Header Lieve woorden

Lieve woordenFoto van Marieke

Marieke

Hiske heeft voor ons de foto’s van de earlybirds reportage gemaakt. Heel fijn en rustig, niks gemaakt of geposeerd gewoon de momenten gepakt hoe ze op dat moment waren. Heel warm en liefdevol.
Foto van Marly

Marly

Afgelopen zondag foto's gemaakt van ons met ons kleine meisje van 8 maanden. Het was een relaxte shoot die voor mijn gevoel als vanzelf ging met een super mooi resultaat! We kunnen niet kiezen welke we op moeten hangen.
Foto van Corinda

Corinda

Ik was op zoek naar een vorm om mijn kinderen een mooie herinnering mee te geven. Iets over ons gezinsleven samen. Een Day in the life reportage zou dit kunnen verwezenlijken. Het resultaat was verbluffend. Hiske heeft 'onze' zondagochtend ontroerend en pakkend op beeld gezet. Ik herken zoveel zaken op de foto's. De emotie bij de jongste als hij verliest tijdens een spelletje, tot de energie van de jongens met ballen en ballonnen in en buiten het huis. Gewoon hoe ons leven is, inclusief het gebruik van schermpjes en het samenzijn tijdens de lunch. Prachtige, scherpe foto's die echt een Day in our life weergeven. Ik heb voor mijn zoontjes een album ervan gemaakt en zal deze, als ze groot zijn, aan ze geven. Deze reportage is mij enorm dierbaar, maar ik denk dat je het moet ondergaan om te begrijpen hoe waardevol dit is. Als je dus op zoek bent naar een uniek cadeau voor jezelf en je gezin dan is dit echt een geschenk!
Foto van Lindsay

Lindsay

Fantastisch mooie foto’s en ontzettend snelle preview. We zijn zeer tevreden en komen zeker nog een keer terug!
Foto van Marieke

Marieke

Onlangs met de familie een fotoshoot laten doen in de Drunense Duinen. Hiske wat ben je een ontzettend leuk mens! Zo professioneel en ook zo persoonlijk. Het eind resultaat is geweldig. Je hebt onze verwachtingen overtroffen! Om een beeld te schetsen; iedereen vond het toch wat spannend en ergens ook wat ongemakkelijk. Dit verdween als sneeuw voor de zon door jou. We hebben een gezellig avond gehad!
Foto van Trees

Trees

Wat een supertoffe foto's heeft Hiske van ons gezin gemaakt. Het afspraken maken, het foto's maken en het opleveren van het geweldige resultaat verliep erg vlot en heel relaxed. Een hele mooie Day in the life reportage als resultaat, waar we maar naar blijven kijken en steeds nieuwe elementen in de foto's blijven ontdekken. In 1 woord geweldig. Bedankt.1 2 3