Earlybirds fotograaf | Tilburg | baby Vic

Scroll naar beneden

Earlybirds: Vic

21 juni 2017

Vic is bij een zwangerschap van 33 weken en 2 dagen geboren in Tilburg. Te vroeg om sterk het leven te beginnen. Gelukkig was deze vroege geboorte geen verrassing voor zijn ouders. Vic's oudere broer Melle was ook te vroeg geboren door een afwijking in de baarmoeder van Els. Tijdens de zwangerschap hadden de ouders zich goed laten inlichten en kozen bewust voor het TweeSteden ziekenhuis in Tilburg.

Deze keuze werd voornamelijk gemaakt doordat je als ouders een eigen kamer krijgt samen met je kindje. Als ouder wil je bij je kindje zijn als ze hem of haar behandelen en verzorgen. Zelf kom ik ook graag in Tilburg. Niet alleen zijn hier mijn eigen kinderen geboren maar ook omdat de kamers lekker groot en licht zijn.

Vic lag in zijn bedje te slapen, al opende hij zijn ogen zo nu en dan. Vanaf zijn geboorte gaat het, naar omstandigheden, goed met hem. Al snel mocht hij na zijn geboorte uit de couveuse en had hij zelf de kracht om zelfstandig te ademen. Hij drinkt ook bij zijn moeder en krijgt de rest van zijn voeding via een sonde. Tijdens de shoot voedde zij haar kind en gaf zijn vader de rest van zijn voeding. Melle keek aandachtig naar wat er gebeurde. Melle is een mama's kindje en moet soms nog wennen aan de situatie maar een aai over de bol en een paar lekkere kusjes heeft hij wel over voor zijn broertje. En Vic, die ligt er heerlijk voldaan bij en laat het allemaal gebeuren. Dadelijk als ze thuis zijn zal de voeding nog zo aangevuld worden want Els kan de sondevoeding zelfstandig geven en dat is de reden dat ze over een paar dagen naar huis mogen. Dan kan de familie weer herenigd worden want Els is vanaf de geboorte in het ziekenhuis gebleven.

Ik wens jullie samen veel geluk! Vic, goed drinken met dit warme weer ;-)
Earlybirds fotograaf | Tilburg | baby Vic
Earlybirds fotograaf | Tilburg | baby Vic
Earlybirds fotograaf | Tilburg | baby Vic
Earlybirds fotograaf | Tilburg | baby Vic
Earlybirds fotograaf | Tilburg | baby Vic
Earlybirds fotograaf | Tilburg | baby Vic
Earlybirds fotograaf | Tilburg | baby Vic
Earlybirds fotograaf | Tilburg | baby Vic
Earlybirds fotograaf | Tilburg | baby Vic
Earlybirds fotograaf | Tilburg | baby Vic
Earlybirds fotograaf | Tilburg | baby Vic
Earlybirds fotograaf | Tilburg | baby Vic
Earlybirds fotograaf | Tilburg | baby Vic
Earlybirds fotograaf | Tilburg | baby Vic
Earlybirds fotograaf | Tilburg | baby Vic
Earlybirds fotograaf | Tilburg | baby Vic
Earlybirds fotograaf | Tilburg | baby Vic
Earlybirds fotograaf | Tilburg | baby Vic
293

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Fotograaf Den Bosch voor Stichting Earlybirds

Fotograaf Den Bosch voor Stichting Earlybirds

Voor deze fotoreportage reed ik naar het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) in Den Bosch. Siep was overgeplaatst van het Radbout Ziekenhuis en lag nu dichter bij huis. Dit mannetjes was geboren met een zwangerschap van 31 weken en 3 dagen en dit alles zonder enige verklaarbare reden. Gelukkig deed hij het meteen erg goed en krijgt nu alle verzorging om goed aan te sterken.....
lees verder →
Kopfoto Fotograaf in Tilburg | Earlybirds | Max en Rox

Fotograaf in Tilburg | Earlybirds | Max en Rox

Deze keer twee Earlybirdjes in Tilburg die 1 dag na de shoot naar huis mochten. Precies op de dag dat hun moeder was uitgerekend mochten ze naar huis. Rox en Max zijn dan al 12 weken oud en hebben al veel meegemaakt in hun leven. Maar nu zijn het twee sterke kereltjes met ieder een eigen karakter.....
lees verder →
Kopfoto Earlybirds fotograaf | Den-bosch | JBZ |  Olivier

Earlybirds fotograaf | Den-bosch | JBZ | Olivier

Voor Stichting Earlybirds ben ik op pad geweest voor Olivier, een mannetje die precies 10 weken oud was op de dag van de reportage. In deze 10 weken heeft hij al in 3 ziekenhuizen gelegen. Niet omdat het minder goed met hem ging maar om bij zijn tweelingbroertje Laurens te zijn. Laurens is een mannetje die te fragiel was voor de complicaties die bij een operatie optraden. 3 weken na zijn operatie heeft hij gevochten maar is in de armen van zijn ouders overleden. Een verdrietig verhaal.....
lees verder →