background

Lifestyle newborn fotoshoot Oisterwijk

13 december 2020


Jessica had bij haar babyshower een cadeaubon gekregen voor een fotoshoot en na een paar weken kreeg ik een mailtje dat ze ouders waren geworden van baby Lotte. In het mailtje zat een foto van een schattig baby'tje met roze wangetjes. Wat een dotje!

Lotte lag nog heerlijk te tukken in haar trappelzakje en had een klein programma tijdens de fotoshoot; in badje, knuffelen op bed en een voeding. Helemaal leuk natuurlijk want zo kan ik al alles wat ze al kan fotograferen. Slapen deed ze ├╝berschattig en in het badje liet ze haar grote ogen met een ontspannen gezicht zien. Tijdens het aankleden (wat onverwachts zonder mopperen ging) liet ze zien hoe goed ze al haar hoofdje omhoog kon houden. Een kleine aanpassing vond plaats toen ze strak in haar pakje zat. Dat knuffelen op bed wilde ze graag ruilen voor de voeding die ze eigenlijk erna zou krijgen. Prima natuurlijk. En ook deze opdracht werd goed vervuld; goede snelheid en met perfecte boertjes.

Knuffelen op bed vond daarna plaats en ze wierp toen zelfs nog even een lach richting de camera. Daarna heeft ze nog een poseermomentje gehad. En ook dat ging haar erg goed af :-)
Lotte, het was leuk om je te ontmoeten!


Lifestyle newborn fotoshoot OisterwijkLifestyle newborn fotoshoot OisterwijkLifestyle newborn fotoshoot OisterwijkLifestyle newborn fotoshoot OisterwijkLifestyle newborn fotoshoot OisterwijkLifestyle newborn fotoshoot OisterwijkLifestyle newborn fotoshoot OisterwijkLifestyle newborn fotoshoot OisterwijkLifestyle newborn fotoshoot OisterwijkLifestyle newborn fotoshoot OisterwijkLifestyle newborn fotoshoot OisterwijkLifestyle newborn fotoshoot OisterwijkLifestyle newborn fotoshoot OisterwijkLifestyle newborn fotoshoot OisterwijkLifestyle newborn fotoshoot Oisterwijk
557

Bekijk ook eens mijn andere blogjes