Header Mijn Earlybirds reportages

Mijn Earlybirds reportages

Lifestyle fotografe s'-Hertogenbosch | Earlybirds |  baby Keano

Lifestyle fotografe s'-Hertogenbosch | Earlybirds | baby KeanoVia stichting Earlybirds kreeg ik een aanvraag binnen. Ook deze keer mocht ik weer naar het JBZ in Den-Bosch. De rede was om Keano te fotograferen. Keano lag eerst nog in Veldhoven maar al snel kreeg ik het bericht dat hij naar Den-Bosch overgeplaatst was. Het ging dus erg goed met deze kleine man.
Fotograaf Earlybirds | Den Bosch | Fay

Fotograaf Earlybirds | Den Bosch | Fay"Dat is letterlijk Earlybirds", zei een van de mama's van Fay. Ik was een half uur te vroeg omdat ik eerder klaar was bij Earlybirdjes Jip en Lars die op dezelfde afdeling lagen. Maar gelukkig was dat geen probleem en kon ik Linda die Fay op dat moment voedde nog op de foto zetten. Fay had al zelf u...
Fotoshoot Earlybirds | Den Bosch | Jip en Lars

Fotoshoot Earlybirds | Den Bosch | Jip en LarsNa een lange tijd mocht ik weer op pad voor Earlybirds. En wat leuk, weer een tweeling! Jip en Lars zijn geboren in het Jeroen Bosch Ziekenhuis bij een zwangerschap van 32 weken. Omdat het niet goed ging met Lars zijn ze beide een paar dagen overgeplaatst naar de NICU in Veldhoven waar ze gespeciali...
Earlybirds fotograaf | Den-bosch | JBZ |  Eviënne

Earlybirds fotograaf | Den-bosch | JBZ | EviënneOp 19 augustus heb ik Eviënne in het Jeroen Bosch Ziekenhuis in 's-Hertogenbosch voor Earlybirds gefotografeerd. Eviënne is geboren toen ze 30 weken en 6 dagen oud was. Een onverwachte geboorte omdat de moeder eigenlijk alleen naar het ziekenhuis ging omdat ze last had van harde buiken. Maar het v...
Earlybirds fotograaf | 's-Hertogenbosch | Tweeling James en Esmay

Earlybirds fotograaf | 's-Hertogenbosch | Tweeling James en EsmayIk kreeg weer een aanvraag voor Earlybirds, deze keer voor een tweeling. James en Esmay zijn door middel van een keizersnee gehaald op 29 mei met 33,6 weken omdat James niet meer groeide. En het was de juiste beslissing want James had het erg zwaar in de buik van zijn moeder. Naast deze twee kleintj...
Fotografie voor Stichting Earlybirds in Den Bosch

Fotografie voor Stichting Earlybirds in Den BoschVoor mijn 2e opdracht voor de stichting Earlybirds mocht ik (Hiske) naar het Jeroen Bosch ziekenhuis in Den Bosch. Daar lag een kleine jongedame op mij te wachten om op de foto gezet te worden :-) Baby Jaycee is met 31 weken geboren. De eerste week heeft ze doorgebracht in Veldhoven, een spannende t...
Fotografe voor Stichting Earlybirds in Uden

Fotografe voor Stichting Earlybirds in UdenIk (Hiske) heb mijzelf begin april 2015 als fotograaf aangemeld bij stichting Earlybirds. Deze stichting verzorgt fotoshoots van prematuur geboren baby's en alle fotografen werken op vrijwillige basis voor deze stichting. De eerste baby die ik mocht vastleggen was Yari, die met 29 weken geboren is.1 2 3