Fotograaf in Tilburg | Earlybirds | Max en Rox

Scroll naar beneden

Earlybirds: Max en Rox

31 oktober 2017

Deze keer twee Earlybirdjes in Tilburg die 1 dag na de shoot naar huis mochten. Precies op de dag dat hun moeder was uitgerekend mochten ze naar huis. Rox en Max zijn dan al 12 weken oud en hebben al veel meegemaakt in hun leven. Maar nu zijn het twee sterke kereltjes met ieder een eigen karakter.

Toen de moeder 28 weken zwanger was werd het Tweeling Transfusie Syndroom bij haar ontdekt. Hierdoor had Rox een groei achterstand omdat Max alle voedingstoffen van hem afnam. De beste optie was om de bevalling in te zetten zodat Rox geholpen kon worden. Omdat de moeder in Leiden was voor dit onderzoek zijn ze daar ook geboren bij een zwangerschap van 28 weken en 2 dagen. De ouders hebben een spannende tijd achter de rug waarbij de tweeling in verschillende ziekenhuizen hebben gelegen.

Gelukkig zijn ze nu zo sterk dat ze naar huis mogen en durven de ouders te genieten. Beide zijn helemaal gek op de kleine mannetjes en er wordt volop geknuffeld als ik er ben. Max is duidelijk de grootste maar je kan zien dat het een eeneiige tweeling is. Via max weet je hoe Rox er over een paar weken uit ziet en via Rox weet je hoe Max er een paar weken geleden uit zag :-)

Ik wens jullie veel sterkte en liefde toe.
Fotograaf in Tilburg | Earlybirds | Max en Rox Fotograaf in Tilburg | Earlybirds | Max en Rox Fotograaf in Tilburg | Earlybirds | Max en Rox Fotograaf in Tilburg | Earlybirds | Max en Rox Fotograaf in Tilburg | Earlybirds | Max en Rox Fotograaf in Tilburg | Earlybirds | Max en Rox Fotograaf in Tilburg | Earlybirds | Max en Rox Fotograaf in Tilburg | Earlybirds | Max en Rox Fotograaf in Tilburg | Earlybirds | Max en Rox Fotograaf in Tilburg | Earlybirds | Max en Rox Fotograaf in Tilburg | Earlybirds | Max en Rox Fotograaf in Tilburg | Earlybirds | Max en Rox Fotograaf in Tilburg | Earlybirds | Max en Rox Fotograaf in Tilburg | Earlybirds | Max en Rox Fotograaf in Tilburg | Earlybirds | Max en Rox Fotograaf in Tilburg | Earlybirds | Max en Rox
322

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Earlybirds fotoreportage bij JBZ | Den-bosch

Earlybirds fotoreportage bij JBZ | Den-bosch

Voor de Earlybirds fotoreportage had ik al contact met de ouders van Bas. Rian was zwanger van de tweede en wilde graag weer een newbornshoot als de kleine geboren zou zijn. Een week later kreeg ik een mailtje met het bericht dat Bas, na een zwangerschap van 32 weken, al geboren was. Omdat ze wisten dat ik ook voor Earlybirds fotografeer hadden ze mijn naam gemeld bij de aanvraag van de fotoshoot. Natuurlijk heel erg leuk om deze shoot voor hun te mogen verzorgen, want de ouders ken ik niet alleen van de newbornshoot van hun zoontje Axel; wij hebben ook hun bruiloft ook gefotografeerd!....
lees verder →
Kopfoto Fotoreportage voor Stichting Earlybirds

Fotoreportage voor Stichting Earlybirds

Door een losgelaten placenta werd Stijn met een spoed keizersnee geboren bij een zwangerschap van 32 weken. Dat is natuurlijk te vroeg en hij moest daarom na zijn geboorte in het ETZ in Tilburg naar het ziekenhuis in Veldhoven. Maar daar bleek hij na een dag observatie toch een hele sterke knul te zijn. En voordat zijn moeder goed en wel gesetteld was in Veldhoven mochten ze beide weer terug naar Tilburg. Alleen maar fijn omdat ze ook in deze stad wonen.....
lees verder →
Kopfoto Stichting Earlybirds | ETZ Tilburg

Stichting Earlybirds | ETZ Tilburg

Deze keer had ik een hele bijzondere reportage te fotograferen voor Stichting Earlybirds! Normaal moeten de kindjes die ik gefotografeerd heb nog een tijdje in het ziekenhuis aansterken. Maar bij deze reportage kwam het zo uit dat ik samen met de baby's de draaideur van het ziekenhuis verliet; een moment die voor de ouders zo mooi is!....
lees verder →