Earlybirds fotograaf | Tilburg | baby Vic

Scroll naar beneden

Earlybirds: Vic

21 juni 2017

Vic is bij een zwangerschap van 33 weken en 2 dagen geboren in Tilburg. Te vroeg om sterk het leven te beginnen. Gelukkig was deze vroege geboorte geen verrassing voor zijn ouders. Vic's oudere broer Melle was ook te vroeg geboren door een afwijking in de baarmoeder van Els. Tijdens de zwangerschap hadden de ouders zich goed laten inlichten en kozen bewust voor het TweeSteden ziekenhuis in Tilburg.

Deze keuze werd voornamelijk gemaakt doordat je als ouders een eigen kamer krijgt samen met je kindje. Als ouder wil je bij je kindje zijn als ze hem of haar behandelen en verzorgen. Zelf kom ik ook graag in Tilburg. Niet alleen zijn hier mijn eigen kinderen geboren maar ook omdat de kamers lekker groot en licht zijn.

Vic lag in zijn bedje te slapen, al opende hij zijn ogen zo nu en dan. Vanaf zijn geboorte gaat het, naar omstandigheden, goed met hem. Al snel mocht hij na zijn geboorte uit de couveuse en had hij zelf de kracht om zelfstandig te ademen. Hij drinkt ook bij zijn moeder en krijgt de rest van zijn voeding via een sonde. Tijdens de shoot voedde zij haar kind en gaf zijn vader de rest van zijn voeding. Melle keek aandachtig naar wat er gebeurde. Melle is een mama's kindje en moet soms nog wennen aan de situatie maar een aai over de bol en een paar lekkere kusjes heeft hij wel over voor zijn broertje. En Vic, die ligt er heerlijk voldaan bij en laat het allemaal gebeuren. Dadelijk als ze thuis zijn zal de voeding nog zo aangevuld worden want Els kan de sondevoeding zelfstandig geven en dat is de reden dat ze over een paar dagen naar huis mogen. Dan kan de familie weer herenigd worden want Els is vanaf de geboorte in het ziekenhuis gebleven.

Ik wens jullie samen veel geluk! Vic, goed drinken met dit warme weer ;-)
Earlybirds fotograaf | Tilburg | baby Vic Earlybirds fotograaf | Tilburg | baby Vic Earlybirds fotograaf | Tilburg | baby Vic Earlybirds fotograaf | Tilburg | baby Vic Earlybirds fotograaf | Tilburg | baby Vic Earlybirds fotograaf | Tilburg | baby Vic Earlybirds fotograaf | Tilburg | baby Vic Earlybirds fotograaf | Tilburg | baby Vic Earlybirds fotograaf | Tilburg | baby Vic Earlybirds fotograaf | Tilburg | baby Vic Earlybirds fotograaf | Tilburg | baby Vic Earlybirds fotograaf | Tilburg | baby Vic Earlybirds fotograaf | Tilburg | baby Vic Earlybirds fotograaf | Tilburg | baby Vic Earlybirds fotograaf | Tilburg | baby Vic Earlybirds fotograaf | Tilburg | baby Vic Earlybirds fotograaf | Tilburg | baby Vic Earlybirds fotograaf | Tilburg | baby Vic
293

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Fotoreportage voor Stichting Earlybirds

Fotoreportage voor Stichting Earlybirds

Door een losgelaten placenta werd Stijn met een spoed keizersnee geboren bij een zwangerschap van 32 weken. Dat is natuurlijk te vroeg en hij moest daarom na zijn geboorte in het ETZ in Tilburg naar het ziekenhuis in Veldhoven. Maar daar bleek hij na een dag observatie toch een hele sterke knul te zijn. En voordat zijn moeder goed en wel gesetteld was in Veldhoven mochten ze beide weer terug naar Tilburg. Alleen maar fijn omdat ze ook in deze stad wonen.....
lees verder →
Kopfoto Stichting Earlybirds | JBZ Den Bosch

Stichting Earlybirds | JBZ Den Bosch

Dit is Baby Jim, geboren bij een zwangerschap van 28 weken en 5 dagen. Wat harde buiken leken te zijn, bleken weeën en was er geen tijd meer om naar Veldhoven te rijden om in het Máxima MC te bevallen waar ze een Neonatale Intensive Care Unit hebben. De doktoren van dat ziekenhuis kwamen naar het JBZ in Den-Bosch om bij de bevalling aanwezig te zijn.....
lees verder →
Kopfoto Stichting Earlybirds | ETZ Tilburg

Stichting Earlybirds | ETZ Tilburg

Deze keer had ik een hele bijzondere reportage te fotograferen voor Stichting Earlybirds! Normaal moeten de kindjes die ik gefotografeerd heb nog een tijdje in het ziekenhuis aansterken. Maar bij deze reportage kwam het zo uit dat ik samen met de baby's de draaideur van het ziekenhuis verliet; een moment die voor de ouders zo mooi is!....
lees verder →