Header Mijn fotoreportages

Mijn fotoreportages

Newborn fotoshoot | Tilburg

Bij deze newborn fotoshoot in Tilburg dacht ik dat ik voor het derde kindje kwam. Judith had haar laatste mailtje toen ze zwanger was afgesloten met: "Groetjes Judith, Jan, Julia en Stijn". Ze had Julia al benoemd omdat de shoot na haar slaapje zou plaatsvinden. Over Stijn had ze niets geschreven maar ik dacht: "Die is ouder, gaat net niet naar school en heeft geen slaapje meer nodig". Maar toen ik de naam Stijn voor het raam zag hangen viel het kwartje; ze wist al, toen ze mij schreef, hoe ze haar kind zou noemen! Eigenlijk is dat wel erg leuk, een ongeboren kindje is natuurlijk al onderdeel van het gezin en daarnaast vonden ze het ook makkelijker communiceren. Iedereen wist al dat de baby in de buik Stijn heette.

Fotoshoot met een gezin in de Efteling | Kaatsheuvel

Dit gezin is gek op de Efteling en komt er minstens één keer per jaar. Deze keer verbleven ze een paar dagen in Bosrijk en ze wilden een fotoshoot in de Efteling zelf voor een mooie herinnering. We hadden om 10:00 afgesproken in de speeltuin en toen ik er was appte ze mij dat ze bij de zweefmolen waren. Het was niet moeilijk om ze daar te vinden want ze waren de enige die bij de zweefmolen stonden. Wat was het er rustig!

Loveshoot in de winter

Ik kreeg een berichtje van Lars dat hij graag een loveshoot wilde boeken omdat hij en zijn vriendin op die dag een jaar samen waren. Leuk! Ik vind het heel fijn om in alle jaargetijen te fotograferen. De natuur ziet er altijd mooi uit en de winter wordt niet vaak gekozen voor een fotoshoot. Wat ik wel begrijp want het is dan koud maar dat mag ook zichtbaar zijn op de foto's. De winter mag gezien worden; hij geeft een mooi sfeertje aan een beeld.

De fotoshoots met hond in 2022

Dit jaar heb ik vaak de vraag gekregen of de hond ook mee op de foto mocht. Ja, natuurlijk, zij horen er helemaal bij! En tijdens de fotoshoots heb ik vele brave viervoeters gezien. Allemaal begonnen ze vol enthousiasme aan de fotoshoot. Op die momenten weten ze dan nog niet dat ze best veel naar hun baasje moeten luisteren. Ze zien alleen maar een lekker stuk natuur en al hun favoriete 'humans' zijn aanwezig dus verwachten ze een ontspannen wandeling.

Kleurrijke familie fotoshoot bij de Katjeskelder in Oosterhout

Deze shoot was al in februari 2020 ingepland, zo stond hun weekendje samenzijn in april 2020 ook in hun agenda. Zoonlief zou met zijn vrouw uit Australië komen, ect. Ik heb net even nog het mailtje gelezen om de datum goed te krijgen en toen schreef ze: We bestaan uit 9 volwassenen en 3 kinderen.

Fotograaf Beekse Bergen voor familie fotoshoot | Hilvarenbeek

De familie komt samen bij de Beekse Bergen en waar maak je opa en oma altijd blij mee? Juist, met foto's! Ook deze familie boekte een fotoshoot bij mij toen ze bij het Safari Resort van de Beekse Bergen verbleven. Ze waren een dag ervoor al het park in geweest en nu wilden ze de dag beginnen met een gezellige fotoshoot.

Fotoshoot op boerderij

Of ik het leuk zou vinden om een familie fotoshoot op een boerderij te doen met een rode tractor. Ja heel erg leuk! Het is een idee dat Joyce al een tijdje in haar hoofd had maar het kwam er niet van. Nadat ik een familieshoot van de familie van haar man gedaan had plande we al snel een shoot op de boerderij van haar ouders voor foto's met haar kant van de familie.

Fotoshoot met Paard

Ik kreeg een appje of ik een fotoshoot in de bloeiende heide kon doen met een paard. Dit zou ook snel moeten gebeuren omdat de heide bijna uitgebloeid was. Het weer zou die week al snel slechter worden maar gelukkig hadden we allebei de dag erna plek in onze agenda.

Foto's laten maken van de familie | Loonse Duinen

Er zijn maar weinig mensen die het gemakkelijk vinden om op de foto te gaan. Zelf sta ik ook liever achter de camera in plaats van er voor maar als ik naar het eindresultaat van een fotoshoot kijk zie ik wel altijd hoe waardevol het is. Het is ook een cadeau die je altijd aan je ouders kan geven, ze zijn er gek op! De meeste families fotoshoots die ik doe zijn ook een cadeau voor de ouders. Foto's krijgen ze graag maar zelf vinden ze de fotoshoot wel spannend.

Fotoshoot met een kind en haar hond

Ik kreeg een leuke aanvraag voor een fotoshoot met een kind van 4; Kiki en hond Guinness! Dit was een verrassing voor de vader van het meisje. Meestal is een fotoshoot een last minute idee maar deze shoot was ruim op tijd gepland. Probleem is dan natuurlijk wel dat Kiki niets mocht verklappen voor een paar weken. :-)

Fotoshoot in de avond bij de Roestelberg

Dit gezin zet ik elk jaar op de foto en leuker nog, ik vier Kerst en Pasen met ze en ze mogen op mijn verjaardag komen. Yep, dit is mijn schoonzus met haar gezin! En die twee leukers zijn dus mijn neefjes. De eerste shoot was toen ze zwanger was van de eerste, Denzo, nu 7 jaar geleden. Voor Livai was het de 5de keer...al waren er meer shoots want ik fotografeer ze ook vaak voor hun kerstkaart :-)

Zwangerschapsshoot buiten in de natuur

Dit zijn Roosmarijn en Robin, een bruidspaar die we nog geen jaar gelden bij Kinderdijk gefotografeerd hebben. Toen waren de molens een prachtige achtergrond. Deze keer wilden ze een shoot bij de Roestelberg in de Loonse en Drunense duinen. Een pittige klim voor een zwangere vrouw maar Roosmarijn beklom de 'berg' met stevige stappen.1 2 3 4 5 6 7