background

Zangerschapsshoot Bosch en Duin Udenhout

Amy & Roel

29 november 2020


Deze koude zwangerschapsshoot vond plaats bij Bosch & Duin waar je een natuurgebied aantreft die nooit hetzelfde is. Trotse aanstaande ouders zijn Amy en Roel, een stel die ik in april 2018 ook voor de lens had. We waren in hetzelfde natuurgebied maar toen was het voor een fotoshoot op de dag van hun geregistreerd partnerschap.

En kijk ze nu eens, vol verwachting van hun eerste kindje die half januari verwacht wordt. Een andere fase in hun leven zal snel aanbreken. Maar eerst nog een zwangerschapsshoot die deze keer op een koude dag viel. Beide hadden in het begin nog een jas aan die ze open deden tijdens het maken van de foto's, wat al een mooi kleuren combinatie gaf. Maar Roel kleurde zo mooi met zijn trui in de kleuren van de natuur dat ze even later toch zonder jas in de mooie natuur stonden.

Ik heb weer fijne plekjes gevonden, plekjes die juist mooi zijn in dit seizoen. De natuur hoeft niet altijd fris groen te zijn, de zachte kleurtonen werken ook erg goed mee in de foto. Amy en Roel waren echte bikkels en lieten zich niet kennen. Wel viel het woord chocomel op een gegeven moment, iets waar wij ons alle op verheugden. Het was ook iets dat Michael mij thuis beloofd had te maken. Ik moest even bellen als ik klaar was dan zou hij het alvast maken :-)

Het was leuk om jullie weer te fotograferen Amy en Roel. Ik wens jullie heel veel geluk met de kleine, het is erg welkom.


Zangerschapsshoot Bosch en Duin UdenhoutZangerschapsshoot Bosch en Duin UdenhoutZangerschapsshoot Bosch en Duin UdenhoutZangerschapsshoot Bosch en Duin UdenhoutZangerschapsshoot Bosch en Duin UdenhoutZangerschapsshoot Bosch en Duin UdenhoutZangerschapsshoot Bosch en Duin Udenhout
555

Bekijk ook eens mijn andere blogjes