Header Een pre-weddingshoot bij avondzon

Een pre-weddingshoot bij avondzon

Joy & René

03 mei 2018


Dit lieve bruidspaar-to-be vond de loveshoot in oktober zo leuk dat ze nog een keer wilden voor hun grote dag. En zo spraken wij af in Strijbeek bij de heide, een andere setting dan in oktober want toen waren we bij Surae in Dorst!

Niet alleen de plaats was anders, ook de bladeren aan de bomen waren deze keer fris groen en de zon gaf een warme gloed. Een ding was ook anders...de grote hoeveelheid muggen die hongerig in zwermen op ons zaten te wachten in de schaduwrijke bossen. Volgens mij hebben wij er veel van een goede maaltijd voorzien.

Gelukkig waren ze op de heide minder aanwezig en konden we zonder te veel om ons heen slaan de fotoshoot vervolgen. Joy en René werden door ons op plekjes geplaatst waarna ze gewoon zichzelf moesten zijn. Dat wil zeggen, doen alsof wij er niet zijn en geef elkaar de volle aandacht. Geen probleem voor dit verliefde stel :-) Ondertussen kwam de zon steeds lager te staan en hadden we een mooie warme avondzon. Voor wat afwisseling zijn we ook naar de overkant van de weg geweest waar een bos met berkenboompjes staat en een grote plas die er rustig bij lag. Daar hebben we foto's gemaakt tot de zon niet meer boven de bomen uitkwam.

Deze week gaan we er weer heen met ze, want dan is het hun grote dag al! De natuur zal dan niet anders zijn, al hopen wij voor ze dat die muggen een ander plekje gezocht hebben.


Vrouw kijkt vriend verliefd aan vanaf een ijzeren hek.Een pre-weddingshoot bij avondzonEen pre-weddingshoot bij avondzonLoveshoot bij avondzonEen pre-weddingshoot bij avondzonLoveshoot on de Strijbeekse HeideEen pre-weddingshoot bij avondzonEen pre-weddingshoot bij avondzonEen pre-weddingshoot bij avondzonLoveshoot on de Strijbeekse HeideMan en vrouw voor een berkenbos.
372

Bekijk ook eens mijn andere blogjes