Header Zwangerschapsfotografie-Brabant

Zwangerschapsfotografie-Brabant

Jenny & Alexander
03 mei 2023
Jenny en Alexander verwachten hun eerst kindje en wilden graag een zwangerschapsshoot in de avond. De locatie werd de Roestelberg in Kaatsheuvel want dit blijft een hele fijne plek voor foto's in de natuur. De eerste datum die wij hadden geprikt kwam te vervallen door het weer maar we hadden gelukkig weer snel een andere datum om ze te fotograferen.


Nadat we de heuvel waren opgeklommen heb ik de route iets anders gelopen dan dat ik normaal doe. Nieuwe plekjes ontdekken en met de lage zon zijn de hoekjes waar ik fotografeer heel anders dan dat ik om 10:00 in de duinen sta. Ik begon de shoot tussen de bomen en wat is het heerlijk dat hier in de laatste weken flink wat bladeren gegroeid zijn. Daarna zijn we de duinen opgegaan en op een heuvel de 'double exposure' foto gemaakt die hier boven aan de blog staat. Deze techniek blijft mij bezighouden en ook prima toepasbaar bij een zwangerschapsshoot.

Voor de afwisseling in de foto's heb ik ook dennenbomen meegenomen in de foto's, net als de heide; de open vlakte van dit natuurgebied. Het was een gezellige shoot met deze twee aanstaande ouders. De mooie buik van Jenny staat goed op de foto en de kleine kan later zien hoe papa en mama er toen uitzagen.

Zwangerschapsfotografie-BrabantZwangerschapsfotografie-BrabantZwangerschapsfotografie-BrabantZwangerschapsfotografie-BrabantZwangerschapsfotografie-BrabantZwangerschapsfotografie-BrabantZwangerschapsfotografie-BrabantZwangerschapsfotografie-BrabantZwangerschapsfotografie-BrabantZwangerschapsfotografie-BrabantZwangerschapsfotografie-BrabantZwangerschapsfotografie-Brabant
678

Bekijk ook eens mijn andere blogjes