Fotograaf in Tilburg | Earlybirds | Max en Rox

Scroll naar beneden

Earlybirds: Max en Rox

31 oktober 2017

Deze keer twee Earlybirdjes in Tilburg die 1 dag na de shoot naar huis mochten. Precies op de dag dat hun moeder was uitgerekend mochten ze naar huis. Rox en Max zijn dan al 12 weken oud en hebben al veel meegemaakt in hun leven. Maar nu zijn het twee sterke kereltjes met ieder een eigen karakter.

Toen de moeder 28 weken zwanger was werd het Tweeling Transfusie Syndroom bij haar ontdekt. Hierdoor had Rox een groei achterstand omdat Max alle voedingstoffen van hem afnam. De beste optie was om de bevalling in te zetten zodat Rox geholpen kon worden. Omdat de moeder in Leiden was voor dit onderzoek zijn ze daar ook geboren bij een zwangerschap van 28 weken en 2 dagen. De ouders hebben een spannende tijd achter de rug waarbij de tweeling in verschillende ziekenhuizen hebben gelegen.

Gelukkig zijn ze nu zo sterk dat ze naar huis mogen en durven de ouders te genieten. Beide zijn helemaal gek op de kleine mannetjes en er wordt volop geknuffeld als ik er ben. Max is duidelijk de grootste maar je kan zien dat het een eeneiige tweeling is. Via max weet je hoe Rox er over een paar weken uit ziet en via Rox weet je hoe Max er een paar weken geleden uit zag :-)

Ik wens jullie veel sterkte en liefde toe.
Fotograaf in Tilburg | Earlybirds | Max en Rox
Fotograaf in Tilburg | Earlybirds | Max en Rox
Fotograaf in Tilburg | Earlybirds | Max en Rox
Fotograaf in Tilburg | Earlybirds | Max en Rox
Fotograaf in Tilburg | Earlybirds | Max en Rox
Fotograaf in Tilburg | Earlybirds | Max en Rox
Fotograaf in Tilburg | Earlybirds | Max en Rox
Fotograaf in Tilburg | Earlybirds | Max en Rox
Fotograaf in Tilburg | Earlybirds | Max en Rox
Fotograaf in Tilburg | Earlybirds | Max en Rox
Fotograaf in Tilburg | Earlybirds | Max en Rox
Fotograaf in Tilburg | Earlybirds | Max en Rox
Fotograaf in Tilburg | Earlybirds | Max en Rox
Fotograaf in Tilburg | Earlybirds | Max en Rox
Fotograaf in Tilburg | Earlybirds | Max en Rox
Fotograaf in Tilburg | Earlybirds | Max en Rox
322

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Earlybirds fotograaf | Den-bosch | JBZ |  Olivier

Earlybirds fotograaf | Den-bosch | JBZ | Olivier

Voor Stichting Earlybirds ben ik op pad geweest voor Olivier, een mannetje die precies 10 weken oud was op de dag van de reportage. In deze 10 weken heeft hij al in 3 ziekenhuizen gelegen. Niet omdat het minder goed met hem ging maar om bij zijn tweelingbroertje Laurens te zijn. Laurens is een mannetje die te fragiel was voor de complicaties die bij een operatie optraden. 3 weken na zijn operatie heeft hij gevochten maar is in de armen van zijn ouders overleden. Een verdrietig verhaal.....
lees verder →
Kopfoto Fotograaf Den Bosch voor Stichting Earlybirds

Fotograaf Den Bosch voor Stichting Earlybirds

Voor deze fotoreportage reed ik naar het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) in Den Bosch. Siep was overgeplaatst van het Radbout Ziekenhuis en lag nu dichter bij huis. Dit mannetjes was geboren met een zwangerschap van 31 weken en 3 dagen en dit alles zonder enige verklaarbare reden. Gelukkig deed hij het meteen erg goed en krijgt nu alle verzorging om goed aan te sterken.....
lees verder →
Kopfoto Earlybirds fotoreportage bij ETZ | Tilburg

Earlybirds fotoreportage bij ETZ | Tilburg

Hierbij een reportage die ik gemaakt heb voor stichting Earlybirds bij het ETZ in Tilburg. Baby Lauren werd daar bij een zwangerschap van 34 weken geboren en moet daar aansterken voordat ze naar huis mag. Een fijn plekje waar goed voor haar gezorgd wordt.....
lees verder →