Header Mijn fotoreportages

Mijn fotoreportages

Fotoshoot op het Safari Resort Beekse Bergen | Hilvarenbeek

Dit jaar heb ik weer veel fotoshoots op het Safari Resort gehad. Dit is er een van, een gezin dat in de herfstvakantie even weg ging. Een jaar ervoor waren ze er ook al een keer geweest en dat was ze zo goed bevallen! Want als de kinderen het leuk hebben zijn de ouders natuurlijk ook helemaal gelukkig.

Fotoshoot bij Bosrijk | Efteling

Weer een fotoshoot bij Bosrijk en ik kom er graag. Meestal spreek ik af bij het huisje waar de familie verblijft en start de fotoshoot vanuit daar. Zo ook bij deze gezellige shoot. Deze keer geen kleine kinderen maar alleen volwassenen. Het was in opdracht van de moeder; ze wilde echt weer foto's van de familie want bij de foto's die ze nu in de kamer hadden was de jongste 1 jaar. En intussen is de familie ook uitgebreid met 3 personen :-)

Fotoshoot in de avondzon met een gezin

Wat een leuke shoot had ik met dit gezin! Fenne moest wel even wennen maar nadat ze samen met mama over boomwortels had geklommen voelde ze zich meer op haar gemak. Ik heb toen een paar geposeerde foto's gemaakt en daarna de kinderen hun gang laten gaan. Papa ontving knuffels van Hidde, Fenne rende spontaan in de armen van mama; er gebeurde allemaal leuke momentjes voor mijn camera.

Baby fotoshoot in Chaam

Een paar weken terug fotografeerde ik Dorine en Joost in de duinen, toen nog vol verwachting maar kijk, dit is het mannetje waar ze op aan het wachten waren! Hij lag beneden in de box wat rond te kijken toen ik binnen kwam. Hij was nog niet helemaal klaar want hij moest nog in een ander pakje. Maar voor mij was hij wel helemaal klaar want het omkleden vind ik ook altijd een mooi moment om te fotograferen.

Fotoshoot in de Heide | Loonse en Drunense Duinen

De heide staat in bloei! Als je bij de Roestelberg de heuvel hebt beklommen zie je nu een paarse zee. Deze fotoshoot was al twee keer verzet omdat het weer niet mee zat. De zomer van 2021 is erg wispelturig en de weerapps weten er ook geen raad mee. Maar kijk, hier zijn ze dan: Kim en Rob met kids en de trotse opa en oma van deze schatjes.

Familie fotoshoot Brabant | Drunense Duinen

Regelmatig fotografeer ik families; een fotoshoot waar ik bijna nooit een blog over schrijf. Het wordt dus tijd dat ik deze foto's ook een keer laat zien. Deze fotoreportage was al twee keer verzet door de coronamaatregelen en er vond zelfs nog een familie uitbreiding plaats in die tijd ;-) Maar trotse moeder/oma heeft haar cadeaubon kunnen verzilveren, iedereen staat er weer op de foto.

Newbornfotograaf | Brabant

Kijk dit lekkere mannetje eens mooi zijn in een rompertje! Zijn moeder wilde eerst een paar foto's van hem in alleen een rompertje maar ook ik hou daar heel erg van. Hoe strakker de kleding bij een baby hoe schattiger vind ik. :-)

Baby fotoshoot van tweede kind

Nog geen twee jaar geleden reed ik ook naar Bergeijk voor een fotoshoot bij dit gezin; toen was Ties geboren. Maar Ties heeft een upgrade gemaakt want hij is nu grote broer geworden! Superleuk om dit gezin weer te mogen fotograferen in deze nieuwe samenstelling.

Fotoshoot in de natuur | Noord-Brabant

1,5 jaar geleden fotografeerde ik Elin toen ze nog maar een paar weken oud was. Ik fotografeerde haar in haar bedje, tijdens haar badje en tijdens haar flesje. Maar kijk haar nu eens, al stappend gaat ze door het leven en weet goed wat ze wil en niet wil. Waarbij zitten iets is wat ze niet wil. ;-)

Zwangerschapsfotografie | Brabant

Dorine en Joost verwachten hun eerste kindje! Al een tijdje terug namen ze contact met mij op voor een fotoshoot in de Loonse en Drunense Duinen tijdens het gouden uur. Helaas zat het weer de eerste twee keer niet mee maar drie keer is scheepsrecht! De zon werd zacht gefilterd door de aanwezige wolken wat voor een erg fijn licht zorgde.

Fotoshoot gezin Loonse en Drunese Duinen

Sofia ging samen met haar ouders naar de Drunense Duinen voor een fotoshoot. En dat beviel haar erg goed! We zijn eerst naar een plekje gegaan waar ik wat foto's maakte van het jonge gezin. Lekker bij papa op shoot en daarna ook bij mama knuffels ontvangen. Erg gezellig.

Fotoshoot met kinderen | Noord-Brabant

Dit was een fotoshoot op een warme woensdagmiddag. De kinderen vers van school en jongste goed uitgerust. Later kwam papa nog aanrijden vanuit werk met hun hond (met snoet wapperend uit het autoraampje) want zij horen natuurlijk ook bij het gezin.1 2 3 4 5 6 7