Header Mijn fotoreportages

Mijn fotoreportages

Loveshoot buiten in de natuur

Jeanine en Janne wilden graag een loveshoot omdat ze later dit jaar gaan trouwen en zo zouden ze alvast aan onze camera's kunnen wennen. Bij hun bruiloft gaan we bij hun in de buurt foto's maken en daarom kozen ze er voor om de fotoshoot bij ons in de buurt te doen, namelijk landgoed Bosch & Duin in Udenhout.

Familie fotoshoot bij avondzon

Nou, iemand stond tijdens deze fotoshoot in de avondzon echt op het middelpunt! Jula is haar naam en ze is net zo vrolijk als haar naam. Deze shoot werd in oktober vorig jaar al aangevraagd maar het weer was toen te fris voor de kleine Jula. En kijk nu eens, volop zon! Perfect voor deze shoot met dit gezin.

Fotoshoot met huisdier

Deze keer een fotoshoot met een huisdier die luistert naar de naam Kobus. En luisteren doet hij ook echt wel maar soms vind hij mensen een beetje spannend. Dat is ook de reden dat we naar een rustig plekje zijn gegaan. Anders waren we naar de honden loslooproute bij de Roestelberg gegaan maar het Lido in Waalwijk paste meer bij hem.

Fotoshoot bij de Roestelberg | Kaatsheuvel

Op een vrijdagavond later naar bed en dan gezellig met je ouders de duinen in. Edyn en haar broertje hadden daar wel zin in! Bij aankomst werden ze nog even in andere kleding gestoken maar daarna kon de shoot beginnen. Eerst ging ik voor de ga-daar-maar-zitten-foto en dat vonden ze prima, ze wisten ook een gezellige lach richting de camera te werpen.

Familie fotoshoot in de Loonse en Drunense Duinen

Ik krijg veel aanvragen voor familie fotoshoots en vaak is dat omdat ouders 40 of 50 jaar getrouwd zijn. Ook bij deze shoot in de Loonse en Drunense duinen! En naast de kleinkinderen waren er ook twee honden aanwezig want zeg nou zelf, die horen toch ook bij de familie!

Oefenen met vlakken en lijnen in Tilburg

Even een hele andere shoot! Een loveshoot met vlakken en lijnen, deze keer niet te veel geknuffel maar beelden waarbij het stel wat verder uit elkaar staan. Een strak beeld op een locatie met kaders en twee personen die deze ruimte vullen. En deze twee personen waren oude bekenden Melanie en Kelly!

Zwangerschapsshoot in de duinen | Kaatsheuvel

In deze periode kom ik wekelijks in de Loonse en Drunense duinen voor fotoshoots maar meestal is dat in de ochtend. Dit was na een lange tijd weer een shoot in de avond. Wat een heerlijk sfeertje is er dan! De zon deed zo zijn best om door de wolken te schijnen en met mij waren Britt en Sajjan, aanstaande ouders van een nieuwe Waalwijkse burger.

Fotoshoot voor opa en oma bij de Beekse Bergen

Deze familie had iets te vieren en ging daarom een weekend naar de Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Dit samenzijn wilden ze graag vastgelegd hebben op de locatie waar ze verbleven, namelijk het Safari Resort. Een locatie waar ik vaker en graag kom om families te fotograferen.

Baby fotoshoot met 9 weken | Brabant

Ik kreeg een mailtje van een trotse oma of ik een fotoshoot zou kunnen doen bij baby Cas. Erg leuk nieuws want Lotte en Roy had ik al eerder gefotografeerd tijdens een familie fotoshoot in 2018. En kijk ze nu met dit gezellige kereltje. 9 weken oud, net uit bed en erg vrolijk en nieuwsgierig.

Zwangerschapsfotografie | Tilburg

Ik ben gek op de herfst! Dus ik doe graag fotoshoots in dit jaargetij. Het leuke is dat dit een oud bruidspaar van ons is geweest en hun bruiloft in oktober ook het thema herfst had. Dus superleuk om een zwangerschapsshoot met ze te doen in een natuur vol met spannende kleuren.

Fotoshoot met de familie in natuur

Deze familie had ik al eerder ontmoet en gefotografeerd, namelijk op de bruiloft van het stel dat nu die superschattige baby in hun armen hebben. En natuurlijk maken wij familiefoto's op een bruiloft maar dat is toch anders omdat er minder tijd beschikbaar is en er twee personen zijn dan duidelijk het middelpunt zijn op die foto. Hier een familiefoto waarbij iedereen even belangrijk is en ik denk ook een stuk ontspannener dan tijdens een bruiloft.

Familie fotoshoot in de herfst | Brabant

Daniƫlle en Niels heb ik al vaker gefotografeerd met hun kinderen maar deze keer kwam daar moeder en broer met vriendin bij. Een familieshoot met dit stel, leuk! We op de wortels van een boom met de grote familiefoto want daar ging het natuurlijk om.1 2 3 4 5 6 7