsof wij er niet zijn en geef elkaar de volle aandacht. Geen probleem voor dit verliefde stel :-) Ondertussen kwam de zon steeds lager te staan en hadden we een mooie warme avondzon. Voor wat afwisseling zijn we ook naar de overkant van de weg geweest waar een bos met berkenboompjes staat en een grote plas die er rustig bij lag. Daar hebben we foto's gemaakt tot de zon niet meer boven de bomen uitkwam.

Deze week gaan we er weer heen met ze, want dan is het hun grote dag al! De natuur zal dan niet anders zijn, al hopen wij voor ze dat die muggen een ander plekje gezocht hebben.
Vrouw kijkt vriend verliefd aan vanaf een ijzeren hek.
Een pre-weddingshoot bij avondzon
Een pre-weddingshoot bij avondzon
Loveshoot bij avondzon
Een pre-weddingshoot bij avondzon
Loveshoot on de Strijbeekse Heide
Een pre-weddingshoot bij avondzon
Een pre-weddingshoot bij avondzon
Een pre-weddingshoot bij avondzon
Loveshoot on de Strijbeekse Heide
Man en vrouw voor een berkenbos.
372

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Newborn shoot thuis in Baarle-Nassau

Newborn shoot thuis in Baarle-Nassau

Kijk dit lekkere mannetje Dex eens! Eigenlijk zou hij nu nog in de buik van zijn moeder moeten zitten maar daar dacht hij anders over. Bij een zwangerschap van 34 weken is hij op de wereld gekomen waardoor hij de eerste 9 dagen in het ziekenhuis moest aansterken.....
lees verder →
Kopfoto Familie fotoshoot bij avondlicht

Familie fotoshoot bij avondlicht

Nog net voordat Ine ging verhuizen hebben haar kinderen en aanhang haar een fotoshoot cadeau gedaan. Na 3 jaar in de wijk Brandevoort te hebben gewoond leek het hun leuk om deze wijk in de foto's mee te nemen. Er werd gekozen voor foto's in de avond en in deze zomer van 2018 heb je bijna met zekerheid van mooi weer!....
lees verder →
Verliefd stel staan samen tegen een boom.

Loveshoot in Kaatsheuvel

Marit en Patrick gaan in juni trouwen en wilden graag een loveshoot om vast te wennen aan de camera. En om leuke foto's te hebben natuurlijk :-) Als locatie hadden ze de Schaatsvijver in Kaatsheuvel gekozen, of beter gezegd een wandeling vanaf de Roestelberg om de Schaatsvijver en weer terug. Een mooie wandeling met veel variatie.....
lees verder →