Earlybirds fotograaf | Tilburg | baby Vic

Scroll naar beneden

Earlybirds: Vic

21 juni 2017

Vic is bij een zwangerschap van 33 weken en 2 dagen geboren in Tilburg. Te vroeg om sterk het leven te beginnen. Gelukkig was deze vroege geboorte geen verrassing voor zijn ouders. Vic's oudere broer Melle was ook te vroeg geboren door een afwijking in de baarmoeder van Els. Tijdens de zwangerschap hadden de ouders zich goed laten inlichten en kozen bewust voor het TweeSteden ziekenhuis in Tilburg.

Deze keuze werd voornamelijk gemaakt doordat je als ouders een eigen kamer krijgt samen met je kindje. Als ouder wil je bij je kindje zijn als ze hem of haar behandelen en verzorgen. Zelf kom ik ook graag in Tilburg. Niet alleen zijn hier mijn eigen kinderen geboren maar ook omdat de kamers lekker groot en licht zijn.

Vic lag in zijn bedje te slapen, al opende hij zijn ogen zo nu en dan. Vanaf zijn geboorte gaat het, naar omstandigheden, goed met hem. Al snel mocht hij na zijn geboorte uit de couveuse en had hij zelf de kracht om zelfstandig te ademen. Hij drinkt ook bij zijn moeder en krijgt de rest van zijn voeding via een sonde. Tijdens de shoot voedde zij haar kind en gaf zijn vader de rest van zijn voeding. Melle keek aandachtig naar wat er gebeurde. Melle is een mama's kindje en moet soms nog wennen aan de situatie maar een aai over de bol en een paar lekkere kusjes heeft hij wel over voor zijn broertje. En Vic, die ligt er heerlijk voldaan bij en laat het allemaal gebeuren. Dadelijk als ze thuis zijn zal de voeding nog zo aangevuld worden want Els kan de sondevoeding zelfstandig geven en dat is de reden dat ze over een paar dagen naar huis mogen. Dan kan de familie weer herenigd worden want Els is vanaf de geboorte in het ziekenhuis gebleven.

Ik wens jullie samen veel geluk! Vic, goed drinken met dit warme weer ;-)
Earlybirds fotograaf | Tilburg | baby Vic
Earlybirds fotograaf | Tilburg | baby Vic
Earlybirds fotograaf | Tilburg | baby Vic
Earlybirds fotograaf | Tilburg | baby Vic
Earlybirds fotograaf | Tilburg | baby Vic
Earlybirds fotograaf | Tilburg | baby Vic
Earlybirds fotograaf | Tilburg | baby Vic
Earlybirds fotograaf | Tilburg | baby Vic
Earlybirds fotograaf | Tilburg | baby Vic
Earlybirds fotograaf | Tilburg | baby Vic
Earlybirds fotograaf | Tilburg | baby Vic
Earlybirds fotograaf | Tilburg | baby Vic
Earlybirds fotograaf | Tilburg | baby Vic
Earlybirds fotograaf | Tilburg | baby Vic
Earlybirds fotograaf | Tilburg | baby Vic
Earlybirds fotograaf | Tilburg | baby Vic
Earlybirds fotograaf | Tilburg | baby Vic
Earlybirds fotograaf | Tilburg | baby Vic
293

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Stichting Earlybirds | ETZ Tilburg

Stichting Earlybirds | ETZ Tilburg

Deze keer had ik een hele bijzondere reportage te fotograferen voor Stichting Earlybirds! Normaal moeten de kindjes die ik gefotografeerd heb nog een tijdje in het ziekenhuis aansterken. Maar bij deze reportage kwam het zo uit dat ik samen met de baby's de draaideur van het ziekenhuis verliet; een moment die voor de ouders zo mooi is!....
lees verder →
Kopfoto Earlybirds fotoreportage bij ETZ | Tilburg

Earlybirds fotoreportage bij ETZ | Tilburg

Hierbij een reportage die ik gemaakt heb voor stichting Earlybirds bij het ETZ in Tilburg. Baby Lauren werd daar bij een zwangerschap van 34 weken geboren en moet daar aansterken voordat ze naar huis mag. Een fijn plekje waar goed voor haar gezorgd wordt.....
lees verder →
Kopfoto Earlybirds fotoreportage bij JBZ | Den-bosch

Earlybirds fotoreportage bij JBZ | Den-bosch

Voor de Earlybirds fotoreportage had ik al contact met de ouders van Bas. Rian was zwanger van de tweede en wilde graag weer een newbornshoot als de kleine geboren zou zijn. Een week later kreeg ik een mailtje met het bericht dat Bas, na een zwangerschap van 32 weken, al geboren was. Omdat ze wisten dat ik ook voor Earlybirds fotografeer hadden ze mijn naam gemeld bij de aanvraag van de fotoshoot. Natuurlijk heel erg leuk om deze shoot voor hun te mogen verzorgen, want de ouders ken ik niet alleen van de newbornshoot van hun zoontje Axel; wij hebben ook hun bruiloft ook gefotografeerd!....
lees verder →