Header Mijn fotoreportages

Mijn fotoreportages

Fotoshoot met kinderen | Noord-Brabant

Dit was een fotoshoot op een warme woensdagmiddag. De kinderen vers van school en jongste goed uitgerust. Later kwam papa nog aanrijden vanuit werk met hun hond (met snoet wapperend uit het autoraampje) want zij horen natuurlijk ook bij het gezin.

Gezinsfotoshoot in de duinen | Noord-Brabant

Voor mijn fotocamera deze keer weer Alice en Martin met hun tweeling Bjorn en Thijs en 'baby' Aaron. De jongens waren zo aan het veranderen dat papa en mama weer een fotoshoot wilden om deze periode in hun leven vast te laten leggen.

Ongeposeerde fotoshoot in Waalwijk

Dit is een gezin die ik vaker op de foto mag zetten. Deze keer weer in hun tuin waar er gerend, gevoetbald, geknuffeld en acrobatische kunsten gedaan kunnen worden. Vorig jaar was het al best pittig om alles vast te leggen maar nu de jongens groter zijn gaat alles nog sneller!

Zwangerschapsshoot op locatie | Loonse en Drunense Duinen

Dit stel heb ik vaker voor de lens gehad en ook al eerder in het gouden uur. We gaan dan wel een paar jaar terug voor de eerste keer want het begon bij de loveshoot een paar weken voor hun bruiloft. Een shoot die we niet snel vergeten omdat we toen steeds aangevallen werden door de muggen.

Baby fotoshoot thuis | Tilburg

Kijk dit lekkere mannetje eens! Dit is Mitch, het zoontje van Peggy en Niels van wie wij in 2017 (jeeh, waar blijft de tijd) de bruiloft hebben gefotografeerd. Tijdens de shoot is hij 4 maanden en dat is te merken want hij houdt alles goed in de gaten en de lachjes zijn geen toevallige maar hele bewuste tandeloze lachjes.

Fotoshoot met jong gezin

Bianca en Mirjam ken ik al een tijdje. Eind 2014 fotografeerden wij hun ja-woord en een paar maandjes later was ik weer bij ze om hun dochtertje Shanti te fotograferen. In hetzelfde bedje ligt nu hun 2e wondertje Jason.

Lifestyle newborn fotoshoot Oisterwijk

Jessica had bij haar babyshower een cadeaubon gekregen voor een fotoshoot en na een paar weken kreeg ik een mailtje dat ze ouders waren geworden van baby Lotte. In het mailtje zat een foto van een schattig baby'tje met roze wangetjes. Wat een dotje!

Fotoshoot bij HeuvelPark in Dongen

Deze familie was een paar dagen in Brabant en het plan was om naar de Loonse en Drunense duinen te gaan. Echter, het weer zat niet mee en dus kwamen we terecht bij HeuvelPark in Dongen. Maar hé, deze industriële locatie paste perfect bij deze familie!

Zangerschapsshoot Bosch en Duin Udenhout

Deze koude zwangerschapsshoot vond plaats bij Bosch & Duin waar je een natuurgebied aantreft die nooit hetzelfde is. Trotse aanstaande ouders zijn Amy en Roel, een stel die ik in april 2018 ook voor de lens had. We waren in hetzelfde natuurgebied maar toen was het voor een fotoshoot op de dag van hun geregistreerd partnerschap.

Loveshoot Roestelberg Kaatsheuvel

Annebel en Remco zijn 2 jaar samen en Remco liet doorschemeren dat hij vond dat hij maar weinig foto's van hun samen had. Dat bracht haar op het idee om een fotograaf te zoeken en zo kwamen ze bij mij terecht. Ze komen niet uit de buurt en vertrouwden mij er op dat de Loonse en Drunense Duinen een fijne plek zou zijn voor een fotoshoot.

Loveshoot Strabrechtse heide

Nog een paar weekjes en dan gaan Saskia en Pascal trouwen! Voordat de grote dag zou aanbreken wilden ze nog een loveshoot. Normaal doe ik alle fotoshoots alleen maar Michael gaat mee als het om een loveshoot van een bruidspaar van ons gaat. Dan zien we elkaar weer even en dat wel zo fijn.

Foto reportage Loonse Drunense Duinen

Anita is zwanger van haar tweede kindje en wilde dit vast laten leggen op foto. Bij hun dochter hadden ze een fotoshoot in een studio gedaan maar wilde deze keer een fotoshoot in de natuur. Ze komen niet uit de omgeving maar omdat ze bij de Beekse Bergen zouden verblijven konden ze mooi hun verblijf combineren met een shoot in de Loonse en Drunense duinen.1 2 3 4 5 6 7