Header Mijn fotoreportages

Mijn fotoreportages

Fotoshoot met de familie in natuur

Fotoshoot met de familie in natuurDeze familie had ik al eerder ontmoet en gefotografeerd, namelijk op de bruiloft van het stel dat nu die superschattige baby in hun armen hebben. En natuurlijk maken wij familiefoto's op een bruiloft maar dat is toch anders omdat er minder tijd beschikbaar is en er twee personen zijn dan duidelijk h...
Familie fotoshoot in de herfst | Brabant

Familie fotoshoot in de herfst | BrabantDaniƫlle en Niels heb ik al vaker gefotografeerd met hun kinderen maar deze keer kwam daar moeder en broer met vriendin bij. Een familieshoot met dit stel, leuk! We op de wortels van een boom met de grote familiefoto want daar ging het natuurlijk om.
Fotograaf voor spontane foto's tijdens een familieweekend

Fotograaf voor spontane foto's tijdens een familieweekendIk kreeg een appje of ik spontane foto's kon maken bij een familieweekend. Die vraag krijg ik vaker en dan zijn spontane foto's meestal groepsfoto's. Daar was ik bij deze aanvraag ook van uitgegaan. Schrok wel toen ik later hoorde dat het om 52 personen zou gaan :-)
Fotoshoot op het Safari Resort Beekse Bergen | Hilvarenbeek

Fotoshoot op het Safari Resort Beekse Bergen | HilvarenbeekDit jaar heb ik weer veel fotoshoots op het Safari Resort gehad. Dit is er een van, een gezin dat in de herfstvakantie even weg ging. Een jaar ervoor waren ze er ook al een keer geweest en dat was ze zo goed bevallen! Want als de kinderen het leuk hebben zijn de ouders natuurlijk ook helemaal gelukk...
Fotoshoot bij Bosrijk | Efteling

Fotoshoot bij Bosrijk | EftelingWeer een fotoshoot bij Bosrijk en ik kom er graag. Meestal spreek ik af bij het huisje waar de familie verblijft en start de fotoshoot vanuit daar. Zo ook bij deze gezellige shoot. Deze keer geen kleine kinderen maar alleen volwassenen. Het was in opdracht van de moeder; ze wilde echt weer foto's va...
Fotoshoot in de avondzon met een gezin

Fotoshoot in de avondzon met een gezinWat een leuke shoot had ik met dit gezin! Fenne moest wel even wennen maar nadat ze samen met mama over boomwortels had geklommen voelde ze zich meer op haar gemak. Ik heb toen een paar geposeerde foto's gemaakt en daarna de kinderen hun gang laten gaan. Papa ontving knuffels van Hidde, Fenne rende ...
Baby fotoshoot in Chaam

Baby fotoshoot in ChaamEen paar weken terug fotografeerde ik Dorine en Joost in de duinen, toen nog vol verwachting maar kijk, dit is het mannetje waar ze op aan het wachten waren! Hij lag beneden in de box wat rond te kijken toen ik binnen kwam. Hij was nog niet helemaal klaar want hij moest nog in een ander pakje. Maar ...
Fotoshoot in de Heide | Loonse en Drunense Duinen

Fotoshoot in de Heide | Loonse en Drunense DuinenDe heide staat in bloei! Als je bij de Roestelberg de heuvel hebt beklommen zie je nu een paarse zee. Deze fotoshoot was al twee keer verzet omdat het weer niet mee zat. De zomer van 2021 is erg wispelturig en de weerapps weten er ook geen raad mee. Maar kijk, hier zijn ze dan: Kim en Rob met kids e...
Familie fotoshoot Brabant | Drunense Duinen

Familie fotoshoot Brabant | Drunense DuinenRegelmatig fotografeer ik families; een fotoshoot waar ik bijna nooit een blog over schrijf. Het wordt dus tijd dat ik deze foto's ook een keer laat zien. Deze fotoreportage was al twee keer verzet door de coronamaatregelen en er vond zelfs nog een familie uitbreiding plaats in die tijd ;-) Maar tro...
Newbornfotograaf | Brabant

Newbornfotograaf | BrabantKijk dit lekkere mannetje eens mooi zijn in een rompertje! Zijn moeder wilde eerst een paar foto's van hem in alleen een rompertje maar ook ik hou daar heel erg van. Hoe strakker de kleding bij een baby hoe schattiger vind ik. :-)
Baby fotoshoot van tweede kind

Baby fotoshoot van tweede kindNog geen twee jaar geleden reed ik ook naar Bergeijk voor een fotoshoot bij dit gezin; toen was Ties geboren. Maar Ties heeft een upgrade gemaakt want hij is nu grote broer geworden! Superleuk om dit gezin weer te mogen fotograferen in deze nieuwe samenstelling.
Fotoshoot in de natuur | Noord-Brabant

Fotoshoot in de natuur | Noord-Brabant1,5 jaar geleden fotografeerde ik Elin toen ze nog maar een paar weken oud was. Ik fotografeerde haar in haar bedje, tijdens haar badje en tijdens haar flesje. Maar kijk haar nu eens, al stappend gaat ze door het leven en weet goed wat ze wil en niet wil. Waarbij zitten iets is wat ze niet wil. ;-)1 2 3 4 5 6 7