Loveshoot in Kaatsheuvel

Scroll naar beneden

Marit & Patrick

09 april 2018

Marit en Patrick gaan in juni trouwen en wilden graag een loveshoot om vast te wennen aan de camera. En om leuke foto's te hebben natuurlijk :-) Als locatie hadden ze de Schaatsvijver in Kaatsheuvel gekozen, of beter gezegd een wandeling vanaf de Roestelberg om de Schaatsvijver en weer terug. Een mooie wandeling met veel variatie.

Natuurlijk is het voor ons ook erg leuk om een aanstaand bruidspaar voor de lens te hebben en om het over hun dag te hebben. Misschien gaat het paard van Marit met de bruiloft ook op de foto maar dit zorgt ook voor veel voorbereiding dus misschien gaat het niet door. Natuurlijk hopen wij van wel maar willen natuurlijk het beste voor het paard en geen stress bij het bruidspaar.

Ondertussen wordt er flink doorgelopen en gaat het poseren ze erg goed af! Op een gegeven moment gaat het vanzelf, zolang je contact maakt met elkaar ben je er eigenlijk al ;-) Misschien gaan we op hun bruiloft naar dezelfde locatie. De natuur is dan zo veranderd dat het niet te herkennen zal zijn. Maar ook Marit en Patrick zullen er dan natuurlijk anders uitzien dan tijdens deze loveshoot!

Tot juni Marit en Patrick, we zijn benieuwd naar jullie grote dag!
Fotograaf in Kaatsheuvel Fotoreportage van een stelletje tussen de bomen Man en vrouw zitten op de grond tegen een boom. Man en vrouw zitten in de heide bij de Roestelberg. Loveshoot foto van een stel dat gearmd tussen heide loopt. Fotoreportage van verliefd stel met hoofden innig tegen elkaar. Stelletje lopen hand in hand door duingebied bij de Roestelberg. Fotograaf in Kaatsheuvel Jongen en meisje aan de overkant van de schaatsvijver in Kaatsheuvel. Verliefd stelletje zit innig op een hoge wortel van een boom. Jongen en meisje maken een dansje op een zandheuvel.
366

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Day In The Life reportage | Oosterhout

Day In The Life reportage | Oosterhout

Op een zondagmorgen vertrok ik naar Oosterhout om een gezin met twee jongens te fotograferen. De reportage over dit gezin begon die ochtend aan de ontbijttafel waar boterhammen met kaas en hagelslag als dagelijks ritueel gegeten werden. Ik heb een Masterclass over 'Day In The Life' reportages gevolgd en ik wilde alle geleerde punten toepassen!....
lees verder →
Kopfoto Zwangerschapsshoot en babyshoot in Soest

Zwangerschapsshoot en babyshoot in Soest

Deze keer een gecombineerde blog waarin ik de zwangerschap laat zien maar ook het wondertje dat er in zat. Nog binnen een week na de zwangerschapsshoot beviel Sabine van Lukas. Het is zo mooi om deze twee bijzondere tijden te mogen fotograferen bij een stel.....
lees verder →
Kopfoto Day In The Life fotografie | oss

Day In The Life fotografie | oss

Alice en Martin hadden al een babyshoot van een uur in de planning staan, maar omdat ze toch liever een Day In The Life reportage wilden hebben ze er een uur bijgeboekt. 2 uur is ook precies lang genoeg om hun leven van nu met hun tweeling in beeld te brengen.....
lees verder →