Loveshoot in Kaatsheuvel

Scroll naar beneden

Marit & Patrick

09 april 2018

Marit en Patrick gaan in juni trouwen en wilden graag een loveshoot om vast te wennen aan de camera. En om leuke foto's te hebben natuurlijk :-) Als locatie hadden ze de Schaatsvijver in Kaatsheuvel gekozen, of beter gezegd een wandeling vanaf de Roestelberg om de Schaatsvijver en weer terug. Een mooie wandeling met veel variatie.

Natuurlijk is het voor ons ook erg leuk om een aanstaand bruidspaar voor de lens te hebben en om het over hun dag te hebben. Misschien gaat het paard van Marit met de bruiloft ook op de foto maar dit zorgt ook voor veel voorbereiding dus misschien gaat het niet door. Natuurlijk hopen wij van wel maar willen natuurlijk het beste voor het paard en geen stress bij het bruidspaar.

Ondertussen wordt er flink doorgelopen en gaat het poseren ze erg goed af! Op een gegeven moment gaat het vanzelf, zolang je contact maakt met elkaar ben je er eigenlijk al ;-) Misschien gaan we op hun bruiloft naar dezelfde locatie. De natuur is dan zo veranderd dat het niet te herkennen zal zijn. Maar ook Marit en Patrick zullen er dan natuurlijk anders uitzien dan tijdens deze loveshoot!

Tot juni Marit en Patrick, we zijn benieuwd naar jullie grote dag!
Fotograaf in Kaatsheuvel
Fotoreportage van een stelletje tussen de bomen
Man en vrouw zitten op de grond tegen een boom.
Man en vrouw zitten in de heide bij de Roestelberg.
Loveshoot foto van een stel dat gearmd tussen heide loopt.
Fotoreportage van verliefd stel met hoofden innig tegen elkaar.
Stelletje lopen hand in hand door duingebied bij de Roestelberg.
Fotograaf in Kaatsheuvel
Jongen en meisje aan de overkant van de schaatsvijver in Kaatsheuvel.
Verliefd stelletje zit innig op een hoge wortel van een boom.
Jongen en meisje maken een dansje op een zandheuvel.
366

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Familie fotoshoot in de natuur

Familie fotoshoot in de natuur

Steeds meer families kiezen bewust voor een fotoshoot in de natuur. De foto's worden er kleurrijker, gevarieerder en spontaner dan in een studio. Ook voor kleine kinderen is het veel prettiger. Tussendoor kunnen ze rennen en ontdekken. Met deze familie had ik afgesproken bij Surae, gelegen in de Leemputten bij Oosterhout. Een plek waar ik vaker geweest ben in verschillende seizoenen.....
lees verder →
Kopfoto Ontspannen fotoshoot thuis in Waalwijk

Ontspannen fotoshoot thuis in Waalwijk

Dit lieve stel Rian en Mark is na de geboorte van Bas, hun jongste zoon, weer thuis gesetteld! De kleine man was te vroeg geboren en moest daarom aansterken in het ziekenhuis. Een onrustige tijd waarbij er veel geregeld moest worden want thuis hadden ze grote broer Axel. Overigens heb ik vanuit Stichting Earlybirds Bas ook in het ziekenhuis gefotografeerd. (Meer informatie over deze stichting vind je in de link onderaan deze blog).....
lees verder →
Kopfoto Day In The Life | Tilburg

Day In The Life | Tilburg

Deze keer een Day In The Life reportage in Tilburg! De dag was nog jong maar ik trof Laura samen met haar oudste dochter Ivy al knutselend aan tafel. Dat roze de lievelingskleur is van deze meiden was al meteen te zien. Lizzy lag boven nog in bedje maar liet merken dat ze erbij wilde zijn. Tijd om haar uit bedje te halen.....
lees verder →