background

Gezellige fotoshoot van een gezin in Alphen

Marly, Timo, Edyn en Otis

14 juni 2020


2 jaar geleden had ik dit gezin al gefotografeerd. Hoe leuk is het dan dat ze nog een fotoshoot willen omdat het gezin is uitgebreid? Deze keer dus met hun 10 maanden oude zoon Otis. Ze kozen dezelfde plek als 2 jaar gelden; 't Zand in Alphen.

Hun dochter Edyn herkende ik niet meteen. Ze had eerst korte haartjes maar nu echte krullen waar iedereen jaloers op zal zijn. Maar toen ze mij recht aan keek zag ik die lichtblauwe ogen weer. Yep, die herkende ik wel meteen! Haar karakter is ook nog erg open en ondernemend en het water trok haar ook nog steeds. Volgens mij zit dat in de genen want Otis vond het water ook geweldig. Lekker met zijn beentjes in het water spetteren, die snoetjes van ze! :-)

Met de kinderen op hun schouders liepen de ouders na het gespetter naar de steiger verder op. Daar aangekomen vroeg Edyn zich af waar de "tijger" was, heel begrijpelijk want steiger klinkt ook als tijger natuurlijk. Otis zat met een brede lach met zijn ouders op het randjes van de steiger; gezellig vond hij. Zijn zus vond dat ook maar vond het later tijd voor een beetje spanning. Zonder twijfel sprong ze van de rand in de armen van haar moeder. Maar niet alleen zij houdt van dit soort dingen, haar broertje houdt ook van in de lucht gooien, uit de nek vallen en (kijk die voetjes eens) op z'n kop hangen!

Het was weer een leuke fotoshoot met jullie! Veel momenten weer herleeft met jullie vrolijke Otis erbij. Heel veel geluk en liefde samen.


Gezellige fotoshoot van een gezin in AlphenGezellige fotoshoot van een gezin in AlphenGezellige fotoshoot van een gezin in AlphenGezellige fotoshoot van een gezin in AlphenGezellige fotoshoot van een gezin in AlphenGezellige fotoshoot van een gezin in AlphenGezellige fotoshoot van een gezin in AlphenGezellige fotoshoot van een gezin in AlphenGezellige fotoshoot van een gezin in AlphenGezellige fotoshoot van een gezin in AlphenGezellige fotoshoot van een gezin in AlphenGezellige fotoshoot van een gezin in AlphenGezellige fotoshoot van een gezin in AlphenGezellige fotoshoot van een gezin in AlphenGezellige fotoshoot van een gezin in AlphenGezellige fotoshoot van een gezin in AlphenGezellige fotoshoot van een gezin in AlphenGezellige fotoshoot van een gezin in AlphenGezellige fotoshoot van een gezin in AlphenGezellige fotoshoot van een gezin in AlphenGezellige fotoshoot van een gezin in AlphenGezellige fotoshoot van een gezin in AlphenGezellige fotoshoot van een gezin in AlphenGezellige fotoshoot van een gezin in Alphen
529

Bekijk ook eens mijn andere blogjes