background

Fotograaf bij de doop van Lucas

Lucas

21 september 2019


Wij mogen Jolanda en Berry intussen wel vaste klanten noemen; niet alleen hebben wij de zwangerschappen van hun 1e kind Tim en van Lucas mogen vastleggen, maar ook de doop van Tim is door ons vastgelegd. En nu was het de beurt aan Lucas om dit sacrament te ontvangen. Erg leuk natuurlijk als wij dan weer gevraagd worden om dit ook vast te leggen!

Tim is nu 4 en kon bewust meemaken hoe het doopsel in zijn werk gaat. Hij vond het erg interessant en kreeg een paar taken die hij met veel trots uitvoerde! Van Lucas zelf hoefde het allemaal niet zo, en vooral het water en het zalven was even een raar momentje voor hem. Maar toen hij eenmaal in het doopkleed bij mama lag was alles weer ok in zijn wereld :-) Het was een mooie ceremonie met trotse familie en net zo'n prachtig weer als bij de doop van Tim, wat een fijne dag! Het is weer even wat anders dan portretten en bruiloften, maar eigenlijk ook weer niet. Tenslotte gaan wij 'gewoon' te werk zoals wij dat ook bij bruiloften en 'day-in-the-life' reportages doen; journalistiek en niet geposeerd. Het gaat dus zoals het gaat. Het voordeel voor de aanwezigen is dat niemand rekening met ons hoeft te houden en iedereen kan ons dus negeren en gewoon zijn of haar ding doen. Het leverde ook deze keer weer mooie plaatjes op met pure momenten en waar iedereen zichzelf is.

Berry en Jolanda, wat leuk dat wij ook dit moment in jullie leven mochten vastleggen en wij wensen jullie veel geluk, gezondheid en plezier toe met jullie mannetjes!


Fotograaf bij de doop van LucasFotograaf bij de doop van LucasFotograaf bij de doop van LucasFotograaf bij de doop van LucasFotograaf bij de doop van LucasFotograaf bij de doop van LucasFotograaf bij de doop van LucasFotograaf bij de doop van LucasFotograaf bij de doop van LucasFotograaf bij de doop van LucasFotograaf bij de doop van LucasFotograaf bij de doop van LucasFotograaf bij de doop van LucasFotograaf bij de doop van LucasFotograaf bij de doop van LucasFotograaf bij de doop van LucasFotograaf bij de doop van Lucas
490

Bekijk ook eens mijn andere blogjes