Familie fotoshoot in de Brabantse duinen

Scroll naar beneden

Familie Vermeer

17 juni 2018

Bij deze familie fotoshoot werd er meteen gezegd dat het een uitdaging zou zijn :-) Fijn dat er niet verwacht werd dat 5 kinderen tegelijk zoet de camera in zouden kijken. Natuurlijk wilde ik de uitdaging aan gaan en werd er afgesproken bij de Cadettenkamp in Teteringen. Een mooi stukje duinen in Brabant dat ik niet moet vergeten voor een andere keer.

De kinderen vonden het leuk om elkaar weer te zien; neefjes en nichtjes hebben meestal een leuke band samen. De familie kende ik al van een bruiloft! Opa en oma waren toen nog net geen opa en oma maar kijk de familie eens gegroeid zijn!

Na wat loopfoto's zijn de kinderen met het zand in de weer gegaan samen met opa en oma. De zeef, vormpjes en schepjes werden te voorschijn gehaald. Ondertussen probeerde ik ze spelend te fotograferen. Het ene kind vond dat wel erg interessant en ging er voor staan, de andere had niets in de gaten en de andere moest er niets van hebben. Elk kind reageerde anders op de camera. Maar al spelende en met een rustmoment met drinken en een koek is deze familie gefotografeerd.

Volgens mij hebben opa en oma nu weer nieuwe foto's voor op het dressoir om trots naar te kijken. Leuk om jullie weer gezien te hebben!
Familie fotoshoot in de Brabantse duinen
Familie fotoshoot in de Brabantse duinen
Familie fotoshoot in de Brabantse duinen
Familie fotoshoot in de Brabantse duinen
Familie fotoshoot in de Brabantse duinen
Familie fotoshoot in de Brabantse duinen
Familie fotoshoot in de Brabantse duinen
Familie fotoshoot in de Brabantse duinen
Familie fotoshoot in de Brabantse duinen
Familie fotoshoot in de Brabantse duinen
Familie fotoshoot in de Brabantse duinen
Familie fotoshoot in de Brabantse duinen
Familie fotoshoot in de Brabantse duinen
Familie fotoshoot in de Brabantse duinen
Familie fotoshoot in de Brabantse duinen
Familie fotoshoot in de Brabantse duinen
389

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Familie fotoshoot in de natuur

Familie fotoshoot in de natuur

Steeds meer families kiezen bewust voor een fotoshoot in de natuur. De foto's worden er kleurrijker, gevarieerder en spontaner dan in een studio. Ook voor kleine kinderen is het veel prettiger. Tussendoor kunnen ze rennen en ontdekken. Met deze familie had ik afgesproken bij Surae, gelegen in de Leemputten bij Oosterhout. Een plek waar ik vaker geweest ben in verschillende seizoenen.....
lees verder →
Kopfoto Familie fotoshoot in de Efteling

Familie fotoshoot in de Efteling

Gaan jullie als familie een paar dagen naar de Efteling dan is dat een leuke kans om als familie een fotoshoot te regelen. Vooral omdat de complete familie dan een paar dagen samen is wat meestal zelden voorkomt. Maar ook omdat de Efteling een fijne beleving is en met foto's een mooie herinnering ontstaat voor iedereen. En het hoeft niet in het pretpark, het kan ook bij Bosrijk of Het Loonsche Land, de vakantieparken van de Efteling.....
lees verder →
Kopfoto Familie fotoshoot in Heusden

Familie fotoshoot in Heusden

Heusden is een gezellig oud dorpje in Brabant en een mooie locatie voor een familie fotoshoot. Omdat ik er in de buurt woon is het een plekje waar ik vaker ben om te fotograferen. Ook voor deze familie, want opa en oma waren toe aan nieuwe foto's van hun kinderen en kleinkinderen :-)....
lees verder →