Familieshoot bij De Tramkade in Den Bosch

Scroll naar beneden

09 december 2017

De Tramkade in Den Bosch was mij al bekend want ik had er al een keer rondgelopen en daarbij toffe industriële plekjes gezien. Maar ik had er nog geen fotoshoot gedaan. Dus toen Kyril mij enthousiast belde over de locatie die ze in gedachte had werd ik ook meteen enthousiast! Dit was inderdaad de plek om haar nieuwe samengesteld gezin met twee doerakken op de foto te zetten!

Dennis en Coen houden van dollen en een studio vond Kyril geen optie. Nu ging ik er vanuit dat ik twee drukke kinderen op de foto moest zetten die liever niet stilstaan maar dat bleek helemaal niet zo te zijn. Die twee konden stilstaan en ontspannen in de lens kijken, elkaar lief vasthouden zonder dat ik het vroeg en lekker hangen en dollen met mama en Guido. Nadat we een rondje buiten hadden gedaan werd het tijd om op te warmen bij de super gezellige Espressobar & Stadskoffiebranderij Dasilva. Boven zaten nog geen mensen en konden we daar foto's maken. Wat een gave plek! Ruwe muren, kekke verlichting en kleurrijke zithoekjes!

Het is een serie geworden met veel afwisseling tussen geposeerd en lekker laten gaan. Die warme chocomel met slagroom hadden ze alle 4 dik verdiend! Jullie hebben het inderdaad erg fijn samen! Ik wens jullie samen veel geluk en pret.
Gezinsfoto bij de Tramkade in Den Bosch. Familieshoot bij De Tramkade in Den Bosch Familieshoot bij De Tramkade in Den Bosch Familieshoot in Den Bosch Fotoshoot van een gezin met twee jongens. Reportagefoto van man en vrouw bij  DaSilva Familieshoot bij De Tramkade in Den Bosch Familieshoot bij De Tramkade in Den Bosch Gezinsfoto bij  DaSilva bij de Tramkade Familieshoot in Den Bosch Familieshoot bij De Tramkade in Den Bosch Familieshoot bij De Tramkade in Den Bosch Familieshoot bij De Tramkade in Den Bosch Man en vrouw bij tegenlicht bij de lampen van DaSilva in Den Bosch. Reportage foto van twee broers bij DaSilva in Den Bosch. Familieshoot bij De Tramkade in Den Bosch Familie drinkt chocomel bij DaSilva in Den Bosch. Familieshoot in Den Bosch Familieshoot in Den Bosch
328

's adresjes:

Binnen locatie:   DaSilva in Den Bosch

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Familie fotoshoot in de natuur

Familie fotoshoot in de natuur

Steeds meer families kiezen bewust voor een fotoshoot in de natuur. De foto's worden er kleurrijker, gevarieerder en spontaner dan in een studio. Ook voor kleine kinderen is het veel prettiger. Tussendoor kunnen ze rennen en ontdekken. Met deze familie had ik afgesproken bij Surae, gelegen in de Leemputten bij Oosterhout. Een plek waar ik vaker geweest ben in verschillende seizoenen.....
lees verder →
Kopfoto Zwangerschapsfotografie in de natuur

Zwangerschapsfotografie in de natuur

Roxanne is zwanger! Een prachtige ronde buik is het bewijs ervan en omdat het iets bijzonders is wilde ze graag een zwangerschapsshoot. Het grappig is dat ze al op internet had rondgekeken voor een fotograaf en toen later bedacht dat haar bruidsfotograaf ook zwangerschappen fotografeert. ;-)....
lees verder →
Kopfoto Familie fotoshoot in Eindhoven

Familie fotoshoot in Eindhoven

De familieshoot van deze familie uit Eindhoven werd bijna 2 jaar geleden door de dochters aan hun jarige moeder gegeven. Doordat er tweemaal een familie uitbreiding op komst was vond deze shoot nu pas plaats. Met 2 kleinkinderen rijker hadden we afgesproken bij de Philips Pluktuin in Eindhoven.....
lees verder →