background

Familie fotoshoot in de Brabantse duinen

Familie Vermeer

17 juni 2018


Bij deze familie fotoshoot werd er meteen gezegd dat het een uitdaging zou zijn :-) Fijn dat er niet verwacht werd dat 5 kinderen tegelijk zoet de camera in zouden kijken. Natuurlijk wilde ik de uitdaging aan gaan en werd er afgesproken bij de Cadettenkamp in Teteringen. Een mooi stukje duinen in Brabant dat ik niet moet vergeten voor een andere keer.

De kinderen vonden het leuk om elkaar weer te zien; neefjes en nichtjes hebben meestal een leuke band samen. De familie kende ik al van een bruiloft! Opa en oma waren toen nog net geen opa en oma maar kijk de familie eens gegroeid zijn!

Na wat loopfoto's zijn de kinderen met het zand in de weer gegaan samen met opa en oma. De zeef, vormpjes en schepjes werden te voorschijn gehaald. Ondertussen probeerde ik ze spelend te fotograferen. Het ene kind vond dat wel erg interessant en ging er voor staan, de andere had niets in de gaten en de andere moest er niets van hebben. Elk kind reageerde anders op de camera. Maar al spelende en met een rustmoment met drinken en een koek is deze familie gefotografeerd.

Volgens mij hebben opa en oma nu weer nieuwe foto's voor op het dressoir om trots naar te kijken. Leuk om jullie weer gezien te hebben!


Familie fotoshoot in de Brabantse duinenFamilie fotoshoot in de Brabantse duinenFamilie fotoshoot in de Brabantse duinenFamilie fotoshoot in de Brabantse duinenFamilie fotoshoot in de Brabantse duinenFamilie fotoshoot in de Brabantse duinenFamilie fotoshoot in de Brabantse duinenFamilie fotoshoot in de Brabantse duinenFamilie fotoshoot in de Brabantse duinenFamilie fotoshoot in de Brabantse duinenFamilie fotoshoot in de Brabantse duinenFamilie fotoshoot in de Brabantse duinenFamilie fotoshoot in de Brabantse duinenFamilie fotoshoot in de Brabantse duinenFamilie fotoshoot in de Brabantse duinenFamilie fotoshoot in de Brabantse duinen
389

Bekijk ook eens mijn andere blogjes