background

Earlybirds fotograaf | Tilburg | baby Vic

Earlybirds: Vic

21 juni 2017


Vic is bij een zwangerschap van 33 weken en 2 dagen geboren in Tilburg. Te vroeg om sterk het leven te beginnen. Gelukkig was deze vroege geboorte geen verrassing voor zijn ouders. Vic's oudere broer Melle was ook te vroeg geboren door een afwijking in de baarmoeder van Els. Tijdens de zwangerschap hadden de ouders zich goed laten inlichten en kozen bewust voor het TweeSteden ziekenhuis in Tilburg.

Deze keuze werd voornamelijk gemaakt doordat je als ouders een eigen kamer krijgt samen met je kindje. Als ouder wil je bij je kindje zijn als ze hem of haar behandelen en verzorgen. Zelf kom ik ook graag in Tilburg. Niet alleen zijn hier mijn eigen kinderen geboren maar ook omdat de kamers lekker groot en licht zijn.

Vic lag in zijn bedje te slapen, al opende hij zijn ogen zo nu en dan. Vanaf zijn geboorte gaat het, naar omstandigheden, goed met hem. Al snel mocht hij na zijn geboorte uit de couveuse en had hij zelf de kracht om zelfstandig te ademen. Hij drinkt ook bij zijn moeder en krijgt de rest van zijn voeding via een sonde. Tijdens de shoot voedde zij haar kind en gaf zijn vader de rest van zijn voeding. Melle keek aandachtig naar wat er gebeurde. Melle is een mama's kindje en moet soms nog wennen aan de situatie maar een aai over de bol en een paar lekkere kusjes heeft hij wel over voor zijn broertje. En Vic, die ligt er heerlijk voldaan bij en laat het allemaal gebeuren. Dadelijk als ze thuis zijn zal de voeding nog zo aangevuld worden want Els kan de sondevoeding zelfstandig geven en dat is de reden dat ze over een paar dagen naar huis mogen. Dan kan de familie weer herenigd worden want Els is vanaf de geboorte in het ziekenhuis gebleven.

Ik wens jullie samen veel geluk! Vic, goed drinken met dit warme weer ;-)


Earlybirds fotograaf | Tilburg | baby VicEarlybirds fotograaf | Tilburg | baby VicEarlybirds fotograaf | Tilburg | baby VicEarlybirds fotograaf | Tilburg | baby VicEarlybirds fotograaf | Tilburg | baby VicEarlybirds fotograaf | Tilburg | baby VicEarlybirds fotograaf | Tilburg | baby VicEarlybirds fotograaf | Tilburg | baby VicEarlybirds fotograaf | Tilburg | baby VicEarlybirds fotograaf | Tilburg | baby VicEarlybirds fotograaf | Tilburg | baby VicEarlybirds fotograaf | Tilburg | baby VicEarlybirds fotograaf | Tilburg | baby VicEarlybirds fotograaf | Tilburg | baby VicEarlybirds fotograaf | Tilburg | baby VicEarlybirds fotograaf | Tilburg | baby VicEarlybirds fotograaf | Tilburg | baby VicEarlybirds fotograaf | Tilburg | baby Vic
293

Earlybirds: Vic's adresjes

Stichting Earlybirds:www.earlybirds.nl

Bekijk ook eens mijn andere blogjes