background

Fotograaf bij de doop van Lucas

Lucas

21 september 2019


Wij mogen Jolanda en Berry intussen wel vaste klanten noemen; niet alleen hebben wij de zwangerschappen van hun 1e kind Tim en van Lucas mogen vastleggen, maar ook de doop van Tim is door ons vastgelegd. En nu was het de beurt aan Lucas om dit sacrament te ontvangen. Erg leuk natuurlijk als wij dan weer gevraagd worden om dit ook vast te leggen!

Tim is nu 4 en kon bewust meemaken hoe het doopsel in zijn werk gaat. Hij vond het erg interessant en kreeg een paar taken die hij met veel trots uitvoerde! Van Lucas zelf hoefde het allemaal niet zo, en vooral het water en het zalven was even een raar momentje voor hem. Maar toen hij eenmaal in het doopkleed bij mama lag was alles weer ok in zijn wereld :-) Het was een mooie ceremonie met trotse familie en net zo'n prachtig weer als bij de doop van Tim, wat een fijne dag! Het is weer even wat anders dan portretten en bruiloften, maar eigenlijk ook weer niet. Tenslotte gaan wij 'gewoon' te werk zoals wij dat ook bij bruiloften en 'day-in-the-life' reportages doen; journalistiek en niet geposeerd. Het gaat dus zoals het gaat. Het voordeel voor de aanwezigen is dat niemand rekening met ons hoeft te houden en iedereen kan ons dus negeren en gewoon zijn of haar ding doen. Het leverde ook deze keer weer mooie plaatjes op met pure momenten en waar iedereen zichzelf is.

Berry en Jolanda, wat leuk dat wij ook dit moment in jullie leven mochten vastleggen en wij wensen jullie veel geluk, gezondheid en plezier toe met jullie mannetjes!


Fotograaf bij de doop van LucasFotograaf bij de doop van LucasFotograaf bij de doop van LucasFotograaf bij de doop van LucasFotograaf bij de doop van LucasFotograaf bij de doop van LucasFotograaf bij de doop van LucasFotograaf bij de doop van LucasFotograaf bij de doop van LucasFotograaf bij de doop van LucasFotograaf bij de doop van LucasFotograaf bij de doop van LucasFotograaf bij de doop van LucasFotograaf bij de doop van LucasFotograaf bij de doop van LucasFotograaf bij de doop van LucasFotograaf bij de doop van Lucas
490

Bekijk ook eens mijn andere blogjesKopfoto Ongedwongen fotoshoot in het gouden uur

Ongedwongen fotoshoot in het gouden uur

1 van de mooiste momenten op een dag qua natuurlijk licht is tijdens het gouden uur; ofwel de avond zon. En omdat Daniƫlle als fotografe ook weg is van dit licht hadden we een fotoshoot in de avond gepland. Eigenlijk rond bedtijd van hun zoontje Guus maar dat zou geen probleem zijn.....
lees verder →
Kopfoto Ontspannen fotoshoot van een gezin met twee jonge kinderen

Ontspannen fotoshoot van een gezin met twee jonge kinderen

Alice en Martin hadden een combinatie van zwangerschap, newborn en eerste jaar fotoshoot bij mij geboekt. Superleuk want ik ben altijd erg nieuwsgierig wat er in de buik zit. Zeker als het om een tweeling gaat. En kijk wat een lekkere ventjes het zijn!....
lees verder →
Kopfoto Zwangerschapsshoot in Tilburg | Spoorzone

Zwangerschapsshoot in Tilburg | Spoorzone

Voor deze zwangerschapsshoot waren we bij De Spoorzone in Tilburg. Een locatie die Nicole en Pim nog niet eerder bezocht hadden. Het is een toffe ruwe locatie die na de verbouwing van het station aantrekkelijk werd om te bezoeken. Zeker met de gezellige eettentjes is het de moeite waard ;-)....
lees verder →
Fotograaf Breda 04
Fotograaf Breda 05
Fotograaf Breda 06
Fotograaf Den Bosch 10
Fotograaf Den Bosch 11
Fotograaf Rotterdam 13
Fotograaf Tilburg 08
Fotograaf Tilburg 09
Fotograaf Waalwijk 01
Fotograaf Waalwijk 02