Familieshoot bij De Tramkade in Den Bosch

Scroll naar beneden

09 december 2017

De Tramkade in Den Bosch was mij al bekend want ik had er al een keer rondgelopen en daarbij toffe industriële plekjes gezien. Maar ik had er nog geen fotoshoot gedaan. Dus toen Kyril mij enthousiast belde over de locatie die ze in gedachte had werd ik ook meteen enthousiast! Dit was inderdaad de plek om haar nieuwe samengesteld gezin met twee doerakken op de foto te zetten!

Dennis en Coen houden van dollen en een studio vond Kyril geen optie. Nu ging ik er vanuit dat ik twee drukke kinderen op de foto moest zetten die liever niet stilstaan maar dat bleek helemaal niet zo te zijn. Die twee konden stilstaan en ontspannen in de lens kijken, elkaar lief vasthouden zonder dat ik het vroeg en lekker hangen en dollen met mama en Guido. Nadat we een rondje buiten hadden gedaan werd het tijd om op te warmen bij de super gezellige Espressobar & Stadskoffiebranderij Dasilva. Boven zaten nog geen mensen en konden we daar foto's maken. Wat een gave plek! Ruwe muren, kekke verlichting en kleurrijke zithoekjes!

Het is een serie geworden met veel afwisseling tussen geposeerd en lekker laten gaan. Die warme chocomel met slagroom hadden ze alle 4 dik verdiend! Jullie hebben het inderdaad erg fijn samen! Ik wens jullie samen veel geluk en pret.
Gezinsfoto bij de Tramkade in Den Bosch.
Familieshoot bij De Tramkade in Den Bosch
Familieshoot bij De Tramkade in Den Bosch
Familieshoot in Den Bosch
Fotoshoot van een gezin met twee jongens.
Reportagefoto van man en vrouw bij  DaSilva
Familieshoot bij De Tramkade in Den Bosch
Familieshoot bij De Tramkade in Den Bosch
Gezinsfoto bij  DaSilva bij de Tramkade
Familieshoot in Den Bosch
Familieshoot bij De Tramkade in Den Bosch
Familieshoot bij De Tramkade in Den Bosch
Familieshoot bij De Tramkade in Den Bosch
Man en vrouw bij tegenlicht bij de lampen van DaSilva in Den Bosch.
Reportage foto van twee broers bij DaSilva in Den Bosch.
Familieshoot bij De Tramkade in Den Bosch
Familie drinkt chocomel bij DaSilva in Den Bosch.
Familieshoot in Den Bosch
Familieshoot in Den Bosch
328

's adresjes:

Binnen locatie:
DaSilva in Den Bosch

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Zwangerschaps fotoshoot in Brabant

Zwangerschaps fotoshoot in Brabant

Joyce en Bas verwachten half augustus hun eerst kindje en wilden de zwangerschap graag gefotografeerd hebben. De locatie werd Landgoed Bosch & Duin en Joyce was toen 35 weken zwanger. Het is altijd afwachten hoe fit de zwangere vrouw is maar ze nam ferme stappen de zandheuvel op!....
lees verder →
Kopfoto Familie fotoshoot Loonse en Drunense Duinen

Familie fotoshoot Loonse en Drunense Duinen

Opa en oma zijn weer toe aan nieuwe foto's! Omdat ze foto's met een witte achtergrond niet mooi vinden op hun muur kozen ze er voor om deze foto's in de natuur te maken en het werd een fotoshoot in de Loonsche en Drunense duinen in Kaatsheuvel!....
lees verder →
Kopfoto Loveshoot bij avondlicht | Brabant

Loveshoot bij avondlicht | Brabant

Dorine en Joost gaan volgend jaar trouwen! Deze dag mogen Michael en ik vastleggen maar daarnaast wilden ze ook graag een loveshoot. Ze gaan misschien een foto voor hun uitnodig gebruiken of om andere dingen op hun bruiloft aan te kleden. Slim bedacht!....
lees verder →