Familieshoot bij De Tramkade in Den Bosch

Gezinsfoto met twee jongens.

09 december 2017

De Tramkade in Den Bosch was mij al bekend want ik had er al een keer rondgelopen en daarbij toffe industriële plekjes gezien. Maar ik had er nog geen fotoshoot gedaan. Dus toen Kyril mij enthousiast belde over de locatie die ze in gedachte had werd ik ook meteen enthousiast! Dit was inderdaad de plek om haar nieuwe samengesteld gezin met twee doerakken op de foto te zetten!

Dennis en Coen houden van dollen en een studio vond Kyril geen optie. Nu ging ik er vanuit dat ik twee drukke kinderen op de foto moest zetten die liever niet stilstaan maar dat bleek helemaal niet zo te zijn. Die twee konden stilstaan en ontspannen in de lens kijken, elkaar lief vasthouden zonder dat ik het vroeg en lekker hangen en dollen met mama en Guido. Nadat we een rondje buiten hadden gedaan werd het tijd om op te warmen bij de super gezellige Espressobar & Stadskoffiebranderij Dasilva. Boven zaten nog geen mensen en konden we daar foto's maken. Wat een gave plek! Ruwe muren, kekke verlichting en kleurrijke zithoekjes!

Het is een serie geworden met veel afwisseling tussen geposeerd en lekker laten gaan. Die warme chocomel met slagroom hadden ze alle 4 dik verdiend! Jullie hebben het inderdaad erg fijn samen! Ik wens jullie samen veel geluk en pret.
Gezinsfoto bij de Tramkade in Den Bosch.
Familieshoot bij De Tramkade in Den Bosch
Familieshoot bij De Tramkade in Den Bosch
Familieshoot in Den Bosch
Fotoshoot van een gezin met twee jongens.
Reportagefoto van man en vrouw bij  DaSilva
Familieshoot bij De Tramkade in Den Bosch
Familieshoot bij De Tramkade in Den Bosch
Gezinsfoto bij  DaSilva bij de Tramkade
Familieshoot in Den Bosch
Familieshoot bij De Tramkade in Den Bosch
Familieshoot bij De Tramkade in Den Bosch
Familieshoot bij De Tramkade in Den Bosch
Man en vrouw bij tegenlicht bij de lampen van DaSilva in Den Bosch.
Reportage foto van twee broers bij DaSilva in Den Bosch.
Familieshoot bij De Tramkade in Den Bosch
Familie drinkt chocomel bij DaSilva in Den Bosch.
Familieshoot in Den Bosch
Familieshoot in Den Bosch

's adresjes:

Binnen locatie:    DaSilva in Den Bosch


Bekijk ook eens onze andere blogjes

Familieshoot in de Drunense Duinen

Gezellige familie fotoshoot in Noord Brabant

Wat een super gezellige familie fotoshoot was dit! De Drunense Duinen in Noord Brabant voldeden weer prima als fotolocatie. Deze keer een gezin met grotere kinderen die elkaar erg goed konden hebben. Oh, en de vriend van de dochter was er ook bij maar die bleef soms braaf uit beeld. Gegrapt werd daarbij dat ze hem er dan niet af hoefden te knippen :-)....
lees verder →
Lifestyle shoot op thuis.

Newborn fotografie Etten-Leur

Bij Sandy en Cees is er weer een baby geboren, dus Etten-Leur is weer een knappe jongen rijker! Bij zijn zus Zoë had ik ook een newborn shoot gedaan en toen ik in de box keek zag ik meteen gelijkenis. Daar lag hetzelfde mooie product in jongetjes editie.....
lees verder →
Kopfoto Fotoshoot met vriendinnen in Brabant

Fotoshoot met vriendinnen in Brabant

Joëlle is 18 geworden en haar moeder had voor haar een vriendinnen fotoshoot geregeld. Afgesproken werd er bij de Roestelberg in Kaatsheuvel en ik zag ze al van ver aankomen want de 'dresscode' was rood, zwart en jeans. Dat valt lekker op!....
lees verder →