Header Mijn fotoreportages

Mijn fotoreportages

Fotoshoot met een jong gezin | Oisterwijk

Fotoshoot met een jong gezin | OisterwijkElin is grote zus geworden en haar zusje heet June! En ik heb thuis nog even foto's terug gekeken omdat ik die bos met haren bij Elin mij niet meer kon herinneren. Maar ik was er bij de eerste foto al achter dat ze echt op elkaar lijken. Babyfoto's zijn altijd grappig om terug te kijken, je herkent ...
Zwangerschapsshoot buiten in de natuur

Zwangerschapsshoot buiten in de natuurDit zijn Roosmarijn en Robin, een bruidspaar die we nog geen jaar gelden bij Kinderdijk gefotografeerd hebben. Toen waren de molens een prachtige achtergrond. Deze keer wilden ze een shoot bij de Roestelberg in de Loonse en Drunense duinen. Een pittige klim voor een zwangere vrouw maar Roosmarijn be...
Loveshoot buiten in de natuur

Loveshoot buiten in de natuurJeanine en Janne wilden graag een loveshoot omdat ze later dit jaar gaan trouwen en zo zouden ze alvast aan onze camera's kunnen wennen. Bij hun bruiloft gaan we bij hun in de buurt foto's maken en daarom kozen ze er voor om de fotoshoot bij ons in de buurt te doen, namelijk landgoed Bosch & Duin in...
Familie fotoshoot bij avondzon

Familie fotoshoot bij avondzonNou, iemand stond tijdens deze fotoshoot in de avondzon echt op het middelpunt! Jula is haar naam en ze is net zo vrolijk als haar naam. Deze shoot werd in oktober vorig jaar al aangevraagd maar het weer was toen te fris voor de kleine Jula. En kijk nu eens, volop zon! Perfect voor deze shoot met di...
Fotoshoot met huisdier

Fotoshoot met huisdierDeze keer een fotoshoot met een huisdier die luistert naar de naam Kobus. En luisteren doet hij ook echt wel maar soms vind hij mensen een beetje spannend. Dat is ook de reden dat we naar een rustig plekje zijn gegaan. Anders waren we naar de honden loslooproute bij de Roestelberg gegaan maar het Li...
Fotoshoot bij de Roestelberg | Kaatsheuvel

Fotoshoot bij de Roestelberg | KaatsheuvelOp een vrijdagavond later naar bed en dan gezellig met je ouders de duinen in. Edyn en haar broertje hadden daar wel zin in! Bij aankomst werden ze nog even in andere kleding gestoken maar daarna kon de shoot beginnen. Eerst ging ik voor de ga-daar-maar-zitten-foto en dat vonden ze prima, ze wisten ...
Familie fotoshoot in de Loonse en Drunense Duinen

Familie fotoshoot in de Loonse en Drunense DuinenIk krijg veel aanvragen voor familie fotoshoots en vaak is dat omdat ouders 40 of 50 jaar getrouwd zijn. Ook bij deze shoot in de Loonse en Drunense duinen! En naast de kleinkinderen waren er ook twee honden aanwezig want zeg nou zelf, die horen toch ook bij de familie!
Oefenen met vlakken en lijnen in Tilburg

Oefenen met vlakken en lijnen in TilburgEven een hele andere shoot! Een loveshoot met vlakken en lijnen, deze keer niet te veel geknuffel maar beelden waarbij het stel wat verder uit elkaar staan. Een strak beeld op een locatie met kaders en twee personen die deze ruimte vullen. En deze twee personen waren oude bekenden Melanie en Kelly!
Zwangerschapsshoot in de duinen | Kaatsheuvel

Zwangerschapsshoot in de duinen | KaatsheuvelIn deze periode kom ik wekelijks in de Loonse en Drunense duinen voor fotoshoots maar meestal is dat in de ochtend. Dit was na een lange tijd weer een shoot in de avond. Wat een heerlijk sfeertje is er dan! De zon deed zo zijn best om door de wolken te schijnen en met mij waren Britt en Sajjan, aan...
Fotoshoot voor opa en oma bij de Beekse Bergen

Fotoshoot voor opa en oma bij de Beekse BergenDeze familie had iets te vieren en ging daarom een weekend naar de Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Dit samenzijn wilden ze graag vastgelegd hebben op de locatie waar ze verbleven, namelijk het Safari Resort. Een locatie waar ik vaker en graag kom om families te fotograferen.
Baby fotoshoot met 9 weken | Brabant

Baby fotoshoot met 9 weken | BrabantIk kreeg een mailtje van een trotse oma of ik een fotoshoot zou kunnen doen bij baby Cas. Erg leuk nieuws want Lotte en Roy had ik al eerder gefotografeerd tijdens een familie fotoshoot in 2018. En kijk ze nu met dit gezellige kereltje. 9 weken oud, net uit bed en erg vrolijk en nieuwsgierig.
Zwangerschapsfotografie | Tilburg

Zwangerschapsfotografie | TilburgIk ben gek op de herfst! Dus ik doe graag fotoshoots in dit jaargetij. Het leuke is dat dit een oud bruidspaar van ons is geweest en hun bruiloft in oktober ook het thema herfst had. Dus superleuk om een zwangerschapsshoot met ze te doen in een natuur vol met spannende kleuren.1 2 3 4 5 6 7