Een pre-weddingshoot bij avondzon

Scroll naar beneden

Joy & René

03 mei 2018

Dit lieve bruidspaar-to-be vond de loveshoot in oktober zo leuk dat ze nog een keer wilden voor hun grote dag. En zo spraken wij af in Strijbeek bij de heide, een andere setting dan in oktober want toen waren we bij Surae in Dorst!

Niet alleen de plaats was anders, ook de bladeren aan de bomen waren deze keer fris groen en de zon gaf een warme gloed. Een ding was ook anders...de grote hoeveelheid muggen die hongerig in zwermen op ons zaten te wachten in de schaduwrijke bossen. Volgens mij hebben wij er veel van een goede maaltijd voorzien.

Gelukkig waren ze op de heide minder aanwezig en konden we zonder te veel om ons heen slaan de fotoshoot vervolgen. Joy en René werden door ons op plekjes geplaatst waarna ze gewoon zichzelf moesten zijn. Dat wil zeggen, doen alsof wij er niet zijn en geef elkaar de volle aandacht. Geen probleem voor dit verliefde stel :-) Ondertussen kwam de zon steeds lager te staan en hadden we een mooie warme avondzon. Voor wat afwisseling zijn we ook naar de overkant van de weg geweest waar een bos met berkenboompjes staat en een grote plas die er rustig bij lag. Daar hebben we foto's gemaakt tot de zon niet meer boven de bomen uitkwam.

Deze week gaan we er weer heen met ze, want dan is het hun grote dag al! De natuur zal dan niet anders zijn, al hopen wij voor ze dat die muggen een ander plekje gezocht hebben.
Vrouw kijkt vriend verliefd aan vanaf een ijzeren hek.
Een pre-weddingshoot bij avondzon
Een pre-weddingshoot bij avondzon
Loveshoot bij avondzon
Een pre-weddingshoot bij avondzon
Loveshoot on de Strijbeekse Heide
Een pre-weddingshoot bij avondzon
Een pre-weddingshoot bij avondzon
Een pre-weddingshoot bij avondzon
Loveshoot on de Strijbeekse Heide
Man en vrouw voor een berkenbos.
372

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Fotoshoot van een gezin thuis

Fotoshoot van een gezin thuis

Wat had ik een leuke fotoshoot van een gezin zo net voor de Kerstdagen! Dit gezin had ik al eerder gefotografeerd toen hun oudste zoon Daan geboren was. Toen volop in de verbouwing, nu in de gezellige grote huiskamer mét Kerstboom en een speelkeuken voor Daan. Bij binnenkomst werd er al meteen een eitje voor mij gebakken in de oven; Daan weet zijn gasten goed te verwelkomen ;-)....
lees verder →
Kopfoto Familie fotoshoot in de Efteling

Familie fotoshoot in de Efteling

Gaan jullie als familie een paar dagen naar de Efteling dan is dat een leuke kans om als familie een fotoshoot te regelen. Vooral omdat de complete familie dan een paar dagen samen is wat meestal zelden voorkomt. Maar ook omdat de Efteling een fijne beleving is en met foto's een mooie herinnering ontstaat voor iedereen. En het hoeft niet in het pretpark, het kan ook bij Bosrijk of Het Loonsche Land, de vakantieparken van de Efteling.....
lees verder →
Kopfoto Newborn shoot in Hilvarenbeek

Newborn shoot in Hilvarenbeek

Al een dag na de geboorte van haar 2e dochter nam de moeder van Lola contact met mij op voor een newborn shoot. Papa had nog twee weken vakantie dus werd er snel een datum geprikt om naar Hilvarenbeek te gaan. Daar in een lekker verwarmd huis kreeg Lola nog even een voeding.....
lees verder →