Familieshoot bij De Tramkade in Den Bosch

Scroll naar beneden

09 december 2017

De Tramkade in Den Bosch was mij al bekend want ik had er al een keer rondgelopen en daarbij toffe industriële plekjes gezien. Maar ik had er nog geen fotoshoot gedaan. Dus toen Kyril mij enthousiast belde over de locatie die ze in gedachte had werd ik ook meteen enthousiast! Dit was inderdaad de plek om haar nieuwe samengesteld gezin met twee doerakken op de foto te zetten!

Dennis en Coen houden van dollen en een studio vond Kyril geen optie. Nu ging ik er vanuit dat ik twee drukke kinderen op de foto moest zetten die liever niet stilstaan maar dat bleek helemaal niet zo te zijn. Die twee konden stilstaan en ontspannen in de lens kijken, elkaar lief vasthouden zonder dat ik het vroeg en lekker hangen en dollen met mama en Guido. Nadat we een rondje buiten hadden gedaan werd het tijd om op te warmen bij de super gezellige Espressobar & Stadskoffiebranderij Dasilva. Boven zaten nog geen mensen en konden we daar foto's maken. Wat een gave plek! Ruwe muren, kekke verlichting en kleurrijke zithoekjes!

Het is een serie geworden met veel afwisseling tussen geposeerd en lekker laten gaan. Die warme chocomel met slagroom hadden ze alle 4 dik verdiend! Jullie hebben het inderdaad erg fijn samen! Ik wens jullie samen veel geluk en pret.
Gezinsfoto bij de Tramkade in Den Bosch.
Familieshoot bij De Tramkade in Den Bosch
Familieshoot bij De Tramkade in Den Bosch
Familieshoot in Den Bosch
Fotoshoot van een gezin met twee jongens.
Reportagefoto van man en vrouw bij  DaSilva
Familieshoot bij De Tramkade in Den Bosch
Familieshoot bij De Tramkade in Den Bosch
Gezinsfoto bij  DaSilva bij de Tramkade
Familieshoot in Den Bosch
Familieshoot bij De Tramkade in Den Bosch
Familieshoot bij De Tramkade in Den Bosch
Familieshoot bij De Tramkade in Den Bosch
Man en vrouw bij tegenlicht bij de lampen van DaSilva in Den Bosch.
Reportage foto van twee broers bij DaSilva in Den Bosch.
Familieshoot bij De Tramkade in Den Bosch
Familie drinkt chocomel bij DaSilva in Den Bosch.
Familieshoot in Den Bosch
Familieshoot in Den Bosch
328

's adresjes:

Binnen locatie:
DaSilva in Den Bosch

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Fotoshoot met een dreumes | Noord Brabant

Fotoshoot met een dreumes | Noord Brabant

Stappen door het zand, dennenappels rapen en lopen over een boomstam. Ideale bezigheden tijdens een fotoshoot want welke dreumes of peuter houdt daar nou niet van! De ouders van Tess wilden graag een fotoshoot met hun dreumes in een bos- of strandrijke omgeving. En zo kwamen ze bij mij terecht omdat ik een locatie met deze omschrijving bijna in mijn achtertuin heb: De Loonse en Drunense duinen!....
lees verder →
Kopfoto Verjaardagsfeestje met een cake smash

Verjaardagsfeestje met een cake smash

Er was een feestje in Geertruidenberg! Jayce werd één jaar en dat werd gevierd met familie en vrienden waarbij deze lekkere knul liet zien hoe je een cake smash aanpakt.....
lees verder →
Kopfoto Familie fotoshoot bij avondlicht

Familie fotoshoot bij avondlicht

Nog net voordat Ine ging verhuizen hebben haar kinderen en aanhang haar een fotoshoot cadeau gedaan. Na 3 jaar in de wijk Brandevoort te hebben gewoond leek het hun leuk om deze wijk in de foto's mee te nemen. Er werd gekozen voor foto's in de avond en in deze zomer van 2018 heb je bijna met zekerheid van mooi weer!....
lees verder →