Familie fotoshoot in de Brabantse duinen

Scroll naar beneden

Familie Vermeer

17 juni 2018

Bij deze familie fotoshoot werd er meteen gezegd dat het een uitdaging zou zijn :-) Fijn dat er niet verwacht werd dat 5 kinderen tegelijk zoet de camera in zouden kijken. Natuurlijk wilde ik de uitdaging aan gaan en werd er afgesproken bij de Cadettenkamp in Teteringen. Een mooi stukje duinen in Brabant dat ik niet moet vergeten voor een andere keer.

De kinderen vonden het leuk om elkaar weer te zien; neefjes en nichtjes hebben meestal een leuke band samen. De familie kende ik al van een bruiloft! Opa en oma waren toen nog net geen opa en oma maar kijk de familie eens gegroeid zijn!

Na wat loopfoto's zijn de kinderen met het zand in de weer gegaan samen met opa en oma. De zeef, vormpjes en schepjes werden te voorschijn gehaald. Ondertussen probeerde ik ze spelend te fotograferen. Het ene kind vond dat wel erg interessant en ging er voor staan, de andere had niets in de gaten en de andere moest er niets van hebben. Elk kind reageerde anders op de camera. Maar al spelende en met een rustmoment met drinken en een koek is deze familie gefotografeerd.

Volgens mij hebben opa en oma nu weer nieuwe foto's voor op het dressoir om trots naar te kijken. Leuk om jullie weer gezien te hebben!
Familie fotoshoot in de Brabantse duinen Familie fotoshoot in de Brabantse duinen Familie fotoshoot in de Brabantse duinen Familie fotoshoot in de Brabantse duinen Familie fotoshoot in de Brabantse duinen Familie fotoshoot in de Brabantse duinen Familie fotoshoot in de Brabantse duinen Familie fotoshoot in de Brabantse duinen Familie fotoshoot in de Brabantse duinen Familie fotoshoot in de Brabantse duinen Familie fotoshoot in de Brabantse duinen Familie fotoshoot in de Brabantse duinen Familie fotoshoot in de Brabantse duinen Familie fotoshoot in de Brabantse duinen Familie fotoshoot in de Brabantse duinen Familie fotoshoot in de Brabantse duinen
389

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Newborn shoot in Hilvarenbeek

Newborn shoot in Hilvarenbeek

Al een dag na de geboorte van haar 2e dochter nam de moeder van Lola contact met mij op voor een newborn shoot. Papa had nog twee weken vakantie dus werd er snel een datum geprikt om naar Hilvarenbeek te gaan. Daar in een lekker verwarmd huis kreeg Lola nog even een voeding.....
lees verder →
Kopfoto Day In The Life fotografie | oss

Day In The Life fotografie | oss

Alice en Martin hadden al een babyshoot van een uur in de planning staan, maar omdat ze toch liever een Day In The Life reportage wilden hebben ze er een uur bijgeboekt. 2 uur is ook precies lang genoeg om hun leven van nu met hun tweeling in beeld te brengen.....
lees verder →
Kopfoto Ontspannen fotoshoot thuis in Waalwijk

Ontspannen fotoshoot thuis in Waalwijk

Dit lieve stel Rian en Mark is na de geboorte van Bas, hun jongste zoon, weer thuis gesetteld! De kleine man was te vroeg geboren en moest daarom aansterken in het ziekenhuis. Een onrustige tijd waarbij er veel geregeld moest worden want thuis hadden ze grote broer Axel. Overigens heb ik vanuit Stichting Earlybirds Bas ook in het ziekenhuis gefotografeerd. (Meer informatie over deze stichting vind je in de link onderaan deze blog).....
lees verder →