Familie fotoshoot in de Brabantse duinen

Scroll naar beneden

Familie Vermeer

17 juni 2018

Bij deze familie fotoshoot werd er meteen gezegd dat het een uitdaging zou zijn :-) Fijn dat er niet verwacht werd dat 5 kinderen tegelijk zoet de camera in zouden kijken. Natuurlijk wilde ik de uitdaging aan gaan en werd er afgesproken bij de Cadettenkamp in Teteringen. Een mooi stukje duinen in Brabant dat ik niet moet vergeten voor een andere keer.

De kinderen vonden het leuk om elkaar weer te zien; neefjes en nichtjes hebben meestal een leuke band samen. De familie kende ik al van een bruiloft! Opa en oma waren toen nog net geen opa en oma maar kijk de familie eens gegroeid zijn!

Na wat loopfoto's zijn de kinderen met het zand in de weer gegaan samen met opa en oma. De zeef, vormpjes en schepjes werden te voorschijn gehaald. Ondertussen probeerde ik ze spelend te fotograferen. Het ene kind vond dat wel erg interessant en ging er voor staan, de andere had niets in de gaten en de andere moest er niets van hebben. Elk kind reageerde anders op de camera. Maar al spelende en met een rustmoment met drinken en een koek is deze familie gefotografeerd.

Volgens mij hebben opa en oma nu weer nieuwe foto's voor op het dressoir om trots naar te kijken. Leuk om jullie weer gezien te hebben!
Familie fotoshoot in de Brabantse duinen
Familie fotoshoot in de Brabantse duinen
Familie fotoshoot in de Brabantse duinen
Familie fotoshoot in de Brabantse duinen
Familie fotoshoot in de Brabantse duinen
Familie fotoshoot in de Brabantse duinen
Familie fotoshoot in de Brabantse duinen
Familie fotoshoot in de Brabantse duinen
Familie fotoshoot in de Brabantse duinen
Familie fotoshoot in de Brabantse duinen
Familie fotoshoot in de Brabantse duinen
Familie fotoshoot in de Brabantse duinen
Familie fotoshoot in de Brabantse duinen
Familie fotoshoot in de Brabantse duinen
Familie fotoshoot in de Brabantse duinen
Familie fotoshoot in de Brabantse duinen
389

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Familieshoot in de Drunense Duinen

Gezellige familie fotoshoot in Noord Brabant

Wat een super gezellige familie fotoshoot was dit! De Drunense Duinen in Noord Brabant voldeden weer prima als fotolocatie. Deze keer een gezin met grotere kinderen die elkaar erg goed konden hebben. Oh, en de vriend van de dochter was er ook bij maar die bleef soms braaf uit beeld. Gegrapt werd daarbij dat ze hem er dan niet af hoefden te knippen :-)....
lees verder →
Verliefd stel in de Drunense duinen.

Fotograaf bij een geregistreerd partnerschap

Amy en Roel gingen een geregistreerd partnerschap aan en wilden deze gebeurtenis gefotografeerd hebben. Hierbij vonden ze het tekenen van de akte een belangrijke gebeurtenis die mee gefotografeerd moest worden, al dachten ze bij de gemeente dat er geen plek zou zijn voor een fotograaf. Maar Amy liet het er niet bij en gaf een paar weken voor de dag aan het belangrijk te vinden waarna de ambtenaar meteen toestemming gaf.....
lees verder →
Kopfoto Spontane familie fotoshoot | Brabant

Spontane familie fotoshoot | Brabant

Kijk eens wat een kleurrijke en spontane fotoshoot! Deze familie zocht een fotograaf in Brabant omdat ze een paar dagen naar de Efteling gingen. Dit is natuurlijk een perfect moment voor familiefoto's. Vaak fotografeer ik ze dan bij het Efteling resort maar deze familie koos voor de Loonse en Drunese Duinen in Udenhout.....
lees verder →