Header Mijn fotoreportages

Mijn fotoreportages

Fotoshoot tijdens een avontuur | Drunense Duinen

Fotoshoot tijdens een avontuur | Drunense DuinenDeze familie wilde geen geposeerde foto's van hun gezin en daarom werd het een fotoshoot waarbij ze lekker hun gang gingen in de Drunense Duinen. Een plek waar genoeg te beleven valt; zeker jonge kinderen vinden het er fijn.
Day In The Life fotoshoot bij een familie uitje

Day In The Life fotoshoot bij een familie uitjeDeze familie had wat te vieren! De ouders waren 40 jaar getrouwd, en dit bracht hen bij IJsboerderij Jacobushoeve in Dorst. En omdat ze niet van poseren houden kozen ze voor een 'Day In The Life' reportage. Of beter gezegd, een 'Moment Of The Day' reportage. Terwijl zij genoten van het samen zijn br...
Fotograaf bij de doop van Lucas

Fotograaf bij de doop van LucasWij mogen Jolanda en Berry intussen wel vaste klanten noemen; niet alleen hebben wij de zwangerschappen van hun 1e kind Tim en van Lucas mogen vastleggen, maar ook de doop van Tim is door ons vastgelegd. En nu was het de beurt aan Lucas om dit sacrament te ontvangen. Erg leuk natuurlijk als wij dan ...
Fotoshoot met jonge kinderen

Fotoshoot met jonge kinderenWat leuk om weer een berichtje van Noortje en Ger te krijgen! Ze waren deze keer ouders geworden van een meisje. Dominique was al een paar weken oud en ze wilden het gezin opnieuw vast laten leggen. Dat kom ik natuurlijk graag doen en ik was ook wel benieuwd hoe Stan zich ontwikkeld had. Die had ik ...
Fotoshoot van een jong gezin | Bergeijk

Fotoshoot van een jong gezin | BergeijkIlse en Niels zijn trotse ouders geworden van baby Ties! Ze hadden al vroeg laten weten dat ze een babyshoot zouden willen als de kleine geboren zou zijn. Heel erg leuk want bij dit stel hebben we ook de bruiloft gefotografeerd. En kijk ze nu eens, 3 jaar later een prachtig huis dat ze zelf gebouwd ...
Ongedwongen fotoshoot in het gouden uur

Ongedwongen fotoshoot in het gouden uur1 van de mooiste momenten op een dag qua natuurlijk licht is tijdens het gouden uur; ofwel de avond zon. En omdat Daniƫlle als fotografe ook weg is van dit licht hadden we een fotoshoot in de avond gepland. Eigenlijk rond bedtijd van hun zoontje Guus maar dat zou geen probleem zijn.
Familie fotoshoot in Eindhoven

Familie fotoshoot in EindhovenDe familieshoot van deze familie uit Eindhoven werd bijna 2 jaar geleden door de dochters aan hun jarige moeder gegeven. Doordat er tweemaal een familie uitbreiding op komst was vond deze shoot nu pas plaats. Met 2 kleinkinderen rijker hadden we afgesproken bij de Philips Pluktuin in Eindhoven.
Familie fotoshoot bij de Efteling | Bosrijk

Familie fotoshoot bij de Efteling | BosrijkWat een super gezellige familie fotoshoot was dit bij Bosrijk! Deze familie had wat te vieren, want het oudste stel van deze familie is al 60 jaar getrouwd; een diamanten bruiloft dus! Reden genoeg om samen te komen en een paar dagen te genieten in de Efteling.
Familieshoot in Oisterwijk

Familieshoot in OisterwijkOisterwijk is een meisje rijker en ze draagt de gezellige naam Maite. De ouders wilden hun nieuw samengestelde gezin graag weer op de foto zetten, iets wat ze ook gedaan hadden toen hun oudste dochter Yinthe geboren was. Nu kon Yinthe, als oudste zus, de fotoshoot bewust mee maken.
Day In The Life fotografie | Oss

Day In The Life fotografie | OssAlice en Martin hadden al een babyshoot van een uur in de planning staan, maar omdat ze toch liever een Day In The Life reportage wilden hebben ze er een uur bijgeboekt. 2 uur is ook precies lang genoeg om hun leven van nu met hun tweeling in beeld te brengen.
Zwangerschapsfotograaf | Brabant

Zwangerschapsfotograaf | BrabantHet zijn de laatste loodjes van de zwangerschap van Thania, dus werd het tijd voor een fotoshoot! De shoot stond gepland op een zondag die in de weersverwachtingen steeds kouder en natter werd. Uiteindelijk reden genoeg om de fotoshoot te verplaatsen.
Zwangerschapsshoot Loonse en Drunense Duinen

Zwangerschapsshoot Loonse en Drunense DuinenNina is met verlof en dat gaf haar de rust om op zoek te gaan naar een zwangerschapsfotograaf om haar mooie buik te fotograferen. Ergens was ze bang dat ze al te laat was omdat ze vaak op sites las dat een zwangerschapshoot tot een zwangerschap van 36 weken is. Maar dat is een indicatie van wanneer ...1 2 3 4 5 6 7