background

Loveshoot in Kaatsheuvel

Marit & Patrick

09 april 2018


Marit en Patrick gaan in juni trouwen en wilden graag een loveshoot om vast te wennen aan de camera. En om leuke foto's te hebben natuurlijk :-) Als locatie hadden ze de Schaatsvijver in Kaatsheuvel gekozen, of beter gezegd een wandeling vanaf de Roestelberg om de Schaatsvijver en weer terug. Een mooie wandeling met veel variatie.

Natuurlijk is het voor ons ook erg leuk om een aanstaand bruidspaar voor de lens te hebben en om het over hun dag te hebben. Misschien gaat het paard van Marit met de bruiloft ook op de foto maar dit zorgt ook voor veel voorbereiding dus misschien gaat het niet door. Natuurlijk hopen wij van wel maar willen natuurlijk het beste voor het paard en geen stress bij het bruidspaar.

Ondertussen wordt er flink doorgelopen en gaat het poseren ze erg goed af! Op een gegeven moment gaat het vanzelf, zolang je contact maakt met elkaar ben je er eigenlijk al ;-) Misschien gaan we op hun bruiloft naar dezelfde locatie. De natuur is dan zo veranderd dat het niet te herkennen zal zijn. Maar ook Marit en Patrick zullen er dan natuurlijk anders uitzien dan tijdens deze loveshoot!

Tot juni Marit en Patrick, we zijn benieuwd naar jullie grote dag!


Fotograaf in KaatsheuvelFotoreportage van een stelletje tussen de bomenMan en vrouw zitten op de grond tegen een boom.Man en vrouw zitten in de heide bij de Roestelberg.Loveshoot foto van een stel dat gearmd tussen heide loopt.Fotoreportage van verliefd stel met hoofden innig tegen elkaar.Stelletje lopen hand in hand door duingebied bij de Roestelberg.Fotograaf in KaatsheuvelJongen en meisje aan de overkant van de schaatsvijver in Kaatsheuvel.Verliefd stelletje zit innig op een hoge wortel van een boom.Jongen en meisje maken een dansje op een zandheuvel.
366

Bekijk ook eens mijn andere blogjes