background

Fotograaf bij de doop van Lucas

Lucas

21 september 2019

Wij mogen Jolanda en Berry intussen wel vaste klanten noemen; niet alleen hebben wij de zwangerschappen van hun 1e kind Tim en van Lucas mogen vastleggen, maar ook de doop van Tim is door ons vastgelegd. En nu was het de beurt aan Lucas om dit sacrament te ontvangen. Erg leuk natuurlijk als wij dan weer gevraagd worden om dit ook vast te leggen!

Tim is nu 4 en kon bewust meemaken hoe het doopsel in zijn werk gaat. Hij vond het erg interessant en kreeg een paar taken die hij met veel trots uitvoerde! Van Lucas zelf hoefde het allemaal niet zo, en vooral het water en het zalven was even een raar momentje voor hem. Maar toen hij eenmaal in het doopkleed bij mama lag was alles weer ok in zijn wereld :-) Het was een mooie ceremonie met trotse familie en net zo'n prachtig weer als bij de doop van Tim, wat een fijne dag! Het is weer even wat anders dan portretten en bruiloften, maar eigenlijk ook weer niet. Tenslotte gaan wij 'gewoon' te werk zoals wij dat ook bij bruiloften en 'day-in-the-life' reportages doen; journalistiek en niet geposeerd. Het gaat dus zoals het gaat. Het voordeel voor de aanwezigen is dat niemand rekening met ons hoeft te houden en iedereen kan ons dus negeren en gewoon zijn of haar ding doen. Het leverde ook deze keer weer mooie plaatjes op met pure momenten en waar iedereen zichzelf is.

Berry en Jolanda, wat leuk dat wij ook dit moment in jullie leven mochten vastleggen en wij wensen jullie veel geluk, gezondheid en plezier toe met jullie mannetjes!

Fotograaf bij de doop van LucasFotograaf bij de doop van LucasFotograaf bij de doop van LucasFotograaf bij de doop van LucasFotograaf bij de doop van LucasFotograaf bij de doop van LucasFotograaf bij de doop van LucasFotograaf bij de doop van LucasFotograaf bij de doop van LucasFotograaf bij de doop van LucasFotograaf bij de doop van LucasFotograaf bij de doop van LucasFotograaf bij de doop van LucasFotograaf bij de doop van LucasFotograaf bij de doop van LucasFotograaf bij de doop van LucasFotograaf bij de doop van Lucas
490

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Newborn shoot met dreumes in Brabant

Newborn shoot met dreumes in Brabant

Voor deze newborn shoot ging ik naar Breugel, een plaatsje in Noord-Brabant. Een locatie waar ik eerder ben geweest want grote zus Mila heb ik ook gefotografeerd toen ze net zo oud was als kleine Nora. Nu kwam ze samen met papa nieuwsgierig de deur open doen. Zo leuk om ze dan groter te zien :-) Haar zusje lag nog bij mama heerlijk haar flesje te drinken.....
lees verder →
Kopfoto Fotoshoot met baby en peuter

Fotoshoot met baby en peuter

Soms kan het een uitdaging zijn om een baby en een peuter te fotograferen. Baby Kaj vond het eigenlijk wel prima maar peuter Zoë vond van niet. "Nee" had je, "ja" kon je krijgen maar kon alsnog veranderen in een "nee". En bij een gezinsshoot met kinderen van deze leeftijd wil ik ook niet te veel poseren, dat vinden kinderen niet leuk. Foto's met interactie zijn veel leuker bij jonge kinderen.....
lees verder →
Kopfoto Day In The Life in Noord Brabant

Day In The Life in Noord Brabant

Een gewone middag bij een jong gezin in Brabant. Zo gewoon dat je denkt dat het te saai is voor een fotoreportage. Maar juist die momenten vergeten we snel terwijl ze zo waardevol kunnen zijn om erop terug te kijken. Een fotoreportage over een stukje uit hun leven; puur, niet geposeerd en echt.....
lees verder →