Header Mijn Earlybirds reportages

Mijn Earlybirds reportages

Earlybirds fotoreportage bij JBZ | Den-bosch

Earlybirds fotoreportage bij JBZ | Den-boschVoor de Earlybirds fotoreportage had ik al contact met de ouders van Bas. Rian was zwanger van de tweede en wilde graag weer een newbornshoot als de kleine geboren zou zijn. Een week later kreeg ik een mailtje met het bericht dat Bas, na een zwangerschap van 32 weken, al geboren was. Omdat ze wisten...
Earlybirds fotoreportage bij ETZ | Tilburg

Earlybirds fotoreportage bij ETZ | TilburgHierbij een reportage die ik gemaakt heb voor stichting Earlybirds bij het ETZ in Tilburg. Baby Lauren werd daar bij een zwangerschap van 34 weken geboren en moet daar aansterken voordat ze naar huis mag. Een fijn plekje waar goed voor haar gezorgd wordt.
Fotograaf Den Bosch voor Stichting Earlybirds

Fotograaf Den Bosch voor Stichting EarlybirdsVoor deze fotoreportage reed ik naar het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) in Den Bosch. Siep was overgeplaatst van het Radbout Ziekenhuis en lag nu dichter bij huis. Dit mannetjes was geboren met een zwangerschap van 31 weken en 3 dagen en dit alles zonder enige verklaarbare reden. Gelukkig deed hij he...
Stichting Earlybirds Den Bosch | Guus

Stichting Earlybirds Den Bosch | GuusGuus is geboren in het MMC ziekenhuis van Veldhoven bij een zwangerschap van 30 weken. Dit ziekenhuis heeft een NICU waar kindjes die onder de 32 weken geboren zijn de verzorging kunnen krijgen die ze nodig hebben. Maar deze jongen deed het al meteen zo goed dat hij al snel naar het JBZ in Den-Bosch...
Fotograaf in Tilburg | Earlybirds | Max en Rox

Fotograaf in Tilburg | Earlybirds | Max en RoxDeze keer twee Earlybirdjes in Tilburg die 1 dag na de shoot naar huis mochten. Precies op de dag dat hun moeder was uitgerekend mochten ze naar huis. Rox en Max zijn dan al 12 weken oud en hebben al veel meegemaakt in hun leven. Maar nu zijn het twee sterke kereltjes met ieder een eigen karakter.
Earlybirds fotograaf | Tilburg | baby Vic

Earlybirds fotograaf | Tilburg | baby VicVic is bij een zwangerschap van 33 weken en 2 dagen geboren in Tilburg. Te vroeg om sterk het leven te beginnen. Gelukkig was deze vroege geboorte geen verrassing voor zijn ouders. Vic's oudere broer Melle was ook te vroeg geboren door een afwijking in de baarmoeder van Els. Tijdens de zwangersch...

Earlybirds fotograaf | Den-bosch | JBZ |  Olivier

Earlybirds fotograaf | Den-bosch | JBZ | OlivierVoor Stichting Earlybirds ben ik op pad geweest voor Olivier, een mannetje die precies 10 weken oud was op de dag van de reportage. In deze 10 weken heeft hij al in 3 ziekenhuizen gelegen. Niet omdat het minder goed met hem ging maar om bij zijn tweelingbroertje Laurens te zijn. Laurens is een manne...
Lifestyle shoot Tilburg | Earlybirds |  Minke en Benthe

Lifestyle shoot Tilburg | Earlybirds | Minke en BentheDeze twee heerlijke propjes wilden volgens mij graag nog net in 2016 geboren worden en kozen daar de laatste dag van het jaar voor. Op 31 december werden Minke en Benthe geboren bij een draagtijd van 33 weken en 6 dagen. Helaas was dat te vroeg en moesten ze nog aansterken in het Tweesteden Ziekenhu...
Lifestyle fotograaf Den-Bosch | Stichting Earlybirds | Max

Lifestyle fotograaf Den-Bosch | Stichting Earlybirds | MaxToen ik de aanvraag van Earlybirdje Max kreeg kon ik niet meteen langskomen. Zijn vader had de griep en kon daardoor ook niet bij Max langs. Hij zou het met mondkapjes kunnen doen maar hij wilde het risico echt niet nemen. Pittig als je ook nog een spannende tijd hebt omdat je zoontje te vroeg is ge...
Lifestyle fotograaf 's-Hertogenbosch | Stichting Earlybirds | Tara en Elin

Lifestyle fotograaf 's-Hertogenbosch | Stichting Earlybirds | Tara en ElinTwee dingen vielen mij op bij deze Earlybirds aanvraag. Tara en Elin waren op 17 augustus geboren en ik zag dat hun grote zus van 3 ook op 17 augustus is geboren. Hoe toevallig (en leuk) is dat! En Tara en Elin waren geboren na een zwangerschap van 31 weken maar lagen in het JBZ in Den-Bosch. Normaa...
Earlybirds fotografie | Den-Bosch | JBZ |  baby Givano

Earlybirds fotografie | Den-Bosch | JBZ | baby GivanoEigenlijk ben ik altijd wel nieuwsgierig hoe het met de kindjes gaat die ik voor Stichting Earlybirds heb gefotografeerd. Bij de aanvraag voor Givano zou ik 1 van de kindjes gaan ontmoeten! Givano's grote zus is Jaycee die ik vorig jaar ook voor de stichting heb gefotografeerd!
Fotograaf Den Bosch | Lifestyle |  Earlybirds |  baby Jess

Fotograaf Den Bosch | Lifestyle | Earlybirds | baby JessHet was de perfecte dag om Jess te fotograferen! Toen Klarika de deur van de afdeling voor mij open had gedaan was ze nog bezig om de informatie die ze net gehoord had te verwerken. Jess, geboren met 27 weken had geen zuurstof meer nodig en zou naar een open couveuse gaan. En er kwam nog een stap bi...1 2 3