background

Loveshoot op een prachtige buitenlocatie

Sanne & Maurice

25 april 2020


Sanne en Maurice gaan in november trouwen en wilden vooraf nog graag een loveshoot. Deze fotoshoot bracht ons bij de Rhoonse Grienden. Dit zijn vochtige akkers vol met knotwilgen. Sommige delen staan 2 keer per etmaal onder water door eb en vloed. Een bijzonder natuurgebied net onder Rotterdam die ik nog nooit gezien had. Voor Sanne en Maurice nog bijzonderder...

Op deze locatie was namelijk hun eerste date! Gezellig samen wandelen in de natuur is een leuke manier om elkaar beter te leren kennen. Maar het kan nog bijzonderder; Maurice heeft Sanne hier ook ten huwelijk gevraagd!

Ik was al bij de eerste rij bomen onder de indruk en haalde meteen mijn camera's uit mijn tas niet wetende dat het nog mooier zou worden. Het groen was nog pril aan de bomen en de niet gesnoeide wilgen vormden groene tunneltjes. Over smalle paden en bruggetjes liepen we door het rustige gebied. Tussen de wilgen groeide het gras al hoog en waren er volop bloemen. Sanne en Maurice liet ik samen tussen de bomen lopen, op bruggetjes en tegen bomen staan en op de aanwezige bankjes even liefkozen. Het ging ze goed af! Halverwege de wandeling kreeg ik te horen dat Maurice niet zo van de foto's is, maar daar heb ik niets van gemerkt :-)

Als afsluiter zijn we nog naar 'hun' plekje gelopen, het bankje waar hij haar ten huwelijk heeft gevraagd. Deze foto is nu de kopfoto van deze blog geworden; die twee hebben een mooi eigen plekje in de Rhoonse Grienden. Sanne en Maurice, het was gezellig, leuk om jullie al voor de grote dag te fotograferen. Tot november, wij hebben er zin in!


Stel op een groene dijk tijdens loveshootLoveshoot bij de Rhoonse GriendenVerliefd stel bij brug bij de Rhoonse GriendenLoveshoot tussen knotwilgen in Zuid HollandLoveshoot op een prachtige buitenlocatieLoveshoot op een prachtige buitenlocatieEen jong stel poseert tijdens een loveshoot.Jonge vrouw tussen knotwilgen.Loveshoot op een prachtige buitenlocatieLoveshoot op een prachtige buitenlocatie
522

Bekijk ook eens mijn andere blogjes