Loveshoot in Kaatsheuvel

Scroll naar beneden

Marit & Patrick

09 april 2018

Marit en Patrick gaan in juni trouwen en wilden graag een loveshoot om vast te wennen aan de camera. En om leuke foto's te hebben natuurlijk :-) Als locatie hadden ze de Schaatsvijver in Kaatsheuvel gekozen, of beter gezegd een wandeling vanaf de Roestelberg om de Schaatsvijver en weer terug. Een mooie wandeling met veel variatie.

Natuurlijk is het voor ons ook erg leuk om een aanstaand bruidspaar voor de lens te hebben en om het over hun dag te hebben. Misschien gaat het paard van Marit met de bruiloft ook op de foto maar dit zorgt ook voor veel voorbereiding dus misschien gaat het niet door. Natuurlijk hopen wij van wel maar willen natuurlijk het beste voor het paard en geen stress bij het bruidspaar.

Ondertussen wordt er flink doorgelopen en gaat het poseren ze erg goed af! Op een gegeven moment gaat het vanzelf, zolang je contact maakt met elkaar ben je er eigenlijk al ;-) Misschien gaan we op hun bruiloft naar dezelfde locatie. De natuur is dan zo veranderd dat het niet te herkennen zal zijn. Maar ook Marit en Patrick zullen er dan natuurlijk anders uitzien dan tijdens deze loveshoot!

Tot juni Marit en Patrick, we zijn benieuwd naar jullie grote dag!
Fotograaf in Kaatsheuvel
Fotoreportage van een stelletje tussen de bomen
Man en vrouw zitten op de grond tegen een boom.
Man en vrouw zitten in de heide bij de Roestelberg.
Loveshoot foto van een stel dat gearmd tussen heide loopt.
Fotoreportage van verliefd stel met hoofden innig tegen elkaar.
Stelletje lopen hand in hand door duingebied bij de Roestelberg.
Fotograaf in Kaatsheuvel
Jongen en meisje aan de overkant van de schaatsvijver in Kaatsheuvel.
Verliefd stelletje zit innig op een hoge wortel van een boom.
Jongen en meisje maken een dansje op een zandheuvel.
366

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Newborn shoot in Hilvarenbeek

Newborn shoot in Hilvarenbeek

Al een dag na de geboorte van haar 2e dochter nam de moeder van Lola contact met mij op voor een newborn shoot. Papa had nog twee weken vakantie dus werd er snel een datum geprikt om naar Hilvarenbeek te gaan. Daar in een lekker verwarmd huis kreeg Lola nog even een voeding.....
lees verder →
Kopfoto Familie fotoshoot bij avondlicht

Familie fotoshoot bij avondlicht

Nog net voordat Ine ging verhuizen hebben haar kinderen en aanhang haar een fotoshoot cadeau gedaan. Na 3 jaar in de wijk Brandevoort te hebben gewoond leek het hun leuk om deze wijk in de foto's mee te nemen. Er werd gekozen voor foto's in de avond en in deze zomer van 2018 heb je bijna met zekerheid van mooi weer!....
lees verder →
Kopfoto Zwangerschaps fotoshoot in Brabant

Zwangerschaps fotoshoot in Brabant

Joyce en Bas verwachten half augustus hun eerst kindje en wilden de zwangerschap graag gefotografeerd hebben. De locatie werd Landgoed Bosch & Duin en Joyce was toen 35 weken zwanger. Het is altijd afwachten hoe fit de zwangere vrouw is maar ze nam ferme stappen de zandheuvel op!....
lees verder →