background

Foto reportage Loonse Drunense Duinen

Anita, Thomas en Sophie

31 augustus 2020


Anita is zwanger van haar tweede kindje en wilde dit vast laten leggen op foto. Bij hun dochter hadden ze een fotoshoot in een studio gedaan maar wilde deze keer een fotoshoot in de natuur. Ze komen niet uit de omgeving maar omdat ze bij de Beekse Bergen zouden verblijven konden ze mooi hun verblijf combineren met een shoot in de Loonse en Drunense duinen.

Ze maakten er een uitje van en hadden vooraf bij Landgoed Bosch & Duin gegeten. Lekker maar ook handig omdat ze bang waren dat Sophie anders in de auto in slaap zou vallen. Nu begon ze de fotoshoot vol vrolijke energie en ze had wel zin in de zandbak waar papa en mama het over hadden. Terwijl we naar de zandvlakte liepen keek ze mij steeds vrolijk aan; wat een schatje!

De keurrijke heide was vanaf de zandheuvel goed te zien maar we zijn eerst halverwege gestopt omdat de zon daar over de open vlakte waarschijnlijk nog zou stralen.
Sophie vond het erg gezellig en rommelde lekker aan met een grote lach op haar gezicht. Even zitten was niet iets wat zij in gedachte had ;-) Natuurlijk is dat geen probleem want zo ontstaan er leuke momentjes. Toen de zon wat lager stond zijn we naar de heide gegaan. En Sophie, die was nog steeds goedlachs en ging daar verder met aanrommelen. Het was een erg gezellige avond met jullie drietjes en wat hield jij het goed vol Sophie. Over een paar jaar kan je lekker spelen met je broertje of zusje. Ik wens jullie veel geluk samen!


Foto reportage Loonse Drunense DuinenFoto reportage Loonse Drunense DuinenFoto reportage Loonse Drunense DuinenFoto reportage Loonse Drunense DuinenFoto reportage Loonse Drunense DuinenFoto reportage Loonse Drunense DuinenFoto reportage Loonse Drunense DuinenFoto reportage Loonse Drunense DuinenFoto reportage Loonse Drunense DuinenFoto reportage Loonse Drunense DuinenFoto reportage Loonse Drunense DuinenFoto reportage Loonse Drunense DuinenFoto reportage Loonse Drunense DuinenFoto reportage Loonse Drunense DuinenFoto reportage Loonse Drunense DuinenFoto reportage Loonse Drunense DuinenFoto reportage Loonse Drunense DuinenFoto reportage Loonse Drunense Duinen
543

Bekijk ook eens mijn andere blogjes