Header Mijn Earlybirds reportages

Mijn Earlybirds reportages

Fotoshoot voor Stichting Earlybirds

Ik mocht weer op pad voor de Stichting Earlybirds. Deze keer voor Stef, geboren in het WKZ in Utrecht bij een zwangerschap van 30 weken en 5 dagen. Met 30 weken waren de vliezen gebroken en moest zijn moeder naar het ziekenhuis. 5 extra dagen kon ze het nog rekken maar toen werd op 20 oktober hun zoontje Stan geboren. Na 5 dagen op de NICU in Utrecht mochten ze naar het ETZ in Tilburg, waar ze ook wonen. Stef ligt hier 4 weken en is al een kilo zwaarder dan zijn geboortegewicht.

Stichting Earlybirds | JBZ Den Bosch

Dit is Baby Jim, geboren bij een zwangerschap van 28 weken en 5 dagen. Wat harde buiken leken te zijn, bleken weeën en was er geen tijd meer om naar Veldhoven te rijden om in het Máxima MC te bevallen waar ze een Neonatale Intensive Care Unit hebben. De doktoren van dat ziekenhuis kwamen naar het JBZ in Den-Bosch om bij de bevalling aanwezig te zijn.

Fotoreportage voor Stichting Earlybirds

Door een losgelaten placenta werd Stijn met een spoed keizersnee geboren bij een zwangerschap van 32 weken. Dat is natuurlijk te vroeg en hij moest daarom na zijn geboorte in het ETZ in Tilburg naar het ziekenhuis in Veldhoven. Maar daar bleek hij na een dag observatie toch een hele sterke knul te zijn. En voordat zijn moeder goed en wel gesetteld was in Veldhoven mochten ze beide weer terug naar Tilburg. Alleen maar fijn omdat ze ook in deze stad wonen.

Stichting Earlybirds | ETZ Tilburg

Deze keer had ik een hele bijzondere reportage te fotograferen voor Stichting Earlybirds! Normaal moeten de kindjes die ik gefotografeerd heb nog een tijdje in het ziekenhuis aansterken. Maar bij deze reportage kwam het zo uit dat ik samen met de baby's de draaideur van het ziekenhuis verliet; een moment die voor de ouders zo mooi is!

Earlybirds fotoreportage bij JBZ | Den-bosch

Voor de Earlybirds fotoreportage had ik al contact met de ouders van Bas. Rian was zwanger van de tweede en wilde graag weer een newbornshoot als de kleine geboren zou zijn. Een week later kreeg ik een mailtje met het bericht dat Bas, na een zwangerschap van 32 weken, al geboren was. Omdat ze wisten dat ik ook voor Earlybirds fotografeer hadden ze mijn naam gemeld bij de aanvraag van de fotoshoot. Natuurlijk heel erg leuk om deze shoot voor hun te mogen verzorgen, want de ouders ken ik niet alleen van de newbornshoot van hun zoontje Axel; wij hebben ook hun bruiloft ook gefotografeerd!

Earlybirds fotoreportage bij ETZ | Tilburg

Hierbij een reportage die ik gemaakt heb voor stichting Earlybirds bij het ETZ in Tilburg. Baby Lauren werd daar bij een zwangerschap van 34 weken geboren en moet daar aansterken voordat ze naar huis mag. Een fijn plekje waar goed voor haar gezorgd wordt.

Fotograaf Den Bosch voor Stichting Earlybirds

Voor deze fotoreportage reed ik naar het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) in Den Bosch. Siep was overgeplaatst van het Radbout Ziekenhuis en lag nu dichter bij huis. Dit mannetjes was geboren met een zwangerschap van 31 weken en 3 dagen en dit alles zonder enige verklaarbare reden. Gelukkig deed hij het meteen erg goed en krijgt nu alle verzorging om goed aan te sterken.

Stichting Earlybirds Den Bosch | Guus

Guus is geboren in het MMC ziekenhuis van Veldhoven bij een zwangerschap van 30 weken. Dit ziekenhuis heeft een NICU waar kindjes die onder de 32 weken geboren zijn de verzorging kunnen krijgen die ze nodig hebben. Maar deze jongen deed het al meteen zo goed dat hij al snel naar het JBZ in Den-Bosch mocht. Daar ontmoette ik dit mooie mannetje nog slapend in zijn warme bedje.

Fotograaf in Tilburg | Earlybirds | Max en Rox

Deze keer twee Earlybirdjes in Tilburg die 1 dag na de shoot naar huis mochten. Precies op de dag dat hun moeder was uitgerekend mochten ze naar huis. Rox en Max zijn dan al 12 weken oud en hebben al veel meegemaakt in hun leven. Maar nu zijn het twee sterke kereltjes met ieder een eigen karakter.

Earlybirds fotograaf | Tilburg | baby Vic

Vic is bij een zwangerschap van 33 weken en 2 dagen geboren in Tilburg. Te vroeg om sterk het leven te beginnen. Gelukkig was deze vroege geboorte geen verrassing voor zijn ouders. Vic's oudere broer Melle was ook te vroeg geboren door een afwijking in de baarmoeder van Els. Tijdens de zwangerschap hadden de ouders zich goed laten inlichten en kozen bewust voor het TweeSteden ziekenhuis in Tilburg.

Earlybirds fotograaf | Den-bosch | JBZ | Olivier

Voor Stichting Earlybirds ben ik op pad geweest voor Olivier, een mannetje die precies 10 weken oud was op de dag van de reportage. In deze 10 weken heeft hij al in 3 ziekenhuizen gelegen. Niet omdat het minder goed met hem ging maar om bij zijn tweelingbroertje Laurens te zijn. Laurens is een mannetje die te fragiel was voor de complicaties die bij een operatie optraden. 3 weken na zijn operatie heeft hij gevochten maar is in de armen van zijn ouders overleden. Een verdrietig verhaal.

Lifestyle shoot Tilburg | Earlybirds | Minke en Benthe

Deze twee heerlijke propjes wilden volgens mij graag nog net in 2016 geboren worden en kozen daar de laatste dag van het jaar voor. Op 31 december werden Minke en Benthe geboren bij een draagtijd van 33 weken en 6 dagen. Helaas was dat te vroeg en moesten ze nog aansterken in het Tweesteden Ziekenhuis in Tilburg. De eerste afspraak was verzet omdat Minke een terugval had maar 3 dagen later ging het al beter. Zo goed zelfs dat ze beide geen sondevoeding meer krijgen!



1 2 3