Een pre-weddingshoot bij avondzon

Scroll naar beneden

Joy & René

03 mei 2018

Dit lieve bruidspaar-to-be vond de loveshoot in oktober zo leuk dat ze nog een keer wilden voor hun grote dag. En zo spraken wij af in Strijbeek bij de heide, een andere setting dan in oktober want toen waren we bij Surae in Dorst!

Niet alleen de plaats was anders, ook de bladeren aan de bomen waren deze keer fris groen en de zon gaf een warme gloed. Een ding was ook anders...de grote hoeveelheid muggen die hongerig in zwermen op ons zaten te wachten in de schaduwrijke bossen. Volgens mij hebben wij er veel van een goede maaltijd voorzien.

Gelukkig waren ze op de heide minder aanwezig en konden we zonder te veel om ons heen slaan de fotoshoot vervolgen. Joy en René werden door ons op plekjes geplaatst waarna ze gewoon zichzelf moesten zijn. Dat wil zeggen, doen alsof wij er niet zijn en geef elkaar de volle aandacht. Geen probleem voor dit verliefde stel :-) Ondertussen kwam de zon steeds lager te staan en hadden we een mooie warme avondzon. Voor wat afwisseling zijn we ook naar de overkant van de weg geweest waar een bos met berkenboompjes staat en een grote plas die er rustig bij lag. Daar hebben we foto's gemaakt tot de zon niet meer boven de bomen uitkwam.

Deze week gaan we er weer heen met ze, want dan is het hun grote dag al! De natuur zal dan niet anders zijn, al hopen wij voor ze dat die muggen een ander plekje gezocht hebben.
Vrouw kijkt vriend verliefd aan vanaf een ijzeren hek. Een pre-weddingshoot bij avondzon Een pre-weddingshoot bij avondzon Loveshoot bij avondzon Een pre-weddingshoot bij avondzon Loveshoot on de Strijbeekse Heide Een pre-weddingshoot bij avondzon Een pre-weddingshoot bij avondzon Een pre-weddingshoot bij avondzon Loveshoot on de Strijbeekse Heide Man en vrouw voor een berkenbos.
372

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Zwangerschapsshoot Loonse en Drunense Duinen

Zwangerschapsshoot Loonse en Drunense Duinen

Nina is met verlof en dat gaf haar de rust om op zoek te gaan naar een zwangerschapsfotograaf om haar mooie buik te fotograferen. Ergens was ze bang dat ze al te laat was omdat ze vaak op sites las dat een zwangerschapshoot tot een zwangerschap van 36 weken is. Maar dat is een indicatie van wanneer je het beste een fotoshoot kan plannen. Na 36 weken is het vaak wat zwaarder en baby's kunnen ook eerder geboren worden.....
lees verder →
Kopfoto Familie fotoshoot bij de Efteling | Bosrijk

Familie fotoshoot bij de Efteling | Bosrijk

Wat een super gezellige familie fotoshoot was dit bij Bosrijk! Deze familie had wat te vieren, want het oudste stel van deze familie is al 60 jaar getrouwd; een diamanten bruiloft dus! Reden genoeg om samen te komen en een paar dagen te genieten in de Efteling.....
lees verder →
Kopfoto Familie fotoshoot in de natuur

Familie fotoshoot in de natuur

Steeds meer families kiezen bewust voor een fotoshoot in de natuur. De foto's worden er kleurrijker, gevarieerder en spontaner dan in een studio. Ook voor kleine kinderen is het veel prettiger. Tussendoor kunnen ze rennen en ontdekken. Met deze familie had ik afgesproken bij Surae, gelegen in de Leemputten bij Oosterhout. Een plek waar ik vaker geweest ben in verschillende seizoenen.....
lees verder →